Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum valla ben göremedim sanki ama bata kaç gün var

Aynen öyle kuzum valla severiz amaaaa bazı günlere denk gelmesi gerçekten insanın canını sıkıyor
Ben de açıkçası misafir kaldıramayacak durumlardayim canim. çok yeni kimseye demedik. Buyurun gelin diyoruz ama sonuç kötü. Çok fazla midem bulanıyor. Çalışıyorum zor geçiyor açıkçası

Kuzum gölge var gibi ama ıslanmış diyorsun o kafamı karıştırdı bence yarın sabah tekrarlayabilirsin ama bu tarz strip testlerin doğruluğuna pek inanmıyorum ben

Ben de açıkçası misafir kaldıramayacak durumlardayim canim. çok yeni kimseye demedik. Buyurun gelin diyoruz ama sonuç kötü. Çok fazla midem bulanıyor. Çalışıyorum zor geçiyor açıkçası
Ay bebeğiiimm senin kaldıramayacak durumda olman çok normalll hamişsin hastayım felan diyin kuzum ilk zamanların sonuçta yormamaya çalış kendini

Kızlar ben soda, maden suyu genelde sade içerim buldukça. Bazen günde iki tane hatta üç olmaması için tutuyorum kendimi. Midemi tek rahatlatan da o açıkçası. Renny felan da daha almadım daha iyi geliyor sodalar. Suyu bilr içemiyorum. İlk gebeligim çok rahattı. Beslenme şeklim bilecok değişti. Hatta ise giderken aç bile gittiğim oliyir orda birsryler yiyorum.

Uyumuşum valla aşko sonra gözümü bi açtım saat 12 anaaa dedim bizim kız test yapmıştır hemen gireyim amin bebeğim Allah hepimizin muhabbetini arttırsın

Kuzummmm günaydın Ay kendini yorma kızzz uzan dinlen ama bazen kendine doğru katlamakta acayip iyi geliyor bacaklara

Ayy aşkısı koyulaşmış evet maşallah ❤

Geliyor gelmekte olan diyorum. Evett bebis var kuzu sanki yaa kan versene

Aşkısı ben sanki gölge görüyorum ya❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…