- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.601
Bat ne zaman senin canım test felan yaptın miİnsallah canim bekliyoruz bakalım fazla umutlanmak istemiyorum Allah isteyen herkese nasıp etsin
Ben vucut ısım derune en derune indiYok valla canim sadece gogus uçlarım aciyor ve ara ara belim agriyor. Sen nasılsın?
Yok canım gitmedim mfk kullanırken gitmedim hiç ztn sancılardan hissediyosun yumurtladıgınıKullandigin vakit ultrasona gitdinmi kontrole?
Kaliteli yumurtlama olunca yumurtlama günü gögüsleriniz büyür acır sancır ve kasık agrısından ben yürüyememiştim hatta korkmustum kist mi oldum diyeEvet kuzum ben ilaç veya takviye kullanmadan önce içinde olan her şeyin neye faydasi ,zarari olduğunu okur sonra içerim
Mfk ürünlerinin içeriği okadar zengin ki ,say say bitmez
S sultansultan90 aşko kullanmiş athenayi ,yumurtlamayi baya hiss etmiş ağrı vs . kullandigi ay gebe kalmiş
Ben 23 agustos bekliyordum. 22 Ağustos'ta pembe lekelenmem oldu akintiyla birakte sonra kahverengiye lekeye döndü ertesi gun bitti suan hic birsey yok. Telefondaki uygulama 26 Ağustos bat dedigi icin onuda bekledim henuz gelen birsey yok bekliyorumBat ne zaman senin canım test felan yaptın mi
Pazartesi yapicam canim gelmezse sanki her an baslicak gibi oluyorBen vucut ısım derune en derune indisabah büyük ihtimal adet olurum, berrak ve sarı akıntım var ağrılarım gelip gidiyor
Sen yarin test yapsana
Doktorda 31 agustos dedi. 5 eylule kadar regl olmazsan gel dedi kuzuAnladim tatlim o zaman sen 17-18i hesapla çatlamani
31 Ağustos veya 1 Eylül gibi senin bat
Daha vakte çok var belli mi olur çift çizgiyi görürsün inşaallah
Test yaptinmi canimBen 23 agustos bekliyordum. 22 Ağustos'ta pembe lekelenmem oldu akintiyla birakte sonra kahverengiye lekeye döndü ertesi gun bitti suan hic birsey yok. Telefondaki uygulama 26 Ağustos bat dedigi icin onuda bekledim henuz gelen birsey yok bekliyorum
Sadece goguslerimin uclari aciyor ve ara ara kasik ve bel agrim gelip gidiyor.
Ya ben jele guvenemedim pek bikac kiside sknti oldu.Bizde jel denedik yumurtlama gününü hiç begenmedikeşim diyor bir daha sıkma o da kaldı öyle bir seferlik denedik o mu akıntı durdurdu bilmem kuru oldum jelden sonra
Yok canım yarın yapıcam inşallahTest yaptinmi canim
Hayir yapmadimmmmmTest yaptinmi canim
Bende gormek istiyorum ama korkudan yapamiyorummKızlaaar gerçekten çift çizgileri görmek istiyorum burda artıkLale95 _Umutlu_Pozitif_ ucge öncelikle sizden bu ay sizden çok umutluyum ve diğer kızçeleeerr cidden biraz sevinmeye ihtiyacmz var
Benim bata kalmış şurda 9 gün ne ağrı sızı ne göğüs hassasiyeti hiç bişey yok belliki adet olmaya doğru ilerliyorum sizden umutluyum hadiii
Hala test yapmadin miiiiiiiiiHayir yapmadimmmmmcok heyecanliyim aslinda ama çikolata kistim oldugu icin olmaz diye dusunuyorum gecikmemi yasiyorum dicem ama lekelenme oldu o neden oldu o günden beri icim icimi yiyor ama inatla test yapmadim. Bugun yapsam çıkarmi acaba ?
Yapmadim vallahi canim. 30 gunun dolmasini bekliyorumHala test yapmadin miiiiiiiii
Yap gitsin belkide mutluluğunu erteliyosunYapmadim vallahi canim. 30 gunun dolmasini bekliyorum
Sabir taşı olsa catlardikorkuyorum test yapmaya
Aşko bende hiç bişey yok ya zaten evde değildim dün akşam geldim yumurtlama zamanlarını kaçırdım bu ayda imkansızMucizemmm16 asko sen ne durumdasın
Yap artık şu testi aşko bizi burda meraktan çatlatmak mı istiyosunBen 23 agustos bekliyordum. 22 Ağustos'ta pembe lekelenmem oldu akintiyla birakte sonra kahverengiye lekeye döndü ertesi gun bitti suan hic birsey yok. Telefondaki uygulama 26 Ağustos bat dedigi icin onuda bekledim henuz gelen birsey yok bekliyorum
Sadece goguslerimin uclari aciyor ve ara ara kasik ve bel agrim gelip gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?