- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.861
Cansın sen Allah razı olsun kuzumAy evet doğru kuzum hepsi doğru Allahım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese hepimize nasip etsin ve Şuan bebişin senledir inşallah kalbim duam seninle
GünaydınHepinize ediyorum yine ederim avakadoyu netleşmeden yemelisin ve netleşmeyle devam etmelisin bu progestron iğnesi varya ona gerek kalmıyor avakado yiyenlerde çünkü doğal üretiyor ve şimdi çok hafif çıkmış belli tutunacak çabalıyor sende bir el atki yatağı kalınlaşsın sağlam tutunsun.
Aman dur yaa belki değildir. Başka belirtiler de olur sadece koku olmaz ki..Hadi beni tebrik edin ben yine enfeksiyon oldum sanırım kendimden çok tuhaf bi koku alıyorum ya ben bıktım artık ya☹en son tamamen kapatcam dükkanı dikiş falan tutuyosa M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @bitliKedi R Random3 diğer aşkolar
Kuzum günaydın ben ilk fotoda gördüm çok ince ama bilemedim ki gerçi adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı diyorlar bence sende bekleyeceksin biraz gibime geliyor hoş senin bat da geçti kan mı versin kafan netleşseGünaydın kızlar
Kızlar testlerim son durumu
Sabah bu haldelerdi
Sonra yarım saat önce boyle adet olacakmışım gibi oldjm tuvalete gittik ayıptır söylemedi baya peçete altım baktım baktım baktım baktım
Açık pembe geldı
Sonra tekrar baktım gelmedi
Yerleşme felan mıdır analamdım
Testler de belırlesmıs ama
Bı ıkı saate benım durumum belli olur
Kuzu adet oldumKuzum günaydın ben ilk fotoda gördüm çok ince ama bilemedim ki gerçi adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı diyorlar bence sende bekleyeceksin biraz gibime geliyor hoş senin bat da geçti kan mı versin kafan netleşse
Sağlık olsun kuşum ya bir anda umutlandırdı bizi testler beklemiyordum bunu duymayıKuzu adet oldum
Valla bende ılk defa boyle oldu bananda saka gibiSağlık olsun kuşum ya bir anda umutlandırdı bizi testler beklemiyordum bunu duymayı
Yeniden test yapmadın ve kesin adet lekelenme değil kırmızı normal kanama yaniSu testin üstüne adet olmak
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl My_Moonlight06 Ginnys Safransari Lale95 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 B balbadem1 fnd_50 A ad000 T TASUU ve diğer canlar
Kasımda buluşalımSu testin üstüne adet olmak
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl My_Moonlight06 Ginnys Safransari Lale95 Mucizemmm16 M mucizeOldu R Random3 B balbadem1 fnd_50 A ad000 T TASUU ve diğer canlar
Evet evet normal adet canımYeniden test yapmadın ve kesin adet lekelenme değil kırmızı normal kanama yani
Buluşalım be yawrum yarın doktora arıyorum aşılamaya başlıyoruzKasımda buluşalım
Üzüldüm istersen bekle sökülmez belki belli olmaz hepimiz gördük çizgini kanama çoğalırsa bile bence kimyasaldır yat bol bol ağrın olabilir ağrı falan yoksa zorlama kendini yinede temkinli olEvet evet normal adet canım
Bu testleri üretenlere burdan selam olsunSu testin üstüne adet olmak
Valla sokuldum yA baya gelıyor yine bi takip ederim ama cok sağolasın vallla ılk defa boyle oldu bana bide erken gebelik de cıktıÜzüldüm istersen bekle sökülmez belki belli olmaz hepimiz gördük çizgini kanama çoğalırsa bile bence kimyasaldır yat bol bol ağrın olabilir ağrı falan yoksa zorlama kendini yinede temkinli ol
Neyse tecrübe olmus oldu He almam bi daha onuBu testleri üretenlere burdan selam olsun
Ama o markanın çok duydum namını kuzum yalancı çizgi konusunda boşver nasip değilmiş aşılamada inşallah gönlünden geçen gibi olur
İşte bu zorla görünen çizgiler o yüzden tatmin etmiyor beni hiç. Olsun kuzucum, sağlık olsun napalım yola devamSu testin üstüne adet olmak
Yola devam cano kozlara carsmaba demişim prdon salı gidşyorjm doktora başlıyoruz kuzummmmm biraz kötü oldjm da dışarı çıktık şimdi iyiyim oh beİşte bu zorla görünen çizgiler o yüzden tatmin etmiyor beni hiç. Olsun kuzucum, sağlık olsun napalım yola devam
Hayırlısı olsun eninde sonunda kavuşursun evladına her ay yeni bir şeye dikkat ediyoruz ve daha iyiye gidiyor gün gün bedenimiz buna alışıyor ve sonra oluyor eminim ki olacak dinlen şimdiValla sokuldum yA baya gelıyor yine bi takip ederim ama cok sağolasın vallla ılk defa boyle oldu bana bide erken gebelik de cıktı
Bende direk gördüm
Hayrlısı
Bugun bi takip edeyim
Olmadı carsamba randevu alcma
Asılama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?