Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında öyle olması çok iyi inşaallah ki gol yapmişsinizdir tanıdığım bir çok arkadaşım öyle kasık ağrısı çektiği ay gebe kaldi
Ah inş canım 'ya hepimiz pozitifleri alalım
Arkadaşların kasık ağrıları sağlı sollu mu nasıl olmuş hatırlıyor musun?

Benim rezerv bayağı düşük 0.03 bu ay karışım kullandım üsttedir yazmıştım bitkisel belki ondandır yumurtlamada sağlı sollu ağrı oldu, geçti, nş kist değildir diye korktum. 5 gun geçti aradan belirti vs yok

Içinde neler varmış okudun mu?
Kaliteli olduğu ağrılardan hissediliyor mu yumurtanın?
Bu ay ben bitkisel tablet kullandımda bayağı ağrım oldu yumyrtlama haftamda.
Evet kuzum ben ilaç veya takviye kullanmadan önce içinde olan her şeyin neye faydasi ,zarari olduğunu okur sonra içerim
Mfk ürünlerinin içeriği okadar zengin ki ,say say bitmez
S sultansultan90 aşko kullanmiş athenayi ,yumurtlamayi baya hiss etmiş ağrı vs . kullandigi ay gebe kalmiş

Evet tatlim her iki tarafli olmuş yürümeye bile zorluk çekiyorlardi çok şükür 30haftalik gebe şimdi
Diğeri de 11haftalik

Aminn inşaallah kuzum sen kötüyü düşünme iyi düşün
İnşaallah kullandigin takviyeler işe yarar

Yani 16 sinda gittigimde daha catlamamis dedi doktor 2-3 gun sonra siliklesmeye basladi tam pik olmadan
Anladim tatlim o zaman sen 17-18i hesapla çatlamani
31 Ağustos veya 1 Eylül gibi senin bat
Daha vakte çok var belli mi olur çift çizgiyi görürsün inşaallah

Ovu kalmadığı için çatladı mi catlamafi mi bilmiyorum akıntım sıfır şuan kuruyum normalde devam ederdi
Akintiyi kafana takma yaa vallahi net değil
Ben canli kanıtıyımgebelik akintilari tam olarak mevcut ama gebemiyim hayıro yüzden rahat ol canim

Akintiyi kafana takma yaa vallahi net değil
Ben canli kanıtıyımgebelik akintilari tam olarak mevcut ama gebemiyim hayıro yüzden rahat ol canim
Bizde jel denedik yumurtlama gününü hiç begenmedik eşim diyor bir daha sıkma o da kaldı öyle bir seferlik denedik o mu akıntı durdurdu bilmem kuru oldum jelden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…