- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.921
Kuzum valla ben göremedim sanki ama bata kaç gün varAkıntım yok 2-3 kere kremsi sarı az akıntım oldu da ondan sordum kuzum valla akşam test yaptım zıfır zıfır zıfır hatta kızları da etiketleyeyimde bari baksınlar ama bu testin hassasiyeti 25ml en erken 5 gün öncesi yapılmalıMucizemmm16 Demgey3 @Annabelle1 ve diğerleri
Aynen öyle kuzum valla severiz amaaaa bazı günlere denk gelmesi gerçekten insanın canını sıkıyorMisafir bolluk berekettir bende severim ama bazen nau nau diyesim geliyooo
8 gün ney ayB
Bugün 8. Gün canım ilk attığım o an çekilen sonraki attığım ıslanan testlerbiliyorum canım o kuruma şeysini geçen ay yaşadım
Ben de açıkçası misafir kaldıramayacak durumlardayim canim.Aynen öyle kuzum valla severiz amaaaa bazı günlere denk gelmesi gerçekten insanın canını sıkıyor
Kuzum gölge var gibi ama ıslanmış diyorsun o kafamı karıştırdı bence yarın sabah tekrarlayabilirsin ama bu tarz strip testlerin doğruluğuna pek inanmıyorum benCanım ikimiz aynı çatladıkbakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Demgey3 @Ginnys diğer canlarım
Ay bebeğiiimm senin kaldıramayacak durumda olman çok normalll hamişsinBen de açıkçası misafir kaldıramayacak durumlardayim canim.çok yeni kimseye demedik. Buyurun gelin diyoruz ama sonuç kötü. Çok fazla midem bulanıyor. Çalışıyorum zor geçiyor açıkçası
Uyumuşum valla aşkoValla benimde uykum geldi ama heyecandan uyuyamıyorum bir sabah olsa diyene güzel maşallah çok severim böylesini bizde kayınvalidemle öyleyiz bazen bazı konularda çatışsakta haksız olduğunu anlar yani anlatırım alınmaz pek bana Allah muhabbetinizi arttırsın ya uyu kız canın çıktı
Kuzummmm günaydınOohh gönder yat bebeğim sefan olsunben sizden daha çok geriliyorum burda uzanıyorum bebeğim napayım bütün gün tünemekten bacaklarım ağrımış bide kendime doğru katlar otururum bacaklarımı ben çok ağrımış beee
Ayy aşkısı koyulaşmış evetGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 Demgey3 @Ginnys @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb @Lale95 @melek076 @Annabelle1 B balbadem1 @fnd_50
Geliyor gelmekte olan diyorum. Evett bebis var kuzu sanki yaa kan verseneGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 Demgey3 @Ginnys @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb @Lale95 @melek076 @Annabelle1 B balbadem1 @fnd_50
Yaaa☹ aşkım aşılamaya başlıycaksın bu kez daha garantiSu testin üstüne adet olmak
_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl @My_Moonlight06 @Ginnys @Safransari @Lale95 Mucizemmm16 @mucizeOldu @Random3 B balbadem1 @fnd_50 @ad000 @TASUU ve diğer canlar
Evet Aşko daha 6 gün varAy bebeğiiimm senin kaldıramayacak durumda olman çok normalll hamişsinhastayım felan diyin kuzum ilk zamanların sonuçta yormamaya çalış kendini
İnşallah dahada koyulaştıpı günleri görürüzAyy aşkısı koyulaşmış evetmaşallah ❤
İnşallah aşkım ama belli hissediyorum hayırlısı artıkİns olmazsın yaaa
Ay ne biliyim aşkım son 2 gün artık gitsem şu doktora yıldım yaAman dur yaa belki değildir. Başka belirtiler de olur sadece koku olmaz ki..
Aşkısı ben sanki gölge görüyorum ya❤Canım ikimiz aynı çatladıkbakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Demgey3 @Ginnys diğer canlarım
Amiiiin aşkııımmEvet Aşko daha 6 gün var
İnşallah dahada koyulaştıpı günleri görürüz
Aşkoo ne durumdasınGeliyor gelmekte olan diyorum. Evett bebis var kuzu sanki yaa kan versene
Tam tatmin etmedi bir kaç gün daha geçsin diyorumGeliyor gelmekte olan diyorum. Evett bebis var kuzu sanki yaa kan versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?