- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.901
Ya batacağım ya çıkacağım aşko du bakalımBenim yaptığım diğer testten de biri buydu
İnşallah kuzum bakalım yapıyorum gün gün hayırlısıyla artar inşallahDaha günün vardı sanki aşko o yüzden böyle küçük küçük artması çok normal diye düşünüyorum sonra birden artacak kopkoyu göreceğiz inşallah
Akıntım yok 2-3 kere kremsi sarı az akıntım oldu da ondan sordum kuzum valla akşam test yaptım zıfır zıfır zıfır hatta kızları da etiketleyeyimde bari baksınlar ama bu testin hassasiyeti 25ml en erken 5 gün öncesi yapılmalıKayverengi leke aşko neden bilmemakıntın mı var senin pazartesi bize li bir test gönder inşallah
Misafir bolluk berekettir bende severim ama bazen nau nau diyesim geliyoooAşkolarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 saat öğlen 1 de misafirlerim geldi 5 te kalktı akşam yemeğine kayınvalidemler geldi sonra da yatalım dediler bende yatıyorlar bugün hiç yoktum yorgunluktan artık 2 gün mü 3 gün mü uyurum bilemiyorum M mucizeOldu ahahah aşko yazdığına çok güldüm ama hasta olsam bile gelir benim misafirler asla eksik olmaz misafirim benim
Daha erken aşko bu test hemen çıkarmaz evet kuzum daha senin var bata benden sonraydı dimiAkıntım yok 2-3 kere kremsi sarı az akıntım oldu da ondan sordum kuzum valla akşam test yaptım zıfır zıfır zıfır hatta kızları da etiketleyeyimde bari baksınlar ama bu testin hassasiyeti 25ml en erken 5 gün öncesi yapılmalıMucizemmm16 Demgey3 annabelica ve diğerleri
Günaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 @Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb @Lale95 @melek076 annabelica B balbadem1 @fnd_50
Maşallah canımmmGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 @Mavimiresl @Random3 @raainbow miraclebeyb @Lale95 @melek076 annabelica B balbadem1 @fnd_50
Banada öyle geliyor inşallah yanılmıyoruzdur amin canımMaşallah canımmmbak koyulaşıyor daha net çıkmış valla sağlıkla ilerlesin canım benim
Var tabikiiiGünaydın aşkocanlarr
Canım benim sen kimyasal gecirdin bence bu testler pek yaniltmaz belki bı yarım saat sonra çıkan çizgiyse onu görmüş olabilir misin kuruyunca o çizgi doğru değildir.. ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli 10.dk sonra değilAh canım kardeşim benim yaşadığım durumun aynısı ve aynı test kesinlikle şikayet edilmeli insanları umutlandırıyor sonra hüsrana sokuyorben de adet olunca şok olmuştum
Canım ikimiz aynı çatladıkBanada öyle geliyor inşallah yanılmıyoruzdur amin canım
Burda bi gölge var gibi ama ıslanmış ya ne kadar doğru olur bilmiyorum evet kuzum benimkiler erken test senin erken testin yarın geliyordu dimiCanım ikimiz aynı çatladıkbakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys diğer canlarım
Klomen kullandın mi hiç canım senBuluşalım be yawrum yarın doktora arıyorum aşılamaya başlıyoruz
Kuzum ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli sonradan çıkan ve kuruyan değildir bütün testler sonradan çizgi çıkartır çünkü. Yumurtlamadan kaçıncı gün bugunCanım ikimiz aynı çatladıkbakalım seninkiler erken gebelik testi olan mı bide bişey diyecem sabahta yaptım yine ııı yıhh sonra eşim geliyor sandım saklayayım dedim peçeteye sardım çiçeğin dibine koydum anaaa sonra baktım ki ıslanmış bak bu da ıslanıp kurumuş halleri kızlar sizde bakın bi Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys diğer canlarım
Bence de kız. Serrolar resmenAh canım kardeşim benim yaşadığım durumun aynısı ve aynı test kesinlikle şikayet edilmeli insanları umutlandırıyor sonra hüsrana sokuyorben de adet olunca şok olmuştum
İns olmazsın yaaa
2 kere çatlatma iğnesi yaptırdımKlomen kullandın mi hiç canım sen
Evet canım yarın geliyor sen gibi bekler dururum artıkBurda bi gölge var gibi ama ıslanmış ya ne kadar doğru olur bilmiyorum evet kuzum benimkiler erken test senin erken testin yarın geliyordu dimi
Bugün 8. Gün canım ilk attığım o an çekilen sonraki attığım ıslanan testlerKuzum ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli sonradan çıkan ve kuruyan değildir bütün testler sonradan çizgi çıkartır çünkü. Yumurtlamadan kaçıncı gün bugun
Günaydın aşkımmmmGünaydın aşkocanlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?