Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen neden kendine dikkat etmiyorsun Yediğin içtiğin kadar giyim de önemli bence havalar orda soğuk mu bilmiyorum ama ayacığını sıcak tut hep annem der ki bütün hastalıklar ayaktan gelir ve belinden
Ayağını sırtını sıcak tut bence

Yaa aşkım ben bu ayakklarıma daha ne yapayım söyle bu nursele aşkım ben çorap terlik patik onlarsız asla gezmem yazın bile sen düşün ayaklarına sıcak su torbasımı bağlayıp gezeyim napayım bilemiyorum artık ya

Ay benim gibisin aynı yaz kış çorap var ayağımda o mazan ( benim oğlan zaman diyemiyor )neden oluyor acep

Amin inşallah Allah razı olsun
Benım 8/9/10 ekim de ucu de koyu cızgıydı yumurtlama ve ust üstte değerlendırmıştim
Bide catlama günü değerlendırıdm o kadar
Tamma daha cok netlessın avokado yicem tavsiyelerin için cok sagol ya hepsını not ettim şimdi dua et bize ins o çizgiler doğrudur sen hamılesın kabul olur

Dr bana geçen ay fitil verdi 2 tanesini 1 gün ilişki bir gün fitil olarak kullandım kalan 10 tanesini de günlük aldım
Bana iyi geldi şükürler olsun sende yazdır canım bence
Çok şükür kuzum ❤ salı gidicem ya aşkım doktora söyliycem eşime de yazsın antibiyotik ya geçmiyo böyle baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…