Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım sen lekelenmede yaşamıştın bence artık geç değil ya seni çok iyi anlıyorum tabikide ama gitsen daha iyi değil mi aşkım en azından kafan rahatlar
Yok beklicem canım eğer testte pembelik olursa o zaman gidicem olmazsa adeti beklicem oda gelmezse o zaman gidicem tetslere bağlı olacak yani

Acaba kimyasal olmuş olabilir mi canım.. belki adetle attın
Bende aynısını düşünüyorum doktor o yüzden gebelik göremedi ayrı markalar bu kadar net yanılamaz fnd_50 gebelik testleri çok hassas 5 ten sonraki hcg yi algılıyor kimyasalda hcg artmayıp adet olunuyor sen adet olup test yaptığında hcg düşüşe geçti doktora gittiğindede iyice düşmüştü adetten dolayı üzme kendini kimyasal kötü bişey değildir her kadının başına gelebilecek güzel bişey der doktorlar çünkü doğal yolla hamile kalındığını gösterir

Ay kuzum sen gebesin ben de belli değil durum bu belirsizlik gıcık ediyor beni diyorum kendi kendime ne uyuyorsun yada ne yorgunsun anki belli mi ki diye kizasim geliyor hiç birşeyin tadını çıkaramıyor insan
Sen adet gününde vakitli doktora git geçen seferki gibi olur falan bilemeyiz her bünye farklı ztn

Tebrik ederim beklemiş idrar olmamasına rağmen görüntü var sabah idrarında daha çıkar.sağlıklı ilerlesin inşallah bat tarihini yumurtalama üzerine 14 sayarak hesaplarsan doğru bat hesabın çıkar adetin geçti yada geçmedi yanılmazsın diğerlerine dediğim gibi stres düşman ve hergün bir avakado ye tutunmaya çalışan bir bebe olabilir baharattan uzak dur ve bir şeye uzanmaya çalışma bunlar en önemli şeyler bu aralar.tekrar tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…