- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.581
Ah inş canım 'yaAslında öyle olması çok iyi inşaallah ki gol yapmişsinizdirtanıdığım bir çok arkadaşım öyle kasık ağrısı çektiği ay gebe kaldi
Yumurtlama haftamda 4,5 gün ağrıdı ve geçti.Benim 3 gün oldu hala ağrım var göğüslerim ağrırdı normalde sadece ucu ağrıyor bu sefer bana tuhaf geldi
Evet kuzum ben ilaç veya takviye kullanmadan önce içinde olan her şeyin neye faydasi ,zarari olduğunu okur sonra içerimIçinde neler varmış okudun mu?
Kaliteli olduğu ağrılardan hissediliyor mu yumurtanın?
Bu ay ben bitkisel tablet kullandımda bayağı ağrım oldu yumyrtlama haftamda.
Evet tatlim her iki tarafli olmuş yürümeye bile zorluk çekiyorlardi çok şükür 30haftalik gebe şimdiAh inş canım 'yahepimiz pozitifleri alalım
Arkadaşların kasık ağrıları sağlı sollu mu nasıl olmuş hatırlıyor musun?
Benim rezerv bayağı düşük 0.03 bu ay karışım kullandım üsttedir yazmıştım bitkisel belki ondandır yumurtlamada sağlı sollu ağrı oldu, geçti, nş kist değildir diye korktum. 5 gun geçti aradan belirti vs yok
Aminn inşaallah kuzum sen kötüyü düşünme iyi düşünAh inş canım 'yahepimiz pozitifleri alalım
Arkadaşların kasık ağrıları sağlı sollu mu nasıl olmuş hatırlıyor musun?
Benim rezerv bayağı düşük 0.03 bu ay karışım kullandım üsttedir yazmıştım bitkisel belki ondandır yumurtlamada sağlı sollu ağrı oldu, geçti, nş kist değildir diye korktum. 5 gun geçti aradan belirti vs yok
Nasilsin aşko? ağrın sızın varmı?Benimde sadece ucu acıyor. Normalde genel siser ve agrirdi
Ay inş canım sebebi öyledirEvet tatlim her iki tarafli olmuş yürümeye bile zorluk çekiyorlardi çok şükür 30haftalik gebe şimdi
Diğeri de 11haftalik
Yani 16 sinda gittigimde daha catlamamis dedi doktor 2-3 gun sonra siliklesmeye basladi tam pik olmadanBata varmiş daha o zaman bekle belki geç çatladi yumurtan geç döllenme oldu
Ben ısi takibi ile anliyorum diye bat gelmemiş sipariş verdim
16 yumurtlama 18 çatlama canımAmin canim, sen ne zaman gördün?
Anladim tatlim o zaman sen 17-18i hesapla çatlamaniYani 16 sinda gittigimde daha catlamamis dedi doktor 2-3 gun sonra siliklesmeye basladi tam pik olmadan
Hadi inşallah diyelimBenimde sadece ucu acıyor. Normalde genel siser ve agrirdi
Ovu kalmadığı için çatladı mi catlamafi mi bilmiyorum akıntım sıfır şuan kuruyumAslında öyle olması çok iyi inşaallah ki gol yapmişsinizdirtanıdığım bir çok arkadaşım öyle kasık ağrısı çektiği ay gebe kaldi
25 de benim canım hala ağrım gelip gidiyor akıntım hiç yok şuan normalde olurdu devam ederdi regl yakınken olmazdıYumurtlama haftamda 4,5 gün ağrıdı ve geçti.
Senin ne zamandı pik? 24 ü benim.
Ovu kalmadığı için çatladı mi catlamafi mi bilmiyorum akıntım sıfır şuan kuruyumnormalde devam ederdi
Test yaptinmi canim16 yumurtlama 18 çatlama canım
Bizde jel denedik yumurtlama gününü hiç begenmedikAkintiyi kafana takma yaa vallahi net değil
Ben canli kanıtıyımgebelik akintilari tam olarak mevcut ama gebemiyim hayır o yüzden rahat ol canim
Yok sanmam ya kuruluk yapmaz oBizde jel denedik yumurtlama gününü hiç begenmedikeşim diyor bir daha sıkma o da kaldı öyle bir seferlik denedik o mu akıntı durdurdu bilmem kuru oldum jelden sonra
Ay bilmiyorum herşeyden bir belirti arar oldumYok sanmam ya kuruluk yapmaz o
Yok valla canim sadece gogus uçlarım aciyor ve ara ara belim agriyor. Sen nasılsın?Nasilsin aşko? ağrın sızın varmı?
İnsallah canim bekliyoruz bakalım fazla umutlanmak istemiyorum Allah isteyen herkese nasıp etsinHadi inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?