- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.521
Şimdi anladım hahahahhab daha yeni gülebiliyorum ay ne geç anladım ben yaaa kafa uyu uyan dumanlı gibi oldu çok sersemin bulantıdan hayrolsun yaÖyle değil eşin yani. Kocalar aşerermiş
Bak tescillenmiş oldu ama benim kociş hep aşerdiği için ben bilemiyorumŞimdi anladım hahahahhab daha yeni gülebiliyorum ay ne geç anladım ben yaaa kafa uyu uyan dumanlı gibi oldu çok sersemin bulantıdan hayrolsun yadoğru ama. O aşeriyor valla sorma
Valla aşkısı yaa ne güzel olurdu❤Ne güzel olurdu bi toplaşıp tanışsak
Aşko süt sevilmez miiğğğ diyorum ve sor bakalım ben ne zaman içmişim en son hatırlamıyoringIyyy süt sevmemson kez ne zaman içtim hatirlamiyorum bile
Yok aşko benim mide sorunum yok ki, acılı,salçali da yiyen biri değilim
Sağol aşkım inşallahAllah yardimcin olsun canim
Hee aşko bizim bu kız gitmiş bir test almış o iyi değil yenisini sipariş verdi gelenlerden yapacak onlar iyiİnşallah aşkoartık şurda bende test görmek istiyorum sizden kendimi deli hissediyorum yalnız bırakmayın yapın yapın
Tabi o hep var bulantı hakim tüm benliğimeBak tescillenmiş oldu ama benim kociş hep aşerdiği için ben bilemiyorumhala bulantı devam hı
Evet bizim doktorumuz da test sonucuna göre hareket etmemizi istiyor aslında, hatta zaman kaybetmeyin artık tüp bebek için dedi ama biz bir umut devam ettik işte. Yaptırıcam bebeğim haklısın ihmal ediyorum. Aslında tüp bebek yaptırmayacağımız için bilmek istemiyordum ama şimdi öğrenmemde sakınca yokKuzu zaten bir aydan uzun sürüyor sonuçların çıkması. Müsait zamanınızda hemen gitmeniz iyi olabilir. Belki düşüklerin sebepsiz de olabilir tesadüf sonucu. Ama genetikte bişey varsa düşük yapmasan bile yine endişe verici bi durum olabilir Allah korusun. Doktorumuz bana kesinlikle normal şekilde hamile kalma riskine girme dedi. Sağlıksız bi çocuk dünyaya getirme ihtimalinden dolayı. Ay bugün de bi karamsarlık var üstümde. Bakalım bize ne diyecekler pazartesi günü. Doktor olumsuz konuşursa hiç uğraşmayabilirim
O yüzden iki günde bir ekşın oluyorAnladım bebeğim ❤ o zaman normal bence kuzumaşko onu bende anlamıyorum valla beynim basmıyo bi türlü
İçi açık olanlar daha net foto olduğu için ilk fotonda da içi açıktan anlamıştım gebeliğini ikinci attığındada içi açıkta hemen arttığını fark etmiştim benim gözüm hcg ölçer gibi oldu kız iki foto arasında bariz artık var hadi bence hayırlı olsungillerden önden yerimi alıyorum oyum gebelikten yana yanılmayacağımAşko ilk ikisi dün son ikisi bugünkilerMucizemmm16 gel aşko karşılaştır burdan zorlanma Ginnys Demgey3 @fnd_50
Aşkım dün ki ile aynı ama bence koyulaşacakAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi @raainbow Ginnys @iyilikperisi92 @Mavimiresl
@bitliKedi
Güzel bir karar olur senin açından kuzu. Hem sonucunuz güzel gelirse rahatlarsın bi de böyle bi durum varEvet bizim doktorumuz da test sonucuna göre hareket etmemizi istiyor aslında, hatta zaman kaybetmeyin artık tüp bebek için dedi ama biz bir umut devam ettik işte. Yaptırıcam bebeğim haklısın ihmal ediyorum. Aslında tüp bebek yaptırmayacağımız için bilmek istemiyordum ama şimdi öğrenmemde sakınca yokhayır yaa niye karamsarsın, neden olumsuzluk olsun? Güzelce başlayacak süreciniz, minnoş minnoş yumurtalar civciv olacak
Yavvv görüyoruz işte minik betalar minik artışlar sizde daha haşhaş tohumu kadar ne yapsın 100 betayım anne diyip parlasın mı Uşak şimdilik bu kadar büyüdü bu kadar çıktı o hergün milyarlarca kez bölünüyor okadar hızlı oluyor ki iki gğn arasındaki bu artış bence çok iyi benim örnek attığıma bak bence ordan bile anlarsın iyi gittiğiniGaza gelmiyoruz bekliyoruzevet gün gün yapıcam aşko bakalım inşallah koyulaşmalar görürüz
MantıklıO yüzden iki günde bir ekşın oluyor
Hassas test değil onu pazartesi itibariyle dürteriz yap diye elinde çok test olacakAnladım aşko hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Yap benden tam destek yaaap gönlünce işe gitsin yaaaDayanamadııııımmmnormalde yarın yapacaktım ama işte dayanılmıyor ki yarında yapacağım
Tatlım şu güzelim heyecanı kendine şimdiden zehir etme lütfen. Sen ne kadar pozitif ve rahat olursan her şey o kadar yolunda gidecek biliyorsun. Stresin ne zararlar verdiğini hepimiz biliyoruz. Belki de senin aynından olacak zatenGüzel bir karar olur senin açından kuzu. Hem sonucunuz güzel gelirse rahatlarsın bi de böyle bi durum varSen zaten hamile kalıyorsun aslında normal tüp bebek senin için çok gerekli olmayabilir ama embriyoya genetik tarama yapılırsa yani pgt dediğim şeyi yaparsan çok harika bişey olur. Hatta maddi durumu iyi olan insanlar da şimdi normal gebelik değil de pgt yaptırıyor diye okudum. Sırf genetiği güzel bebek olsun diye Doktor olumsuz bişey söylerse diye bi karamsarlık geldi aşko içime. O durumda ne karar alırım bilmiyorum. Ya diyorum 10 tane embriyoda bile sağlıklı bebek gelmezse ne yaparım diye düşünmeden edemiyorum. Direkt benim aynımdan bi bebek yapsak keşke öyle bi teknoloji olsa
Stresin gözü çıksınTatlım şu güzelim heyecanı kendine şimdiden zehir etme lütfen. Sen ne kadar pozitif ve rahat olursan her şey o kadar yolunda gidecek biliyorsun. Stresin ne zararlar verdiğini hepimiz biliyoruz. Belki de senin aynından olacak zatenhadi rahatla ve güzel şeylere odaklan, hayal et. Karamsarlık yok dövdürtmeyin kendinizi akşam akşam
Aşko yattı dinleniyorum ben karnım ağrıyor ara ara yine leke geldi az önce peçeteye ben bu lekelerden korkuyorum her ay sanki hamile kalabilcekmişim ama şu lekelerle bişeyler yolunda gitmiyor değişik olaylar oluyormuş gibi geliyor bana ama yarın sabah ki teste göre pazartesi kana gitmeyi düşünüyorumNere gitti_Umutlu_Pozitif_ şimdi uykum gelecek tüm herşeyi kaçırcam yine kendini nasıl hissediyorsun yorgunluk varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?