Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak ya dik dur dedim dobarlan demeyi unuttum annabelica aşkoooo Dobarlaaağn bırahma gendini

Harika inşallah olmazsın da bebiş gelir çoookk aminnn❤❤
İnsallah ama cok sancim da var olabilir gibi. En son catlamanin 13. Günü test yaptim bisey cikmadi. Cuma günü yaptim test. Eve dönüyoruz bugun sali randevum var duruma göre iptal edicem regl olmazsam test yapcam

Bak ya dik dur dedim dobarlan demeyi unuttum annabelica aşkoooo Dobarlaaağn bırahma gendini
Merak etme aşko dobarlanıyoring önceki mesajına da cevap yazdım da internetim bi gitti Yazdığım da gitmiş Eşimle sevdiğimiz için evlendik tabi kuzum çocuk olmuyorsa da hayat arkadaşıyız üstesinden geliriz. Başbaşa yaşar gideriz gerekirse napalım. Gerçekten alışıyor insan herşeye. Ama etrafa cevap vermek zor olacak ama onlar da sormaz herhalde 40ımdan sonra artık

Canim duygusalliga gerek yok daha uzun sey yazcamda musait degilim şuan guclu olmaniz gerekli en azindan biliyosun neyin nasil olmasi gerektigini ve durumunda tedavi icin musait

Var mı öyle hemen vazgeçmek üşenmem gelir paralarım seni bak aşkım dur bakalım bi sakinleşelim güzel şeyler düşünür müsün internet çok yanıltıcı çok yorucu asıl önemli olan doktorun söyledikleri şöyle düşün bebeğim en azından bi yolu var ❤ ya oda olmasaydı güzel düşünelim güzel olsun başlayın bi bakalım ben inanıyorum ki bebeğin seni bekletmeden sağlıkla gelicek ❤❤

İnsallah ama cok sancim da var olabilir gibi. En son catlamanin 13. Günü test yaptim bisey cikmadi. Cuma günü yaptim test. Eve dönüyoruz bugun sali randevum var duruma göre iptal edicem regl olmazsam test yapcam
Aşko ne demek iptal ederim gider kan testi yaptırırsın iptal etme beni delirtme ama aşılama içindi randevu dimi tamam delirtebilirsin

Canim duygusalliga gerek yok daha uzun sey yazcamda musait degilim şuan guclu olmaniz gerekli en azindan biliyosun neyin nasil olmasi gerektigini ve durumunda tedavi icin musait
Evet kuzum sadece sağlıklı gelmezse hiçbir embriyomuz diye korkuya kapıldım. Ama daha hiç başlamadan böyle düşünmem doğru değil biliyorum. Yarın doktor da açıklar mutlaka. Umarım pozitif bi doktordur. Gudubet bişey çıkmasın da

Valla bi dayağa ihtiyacım var aşko ya gel bi sars beni Doktor umarım iyidir kuzu. Şu an klinik olarak başarılı olduğu kadar pozitif yaklaşımlı bir doktora ihtiyacım var. Üniversite için çok güzel şeyler duydum okudum burada da. Eğer hemen başlayalım derse tereddüt etmiycem başka merkez aramayacağım. Doktor çok çok önemli. Artık iki kişilik değil üç kişilik bi ekip olacağız

Tabi ki canım tamam evlat güzel bir duygudur eminim yuvaya neşe vs ama her yolu deneyip yinede olmayacaksa nasipte yoksa yapacak bişey yok sarılırız eşlerimize yola devamm Allah aranızdaki sevgiyi daim kılsın kuzum

Senş kırıcağıma kafamı kırarım aşko bekle geliyoring dövmeye inşallah vicdanlı inan gibi bir doktora denk gelirsiniz aşkım❤❤ ve öyle kendini de saçma sapan şeyler düşünüp korkutma valla alcam seni elime

Yaa dimi aşko keşke ya valla ya bi ara topluca yan yana gelebilsek bari Allahım duy sesimii❤❤
Çok amin
Bunun canı dayak istiyo Mucizemmm16 bi temiz yerse kendine gelecek. Hayırdır yaa rahmin alındı falan da ben mi kaçırdım?? Ağlayacak ne var Allah aşkına, hayatta her şeyi istediğimiz zaman istediğimiz şekilde elde edemeyiz. Bazı durumlar da mücadele gerektirir. Bu kadar güçsüz müsün sen? Yazık eşine de öyle hissettiriyorsun bak. Dermansız derdimiz yok şükür kuzum, tedaviyle alacaksınız bebeğinizi kucağınıza, hem de en iyi genlisini Allah sağlıkla versin, doğru dua et olur mu? Seni seviyoruz

Bencede dayak istiyo aşkısı bi silkeleyelim kendine gelsin yaa bende öyle diyorum aşkım kendini boş yere üzüyo en azından bi çözümü var bi yolu var çok şükür dermansız değil ❤❤ annabelica duydun mu kız valla döverim

Sağ kasığım ağrıyoring arada sol da ağrıyo ama en çok sağ ağrıyo belimde ağrıyo enfeksiyon mu yımırtamı nasıl anlıycam püü

Valla yicem sizi aşırı iyi geliyorsunuz bana Eşime hissettirmek tabiki istemiyorum kızlar ama dün hiç tutamadım kendimi. Adet dönemimde sebepsiz de ağlarım zaten şimdi sebebi olmuş oldu sadece İnşallah dualarımız kabul olur kızlar hepimiz aynı şeyi istiyoruz. İnişli çıkışlı gidiyoruz işte her gün aynı olmuyor insan Ay bi de benim arkadaş çevrem de çok manyak kimse evlenmiyor çocuk falan istemiyor. Çoğu arkadaşım öyle. Bugün buluştum sabah ikisiyle de bana deli gözüyle bakıyolar. Ben de onlara deli gözüyle bakıyorum insan çocuk istemez mi Burada sizi buldum da iyi oldu valla biz anlıyoruz birbirimizi. Annem bile abartıyorsun falan dedi dün sinirim tepeme çıktı bi daha ona da açmıycam

Sağ kasığım ağrıyoring arada sol da ağrıyo ama en çok sağ ağrıyo belimde ağrıyo enfeksiyon mu yımırtamı nasıl anlıycam püü
Ah ben seninle ilgilenemedim kuzum dün enfeksiyon falan diyordun. Sonra yazdıklarınızı da pek okuyamadım. Kesin enfeksiyon mu var diyorsun nereden öyle düşündün. Yumuş da olabilir senin döngün kısa adet bitince gelir o hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…