- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.561
Günaydın aşko nayırrr beni es geçin Eylül sonu yaparim inşaallah bu zaman çift çizgiyi görürümGünaydın kızlarr test yapan yokmu testtt
Üzülme kuzum mfk sipariş et vakitlice ulaşsin elineOyy galiba bendede bebek yok hayirlisi olsun sabah test negatif
Aşko dün sordum arada kaynadi galibaKuzum ilaçları sipariş et onlara başla bide kargo süresi fln olcak çünkü geç kalma
Kuzum daha bat a 4 gün var tahmini yumurtlama uzeri 11. Gün sence olsaydi cikarmiydi beklemeyimmiÜzülme kuzum mfk sipariş et vakitlice ulaşsin eline
Kuzum ilk gebeliğimde 11. Gün öğrenmiştim ben çıkabilir yaniKuzum daha bat a 4 gün var tahmini yumurtlama uzeri 11. Gün sence olsaydi cikarmiydi beklemeyimmi
Kuzum cnku cok yumurtlama fln riskine karsı kist fln olur sonradan diye ztn kullandıktan sonra anlıcaksın bayagı bi yumurtlamayı hissediyosun ben adetle baslayıp 15 gün sonra bırakmıstımAşko dün sordum arada kaynadi galibaathenayi neden yumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyor?
Amin canim, sen ne zaman gördün?Hadi hayırlısı olsun inşallah canım
Bata varmiş daha o zaman bekle belki geç çatladi yumurtan geç döllenme olduKuzum daha bat a 4 gün var tahmini yumurtlama uzeri 11. Gün sence olsaydi cikarmiydi beklemeyimmi
Kullandigin vakit ultrasona gitdinmi kontrole?Kuzum cnku cok yumurtlama fln riskine karsı kist fln olur sonradan diye ztn kullandıktan sonra anlıcaksın bayagı bi yumurtlamayı hissediyosun ben adetle baslayıp 15 gün sonra bırakmıstım
Adet gününe kadar sanmıyorum gelsinKuzum cnku cok yumurtlama fln riskine karsı kist fln olur sonradan diye ztn kullandıktan sonra anlıcaksın bayagı bi yumurtlamayı hissediyosun ben adetle baslayıp 15 gün sonra bırakmıstım
Athena ne?Aşko dün sordum arada kaynadi galibaathenayi neden yumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyor?
Benim 3 gün oldu hala ağrım var göğüslerim ağrırdı normalde sadece ucu ağrıyor bu sefer bana tuhaf geldiKizlar yumurtlama haftasında şiddetli sancı çekenler var mı sağlı sollu yumurtalıklarda?
Kuzum yumurtlama haftamda normal ağrı değil, zor yürüyecek kadar, once sol sonra sag yumurtalik ağrıdı sırasıyla, 4,5 gun sürdü ve geçti. Bu ağrılardan 2,3 gün önce su gibi akıntı olmuştu.Evet kuzum o zamanlar da oluyor adete az kala da ,gebelik belirtisi gibi de oluyor
O yüzden kesin şu olacak diye söylemek olmuyor
Mfk ürünlerinden canimAthena ne?
Benimde sadece ucu acıyor. Normalde genel siser ve agrirdiBenim 3 gün oldu hala ağrım var göğüslerim ağrırdı normalde sadece ucu ağrıyor bu sefer bana tuhaf geldi
Aslında öyle olması çok iyi inşaallah ki gol yapmişsinizdirKuzum yumurtlama haftamda normal ağrı değil, zor yürüyecek kadar, once sol sonra sag yumurtalik ağrıdı sırasıyla, 4,5 gun sürdü ve geçti. Bu ağrılardan 2,3 gün önce su gibi akıntı olmuştu.
Ayy çok iyi yaBenim 3 gün oldu hala ağrım var göğüslerim ağrırdı normalde sadece ucu ağrıyor bu sefer bana tuhaf geldi
Içinde neler varmış okudun mu?Mfk ürünlerinden canim
Eş paketine ek olarak sipariş etdim ,yumurta rezervini ,kalitesini artiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?