Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk 2-3 dakikada çıktı canım çizgiler adetken bile aynı koyulukta çıktı kuruma çizgisini de biliyorum çok yaşadığım için. Ve ben bu testlerin yorumlarını çok okudum benim gibi aynı durumu yaşayan çok kişi durumunu dile getirmiş pozitif görüp adet olan var miratech erken gebelik testi özellikle çok netti aynısını iyilikperisi92 de yaşadı maalesef

Kuzum sen kimyasal geçirmediğine emin misin?

Kuzum sen kimyasal geçirmediğine emin misin?
Eminim kuzum aynı gün doktora gittim çünkü testte çok net çıktığında. Hiç çıkmadı rahim de ince dedi doktor olsa 5 gibi değer çıkardı o bile çıkmadı. Valla ben de anlamadım ya şu süreçte her şeyi yaşıyoruz bunu da yaşamadık demiyoruz

Var aşkım vaaaar ayy çok heyecanlı, pembiş olduğu günü de görücez bikaç güne

Aşkım bende kimyasal geçirdim test yaptım pozitifti hemde kaset testti adet günü yapmıştım 5 gün sonra ağrım kanamam başlayınca hastaneye gittim doktor baktı hatta alttan muayene etti hamile falan değilsin dedi azarlar bi şekilde sonra betaya baktırdı 7 küsür beta cıktı sonucundan önce eve dönerken test almıştım yoğun kanamam olmasına rağmen çift çizgiydi ikincisi hafif silikti o yüzden sordum hadi bi test yanlış hepsimi yanlış çıkar çizgilerin gayet netti

Ya işte ben de onu anlamadım kuzum günlerce sorguladım niye böyle oldu diye ama hayırlısı olsun dedim inşallah yakın zamanda hepimiz gönlünüzdekine kavuşuruz ya ama şöyle bende hiç ağrı olmadı her zamanki gibi oldu adetim ağrısız oldum yani neyse geçti gitti inşallah umut olduktan sonra o zamanı geldiğinde olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…