Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 8365C90D-A8E7-4005-A3F7-A5D26CC892B0.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 51801FEA-F9E8-4940-BD05-25A0D8CD7479.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 67
  • C3978610-A49A-4C46-88B9-18E22446D501.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 68
Hayırlısı olsun eninde sonunda kavuşursun evladına her ay yeni bir şeye dikkat ediyoruz ve daha iyiye gidiyor gün gün bedenimiz buna alışıyor ve sonra oluyor eminim ki olacak dinlen şimdi
Aynen cok haklısın
Ben sımdı aşılamaya gecicem bu ay daha da cok dikkat edicem bedenime kendıme
Yediklerime

Valla koyulaşmış kız
Ard arda yapıştır su testleri ginnysinki gibi kız
Ama var sağdaki yeni ise koyulaşmış

Bak bu daha artmış uzaktan bile belli

Kendine çok dikkat et tutunmaya çalışıyor belli ki aman diyim olurmu biraz her bi şeyi artmışta bu sıra böyle küçük küçük artıyor dedim ya hadi inşallah güzel olacak

Kendine çok dikkat et tutunmaya çalışıyor belli ki aman diyim olurmu biraz her bi şeyi artmışta bu sıra böyle küçük küçük artıyor dedim ya hadi inşallah güzel olacak
Ediyorum canım daha da dikkat edicem teşekkür ederim inşallah güzel olacak inanıyorum bende

Aşkı çizgi aynı sanki bana öyle geldi daha günün dolduğu için de olabilir testin markası neydi

Yaaa bende testte daha kolay gördüm inşallah kat kat artar bu gün avakado alcam her gün bir tane yiyeyim
Evet mutlaka ye aslında yumurtlama sonrasında başlanıyor avakafoya bebek gelmeden kalınlaşma max olsun diye şimdi gelmiş belliki hemen başlaki yarasın miniğine sakın nar suyu nar içme oda kalınlaşma yapıyor ama şimdi değil başlarda tehlikeyi artırıyor doktorum uyarmıştı en iyi avakadodyr dedi folik asitini al bal bakayım kaç mm benimkini 800 mg olan bir markaya çevirmişti Dr folio diye bişi orada var mı bilmiyorum bana an be an yazabilirsin kafana takılan bir şey olursa

Anladım canım evet bu gün başlarım hemen
Folik asitten yana eksiğim yok fazlam var zaten normal değerin çok üstünde çıktı halen bırakmadım kullanıyorum mfk kullanıyorum ya ben bütün vitaminleri alıyorum yani
Teşekkür ederim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…