- 10 Nisan 2016
- 8.546
- 12.635
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.821
Kuzum olurmu testlere baksana doğru dürüst çizgi yok ne görecek daha bisye göremez ki.. bir hafta daha geçsin öyle giderimOzaman neyi bekliyorsun gebelik varsa zaten kese görünüyor bu kadar sürede hatta bebek bile mutlaka doktor git görün canım
Kuşum By erken gebelik testi dimi_Umutlu_Pozitif_ @Mavimiresl Mucizemmm16 @Safiye19 Lale95 My_Moonlight06 B balbadem1 diğer canlarım hele boyle de bakın
Kayverengi leke aşko neden bilmemNasıl leke canım
Kimyasal olmadığına eminim canım kötü bir şey olmadığını da biliyorum ve benden sonra bu testlere yapılan yorumları da okudum benim gibi bir sür var hamile olmadığı halde pozitif çıkan… hatta adetken yaptığımda çok net çıkmıştı o gün doktora gittim en azından 5-6 çıkardı yani o netlikte çıkması gerekiyordu ama yoktu gebelik doktor rahim falan ince dedi zaten. Bana denk gelenleri hatalıydı belki de. Artimed erken gebelik testinde bir şey çıkmamıştı sadece.Bende aynısını düşünüyorum doktor o yüzden gebelik göremedi ayrı markalar bu kadar net yanılamazfnd_50 gebelik testleri çok hassas 5 ten sonraki hcg yi algılıyor kimyasalda hcg artmayıp adet olunuyor sen adet olup test yaptığında hcg düşüşe geçti doktora gittiğindede iyice düşmüştü adetten dolayı üzme kendini kimyasal kötü bişey değildir her kadının başına gelebilecek güzel bişey der doktorlar çünkü doğal yolla hamile kalındığını gösterir
Ay evet doğru kuzum hepsi doğru Allahım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese hepimize nasip etsin ve Şuan bebişin senledir inşallah kalbim duam seninleBiz senın neler yaşadığımı bılıyoruz be kızu en az burdkaı herkes senın kadar sevindi sen yoktun kızlar senı merak etti ben calısıyorum haftaıcı ortadan karısık konulara dahıl oluyorum ama senı gozlemledım bende
Vardır bunda da bi hayır bende kolay kolay test yapmıyorum da bugun cok gerildim eşim artık test yap da senden kurtulayım dedi
Üstüne FB de yendi keyıflendık gittik erken aldık oylr yanı
Milyonda birin milyonda birlik kısmıda hep bizi bulur zaten neyse geldi geçti boşver canım önümüzdeki aylara odaklanıyoruzKimyasal olmadığına eminim canım kötü bir şey olmadığını da biliyorum ve benden sonra bu testlere yapılan yorumları da okudum benim gibi bir sür var hamile olmadığı halde pozitif çıkan… hatta adetken yaptığımda çok net çıkmıştı o gün doktora gittim en azından 5-6 çıkardı yani o netlikte çıkması gerekiyordu ama yoktu gebelik doktor rahim falan ince dedi zaten. Bana denk gelenleri hatalıydı belki de. Artimed erken gebelik testinde bir şey çıkmamıştı sadece.
Sen at biz bakar buluruzAşkolar bende regl olmazsam eğer 26 sında testimi buraya atıcam siz görüyonuz belki vardır ben görmüyorumduriyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Lale95 ve diğer kuzular
Aynen aşko geldi geçti herkesin gönlünden geçene kavuşmasını yürekten istiyorum adet vitri ekşınlara başladık biz ee umutlar kasıma inşallahMilyonda birin milyonda birlik kısmıda hep bizi bulur zaten neyse geldi geçti boşver canım önümüzdeki aylara odaklanıyoruz
Oyyy aşko güzel çalışmalar hadi gol olsun inşallah bu ayAynen aşko geldi geçti herkesin gönlünden geçene kavuşmasını yürekten istiyorum adet vitri ekşınlara başladık biz ee umutlar kasıma inşallah
İnşallah aşkooOyyy aşko güzel çalışmalar hadi gol olsun inşallah bu ay
At atttt biz bakarukkkAşkolar bende regl olmazsam eğer 26 sında testimi buraya atıcam siz görüyonuz belki vardır ben görmüyorumduriyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ My_Moonlight06 Lale95 ve diğer kuzular
Yine benim tahminlerim doğru çıkmışAşkolarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 saat öğlen 1 de misafirlerim geldi 5 te kalktı akşam yemeğine kayınvalidemler geldi sonra da yatalım dediler bende yatıyorlar bugün hiç yoktum yorgunluktan artık 2 gün mü 3 gün mü uyurum bilemiyorum M mucizeOldu ahahah aşko yazdığına çok güldüm ama hasta olsam bile gelir benim misafirler asla eksik olmaz misafirim benim
Ağzın yandı ya bi kere ama merak etme sen beklemeye geçince o test perileri gıdıklıyorİnşallah aşkooinanılmaz ama şimdiykenmişse elli kere test alırdım ama almadım bakalım
Aşko ben yoksam bilin ki misafirim varYine benim tahminlerim doğru çıkmışMucizemmm16
Ayyy aşko çok yorulmuşsundur tabi kıyamam kız sana yat dinlen sabah kahvaltısı var daha bu işin
AhahahaAşko ben yoksam bilin ki misafirim varnormalde bu ay tatil olmasaydım bugün ekşın olacaktı evi karantinaya alırdım kesin kimseyi almazdım aşko ayyyy aşko valla sabahta ayrı bir yorucu olacak ama kahvaltı hazırlığını seviyorum Allahtan yada kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Ahahaha tamamSen at biz bakar buluruz
Hahahha tamam bebiş sizde o iş artıksın devrettimAt atttt biz bakarukkk
Sizin misafir aşkınız beni benden aliyo neyseki tatiiillllAşkolarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 saat öğlen 1 de misafirlerim geldi 5 te kalktı akşam yemeğine kayınvalidemler geldi sonra da yatalım dediler bende yatıyorlar bugün hiç yoktum yorgunluktan artık 2 gün mü 3 gün mü uyurum bilemiyorum M mucizeOldu ahahah aşko yazdığına çok güldüm ama hasta olsam bile gelir benim misafirler asla eksik olmaz misafirim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?