Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Görümcem beni rüyasında görmüş hamileymişim kızım olacakmış bu bir mesaj mı yoksa görümcemin vermek istediği bir mesaj mı bilemedim hahhahahahha

Aşkım bilemedim ama kimyasalsada ondan sonra gebelik kolay ve sağlıklı olurmuş inşallah bekletmeden gelsin bebişin ❤❤

Kızlar Görümcem beni rüyasında görmüş hamileymişim kızım olacakmış bu bir mesaj mı yoksa görümcemin vermek istediği bir mesaj mı bilemedim hahhahahahha
Her ikiside olabilir aşko Yaw mümkünse onlar rüya görmesin geçen ay kaynım görmüş rüyasında beni eltimle konuşurken kesin hamile diyip durdu haniiğğğ haniğğğğ

Ben de de oldu ama bı 10 dk sonra gectikten sonra net çıkıyordu

İns bende kimyasal olmamısımdır

_Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık M mucizeOldu sende de görür gibiyim kuzum ama yanlış da yönlendirme yapmayalım dediğin gibi testin hassasiyeti iyi değil. Yarın diğer testle bi yap bakalım görürüz inşallah
Kızlar benim adetim bir gün erken başladı bugün. 3. Güne de randevu almıştım hormonlar için. Şimdi başka randevu bulamıyorum. Bu testler 4. Gün de yapılsa olur mu. Benim 4. Gün adetim yok gibi bişey oluyor ama R Random3 Mucizemmm16 Demgey3 partalina_ M Mavimiresl Lale95 R raainbow
Dün çok duygusallaştım kızlar. Reglin de etkisi olabilir tabi. Ovülasyon testlerime bakıp ağladım yatağımıza bakıp ağladım. Sevişerek yapamıycaz bebeğimizi çok kötü oldum. Eşimin yüzüne her baktığımda ağladım. O da perişan oldu. Kendini sorumlu görüyor. Keşke başkasıyla evli olsaydın ya benim yüzümden anne olamazsan falan dedi. Çok daha perişan etti beni. Ona yansıtmadan ağlamaya çalışsam da yapamadım. Çok aşığım hiç dayanamıyorum onun da üzülmesine. Size de böyle içimi döktüm ama merak etmeyin toparlanıcam. Sizi çok seviyorum

Kuzum seni cok iyi anlıyorum ama bunu kendine yapma olur mu sonuçta bi yolu var bi çözümü var üzülme eşinde yanında sana destek ama kendini de onu da yıpratma ne sen ne o bilemezdi böyle bişeyi her şerde bi hayır vardır şuan göremesekte şimdi kendini toparla bakalım seni çok seviyorum aşkım ❤❤ bebeğim 4. Günü de yapılır testler bildiğim kadarıyla randevu almışsın sonuçta ilk yaptırdığımda 4. Gündeydim 3. Gün dedim

Kuzummm evet üzülebilirsin ama toparlan hemen Neden öyle düşünüyorsunuz aşılama mı yaptıracaksınız peki daha önceden gittin mi doktora bakıldı mı hormonlara anladığım kadarıyla daha yeni gideceksin lütfen ümitsiz olma seni anlıyorum ama hemen toparlan ben inanıyorum ki her geçen ay daha bilgili ve daha çok yaklaşıyoruz bebişlerimize bak doktorun ne diyecek bakalım ondan sonra burda destekleşelim mesela bana hiç vitamine başla demedi ama kendim de ve arkadaşlar da da baktım içiyorlar başladım hayıt tohumu ilacı aldım inan kendimi bi adım daha yaklaşmış hissediyorum lütfen kuzum _Umutlu_Pozitif_ gel kız bi dobaaarlaannınn de bize güzelce dinlen sonra gözlerim seni arar bak

Kuzum 4.gün akşama benimki tamamen bitmiş oluyor. Son günüm olacağı için bilemedim. Yarın doktora gittiğimizde onu da sorar bi rica ederim belki bişey yapar. Genetikçi hormon tahlili isteyebilir mi bilmiyorum ama en azından randevu almamda yardımcı olur Toparlanıcam bebeğim merak etme hiç. Hala şoku atamıyorum üstümden. İlk gün daha pozitiftim ama dün araştırdıkça biraz umutsuzluğa kapıldım. En azından bir kere deneyeceğiz bakalım. Olmuyorsa da olmuyordur napalım eninde sonunda her acı geçiyor zamanla

Canım benim bu süreçte olabilir böyle şeyler ama dik dur eşinede destek ol tedaviylede anne baba olamayanlar var Rabbim nasip ettiyse olur önce bunu bilmek gerekir eşin suçlu hissediyor kıyamam sarıl ona o nebiçim söz öyle de ben çocuk için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim seninle de olursa Allahtan olmazsada Allahtan bunu takıp hayatımızı etkilemeyelim ben razıyım seninle olacak herşeye bu hayata bir daha gelmeyeceğiz de çabalarız Allah’a bırakırız biz hayatımıza bakalım de böyle konuşup düşünüp benide kendinide üzme de çok şükür iyiyiz sağlıklıyız hayattayız beraberiz önemli olan ilk önce bu de ve bunları önce kendinede inanarak söyle kuzum yıpratmayın kendinizi herşey Allahtan belki hemen olacak düşünmeyin oralarını

Kuzum sağlığımla ilgili bi problem yok çok şükür. Eşimin genetik tarama sonucunda bi problem geldi. PGT yaptırmak zorundayız. Biraz karışık meseleler var dobarlanıcam hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…