Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım hiç tvde izlemedik eskiler anlattı da meraktan ben de nette baktım
Eveett
Gülme başına gelir diycem ama gelmiş aşko Allah sabır versin bize valla.

Değerlendirdim canım bakalım bu sefer üst üste değerlendircem inşallah hayırlısı ile bu sefer pozitif olur
Evet aşko fazlasıyla geldi hemde ayy çok amin inşallah

Anam ne görümce bolluğu var sizde de büyütünce doğurur yine artistlik yapmasın Benim minnak görümce doğurursa kedinin yanına bi tane de Yorkshire atasım geliyor el kadar bişey zaten nasıl şirin bi görsen

Aşko bizde de var sadece sperm bankası eşin yalnız değil 28 senedir baba falan görmedik alkol bağımlısı ayrılmışlar ben 2 yaşımdayken kardeşim 40 lıyken kız kardeşim ikinci kez evlendi doğum yaptı bak haberi yok söylesen kendinde asla suç aramaz asla kanatları eksik mübarek

Yaa cok sirin resmî var miiiğğğ Ayy aşko kedin alışana kadar zavallı minnak diyorum aşko alınca dikkat et

Kuzum valla hiç bilmiyorum ki 4.gün olur mu doktoruna sorman lazım ona göre değerlendirir değerlerini ama ben araştırma yapmıştım 2-5 inci günler arası yapılır diyordu Ne kadar doğru bilemem
Aşkım benimmm öyle duygulandım ki mesajına üzme kendini bebeğim kimse bilmiyor ileriyi ne gelecek başımıza hiç birimiz bilmiyoruz ama Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz dert vermez bizim üstesinden geleceğimizi bildiği dertler verir sabrını da verir ama en önemlisi sevmek sevilmek ne güzel birbirinizi bu denli sevmeniz maşallah daha da artsın muhabbetiniz inşallah Bu zamanda eşinin yanında olman ona destekçi olman çok önemli kuzum kendini suçluyor baksana dediği söze kalbim acıdı ya tabi ki üzülürsün ama bence eşine belli etmemeye çalış şuan o kendini suçluyordur bu durumdan kuzum tedavisi olan birşey Allahtan neler neler yaşıyorlar bu süreçte çiftler Rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiç birimize Üzülme bebeğim yerim seni kıyamam

Yok kuzu dök içini alışkınım ben. Mesleğimde hiç daha iyi evliliği olan insanla muhatap olmadığım için Benim arkadaşlar da ondan bekar zaten Beni de gaza getirme valla sen konuştukça eşime kuruluyorum ben. Kediden kıskanma kısmında da seni bi ben anlarım valla bu kadar olur. Hem gülüyorum hem sinirim bozuluyor şu an Ya şaka bi yana gerçekten evlenmek çok saçma ya. Allah da kadına aşk diye bişey vermiş yoksa insan nesli tükenirdi ben sana diyim

Ah ah hep böyle diyenler üst üste doğurdular aşko ya valla benimde etrafımda öyle çoklar ki ama bence onlar da uğraşıyordur ya bir kaç ay yani öyle olmasını umuyorum yani sorun bizde değildir bence aşko yaaaağğğ

_Umutlu_Pozitif_ canım bişi dicem sana sende rahminde biseyler hissediyor musun, böyle bazen hafifi iğne batar gibi yada bir hareketlilik birde bende şişkinlik de var
Evet ve özellikle sağ kaşığımda bi baskı var ağrıyor ara ara inşallah bunlar bize müjdeler verir

Haydaaa aşko ben bugün ikinci pakete de geçeceğim şart oldu. Aşkom naptın ciddi misin. Çok düştüm şu an ne diyeceğim bilemedim

Yaaa harika çok merak ediyorum nevşehiri aşko özellikle ürgüp ü görmeyi çok istiyorum asmalı konaktan kaldı bu oohh çok güzel bebeğim çok iyi gelmiştir sizede ❤❤
Asmali konakta cok guzel kuzum gittik bugun.
Gerçekten cok iyi geldi kafa dagittik biraz cokta yorulduk ama gorulmeye deger. Tabii ki bi tık daha sicak havada gitmek daha mantikli

Az daha konuşursak işin sonu başka yerlere gitcek aşko konuyu değiştirelim Aşkım mesleğin ne kii

Aşkooooooo dik durucaz bu yolda kimimiz çok mücadele veriyor kimimiz türlü şeylerden geçiyor ama napıyoruz asla vazgeçmiyoruz pes etmiyoruz ve yılmıyoruz senin hiç düşünmediğin bir anda hiç düşünmediğin bir şekilde oluverir o olay. Kalbimizi ferah tutalım. Biz de seni çok seviyoruz

Haydaaa aşko ben bugün ikinci pakete de geçeceğim şart oldu. Aşkom naptın ciddi misin. Çok düştüm şu an ne diyeceğim bilemedim
Üzülme bebeğim bende bi tanesini bitirdim sayılır düşme aşkısı alıştık artık napalim üzülmüyorum artık yokluğuna bişey olsa üzülürüm olmasın iyi olsun uzak olsun işte bu yüzden kızım babasız büyümesin ne demek olduğunu cok iyi biliyorum diye elimden ne gelirse yapıyorum aşko zor da gelse kocamı da çok seviyorum ama işte sevgi bazen herşeyi çözmüyoring kocaları bırakıp babama kurulalım aşko

Yaa cok sirin resmî var miiiğğğ Ayy aşko kedin alışana kadar zavallı minnak diyorum aşko alınca dikkat et
Sarman Türk kedisi İngiliz cinsi köpeği yer valla köpeğe üzülürüm

Eklentiler

• 729B1A65-EF57-4EF7-886A-70CC47A74635.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 3A80F496-7B07-4E67-9FA5-505DF8E1F081.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 6CB12EE9-E4AC-4FE6-B85E-EE368E830A7D.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 39
Asmali konakta cok guzel kuzum gittik bugun.
Gerçekten cok iyi geldi kafa dagittik biraz cokta yorulduk ama gorulmeye deger. Tabii ki bi tık daha sicak havada gitmek daha mantikli
Yaaa çok iyi çok sevindim bebeğim maşallah size ❤❤❤ aşkım bide orası daha soğuktur ya olsun bi daha giderseniz o tarafa yazı tercih edersin aşkısı ❤❤❤ hadi bana konya ya mevlana nın türbesine de gittim de aşko sen gitmişsindir

Sarman Türk kedisi İngiliz cinsi köpeği yer valla köpeğe üzülürüm
Ayy hele şu tiplere yerüüümm ❤❤❤ golden çok severim aşko bi ara yavruyken sahiplendik ama hem ev hem kızım çok küçüktü gelip gidip ayaklarını ısırıyodu o zaman bi hafta dayanabildim yavruyken çok fırlama oluyorlar sonra bizden daha güzel biri sahiplendi büyüdüğü zamanki resimlerini de görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…