- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.881
Senin testin adı neydiBu testleri üretenlere burdan selam olsun
Ama o markanın çok duydum namını kuzum yalancı çizgi konusunda boşver nasip değilmiş aşılamada inşallah gönlünden geçen gibi olur
Aynen cok haklısınHayırlısı olsun eninde sonunda kavuşursun evladına her ay yeni bir şeye dikkat ediyoruz ve daha iyiye gidiyor gün gün bedenimiz buna alışıyor ve sonra oluyor eminim ki olacak dinlen şimdi
Valla koyulaşmış kızGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 M Mavimiresl R Random3 R raainbow miraclebeyb Lale95 M melek076 annabelica B balbadem1 fnd_50
Comfort days adı canımSenin testin adı neydi
Birleşik olanda üstteki ikisi bugünün alttaki ikisi cumanın tek tek attıklarım bugününValla koyulaşmış kız
Ard arda yapıştır su testleri ginnysinki gibi kız
Ama var sağdaki yeni ise koyulaşmış
Bak bu daha artmış uzaktan bile belliGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 M Mavimiresl R Random3 R raainbow miraclebeyb Lale95 M melek076 annabelica B balbadem1 fnd_50
Bence de iyili yaptın boyle ya helal kuzuma ins daha da guzel olacak bak görBirleşik olanda üstteki ikisi bugünün alttaki ikisi cumanın tek tek attıklarım bugününinşallah koyulaşa koyulaşa yükselir
Kendine çok dikkat et tutunmaya çalışıyor belli ki aman diyim olurmu biraz her bi şeyi artmışta bu sıra böyle küçük küçük artıyor dedim ya hadi inşallah güzel olacakGünaydın aşkocanlarr
YaaaBak bu daha artmış uzaktan bile belli
Ediyorum canım daha da dikkat edicem teşekkür ederim inşallah güzel olacak inanıyorum bendeKendine çok dikkat et tutunmaya çalışıyor belli ki aman diyim olurmu biraz her bi şeyi artmışta bu sıra böyle küçük küçük artıyor dedim ya hadi inşallah güzel olacak
İnşallah aşko, inşallah bu testin azizliğine uğramamBence de iyili yaptın boyle ya helal kuzuma ins daha da guzel olacak bak gör
Aşkı çizgi aynı sanki bana öyle geldi daha günün dolduğu için de olabilir testin markası neydiGünaydın aşkocanlarr
Ah canım kardeşim benim yaşadığım durumun aynısı ve aynı test kesinlikle şikayet edilmeli insanları umutlandırıyor sonra hüsrana sokuyorben de adet olunca şok olmuştumSu testin üstüne adet olmak
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @My_Moonlight06 Ginnys @Safransari Lale95 Mucizemmm16 @mucizeOldu R Random3 B balbadem1 fnd_50 @ad000 @TASUU ve diğer canlar
Evet mutlaka ye aslında yumurtlama sonrasında başlanıyor avakafoya bebek gelmeden kalınlaşma max olsun diye şimdi gelmiş belliki hemen başlaki yarasın miniğine sakın nar suyu nar içme oda kalınlaşma yapıyor ama şimdi değil başlarda tehlikeyi artırıyor doktorum uyarmıştı en iyi avakadodyr dedi folik asitini al bal bakayım kaç mm benimkini 800 mg olan bir markaya çevirmişti Dr folio diye bişi orada var mı bilmiyorum bana an be an yazabilirsin kafana takılan bir şey olursaYaaabende testte daha kolay gördüm inşallah kat kat artar bu gün avakado alcam her gün bir tane yiyeyim
Cümlemizden inşallah kuzumCansın sen Allah razı olsun kuzum
Gıdıklamaz olasıcalarAğzın yandı ya bi kere ama merak etme sen beklemeye geçince o test perileri gıdıklıyor
Benim yaptığım diğer testten de biri buyduComfort days adı canım
Anladım canım evet bu gün başlarım hemenEvet mutlaka ye aslında yumurtlama sonrasında başlanıyor avakafoya bebek gelmeden kalınlaşma max olsun diye şimdi gelmiş belliki hemen başlaki yarasın miniğine sakın nar suyu nar içme oda kalınlaşma yapıyor ama şimdi değil başlarda tehlikeyi artırıyor doktorum uyarmıştı en iyi avakadodyr dedi folik asitini al bal bakayım kaç mm benimkini 800 mg olan bir markaya çevirmişti Dr folio diye bişi orada var mı bilmiyorum bana an be an yazabilirsin kafana takılan bir şey olursa
Daha günün vardı sanki aşko o yüzden böyle küçük küçük artması çok normal diye düşünüyorum sonra birden artacak kopkoyu göreceğiz inşallahEdiyorum canım daha da dikkat edicem teşekkür ederim inşallah güzel olacak inanıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?