- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.941
Daha regl olmadim kuzu bugun yarin olmam lazim.Aşkoo ne durumdasın
Kurtluyum ben8 gün ney ayçok erken daha bı bekle 12 gün geçsin bariii
HarikaDaha regl olmadim kuzu bugun yarin olmam lazim.
He aşko ıslanıp kuruyunca oldu ama ben ilk attığımda akşam ginnys gördü ben göremedim ama o görmüştüAşkısı ben sanki gölge görüyorum ya❤
İlk attığında da gördüm aşkım ama çok çok silik bata kaç var beybisiHe aşko ıslanıp kuruyunca oldu ama ben ilk attığımda akşam ginnys gördü ben göremedim ama o görmüştü
Valla mı kız sende mi gördün takvime göre 31 Ekim 1 kasım. Çatlamaya göre 29-30 Ekimİlk attığında da gördüm aşkım ama çok çok silik bata kaç var beybisi
İlk 2-3 dakikada çıktı canım çizgiler adetken bile aynı koyulukta çıktı kuruma çizgisini de biliyorum çok yaşadığım için. Ve ben bu testlerin yorumlarını çok okudum benim gibi aynı durumu yaşayan çok kişi durumunu dile getirmiş pozitif görüp adet olan var miratech erken gebelik testi özellikle çok netti aynısınıCanım benim sen kimyasal gecirdin bence bu testler pek yaniltmaz belki bı yarım saat sonra çıkan çizgiyse onu görmüş olabilir misin kuruyunca o çizgi doğru değildir.. ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli 10.dk sonra değil
İnşallah bebişim ya çok heyecanlıİnşallah kuzum bakalım yapıyorum gün gün hayırlısıyla artar inşallah
Valla bende gördüm aşko ❤ Aşkım çok erken daha normal böyle çıkması bence bide kaset testle eşit bu testler gayet normalValla mı kız sende mi gördün takvime göre 31 Ekim 1 kasım. Çatlamaya göre 29-30 Ekim
Kuzum sen kimyasal geçirmediğine emin misin?İlk 2-3 dakikada çıktı canım çizgiler adetken bile aynı koyulukta çıktı kuruma çizgisini de biliyorum çok yaşadığım için. Ve ben bu testlerin yorumlarını çok okudum benim gibi aynı durumu yaşayan çok kişi durumunu dile getirmiş pozitif görüp adet olan var miratech erken gebelik testi özellikle çok netti aynısınıiyilikperisi92 de yaşadı maalesef
Zaten yarın hassasiyeti 10ml olan testim gelecek o daha net sonuç çıkarır diye umut ediyorumValla bende gördüm aşko ❤ Aşkım çok erken daha normal böyle çıkması bence bide kaset testle eşit bu testler gayet normal
Eminim kuzum aynı gün doktora gittim çünkü testte çok net çıktığında. Hiç çıkmadı rahim de ince dedi doktor olsa 5 gibi değer çıkardı o bile çıkmadı. Valla ben de anlamadım ya şu süreçte her şeyi yaşıyoruz bunu da yaşamadık demiyoruzKuzum sen kimyasal geçirmediğine emin misin?
Var aşkım vaaaarGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 M Mavimiresl R Random3 @raainbow miraclebeyb @Lale95 @melek076 @Annabelle1 @kubuss fnd_50
Az kaldı az, sabır.. ben bugün iyiyim artık çok şükürAy ne biliyim aşkım son 2 gün artık gitsem şu doktora yıldım yasen nasıl oldun aşkısı
Aşkım bende kimyasal geçirdim test yaptım pozitifti hemde kaset testti adet günü yapmıştım 5 gün sonra ağrım kanamam başlayınca hastaneye gittim doktor baktı hatta alttan muayene etti hamile falan değilsin dedi azarlar bi şekildeEminim kuzum aynı gün doktora gittim çünkü testte çok net çıktığında. Hiç çıkmadı rahim de ince dedi doktor olsa 5 gibi değer çıkardı o bile çıkmadı. Valla ben de anlamadım ya şu süreçte her şeyi yaşıyoruz bunu da yaşamadık demiyoruz
Ellerine sağlık aşkısı afiyet olsunAz kaldı az, sabır.. ben bugün iyiyim artık çok şükürmutfağı temizledim serdim, bi tek orası kalmıştı. Şimdi koca beyimle kahve keyfi yapıyoz
Ayy iyi olmana cok sevindim aşkım ama çokta yorma kendini be oğluşun nasıl oldu oda iyi mi ?Az kaldı az, sabır.. ben bugün iyiyim artık çok şükürmutfağı temizledim serdim, bi tek orası kalmıştı. Şimdi koca beyimle kahve keyfi yapıyoz
Ayy keşke imkan olsa birlikte de içsek ay ne kaynatırdık beeeEllerine sağlık aşkısı afiyet olsun
Ya işte ben de onu anlamadım kuzum günlerce sorguladım niye böyle oldu diye ama hayırlısı olsun dedim inşallah yakın zamanda hepimiz gönlünüzdekine kavuşuruz ya ama şöyle bende hiç ağrı olmadı her zamanki gibi oldu adetim ağrısız oldum yani neyse geçti gitti inşallah umut olduktan sonra o zamanı geldiğinde olur inşallahAşkım bende kimyasal geçirdim test yaptım pozitifti hemde kaset testti adet günü yapmıştım 5 gün sonra ağrım kanamam başlayınca hastaneye gittim doktor baktı hatta alttan muayene etti hamile falan değilsin dedi azarlar bi şekildesonra betaya baktırdı 7 küsür beta cıktı sonucundan önce eve dönerken test almıştım yoğun kanamam olmasına rağmen çift çizgiydi ikincisi hafif silikti o yüzden sordum hadi bi test yanlış hepsimi yanlış çıkar çizgilerin gayet netti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?