Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko dün sordum arada kaynadi galiba athenayi neden yumurtlamadan sonra bırakmak gerekiyor?
Kuzum cnku cok yumurtlama fln riskine karsı kist fln olur sonradan diye ztn kullandıktan sonra anlıcaksın bayagı bi yumurtlamayı hissediyosun ben adetle baslayıp 15 gün sonra bırakmıstım

Kuzum cnku cok yumurtlama fln riskine karsı kist fln olur sonradan diye ztn kullandıktan sonra anlıcaksın bayagı bi yumurtlamayı hissediyosun ben adetle baslayıp 15 gün sonra bırakmıstım
Adet gününe kadar sanmıyorum gelsin Azerbaycana 7-10gun buluyor ulaşması

Evet kuzum o zamanlar da oluyor adete az kala da ,gebelik belirtisi gibi de oluyor
O yüzden kesin şu olacak diye söylemek olmuyor
Kuzum yumurtlama haftamda normal ağrı değil, zor yürüyecek kadar, once sol sonra sag yumurtalik ağrıdı sırasıyla, 4,5 gun sürdü ve geçti. Bu ağrılardan 2,3 gün önce su gibi akıntı olmuştu.

Kuzum yumurtlama haftamda normal ağrı değil, zor yürüyecek kadar, once sol sonra sag yumurtalik ağrıdı sırasıyla, 4,5 gun sürdü ve geçti. Bu ağrılardan 2,3 gün önce su gibi akıntı olmuştu.
Aslında öyle olması çok iyi inşaallah ki gol yapmişsinizdir tanıdığım bir çok arkadaşım öyle kasık ağrısı çektiği ay gebe kaldi

Mfk ürünlerinden canim
Eş paketine ek olarak sipariş etdim ,yumurta rezervini ,kalitesini artiriyor
Içinde neler varmış okudun mu?
Kaliteli olduğu ağrılardan hissediliyor mu yumurtanın?
Bu ay ben bitkisel tablet kullandımda bayağı ağrım oldu yumyrtlama haftamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…