Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ve özellikle sağ kaşığımda bi baskı var ağrıyor ara ara inşallah bunlar bize müjdeler verir
Benim sağ sol diye değilde tamda rahmimin ortasında böyle tarifi de yok acı acı böyle nasıl desem biri bişey kazıyormuş gibi hahah daha önceki gebeliğimde böyledi offfff ulan belirtiler umutlendirmeyin lan beni

Evet buradaki herkesi ben de çok seviyorum hepimiz birbirimize gerçekten çok güzel destek oluyoruz sen de iyi ki varsın kuzum mutluluğumuzu da birbirimizle paylaşıcaz

İşte o kazılar ara ara benim sağda var ayyy inşallah hamişsindir aşko kız ayyy bak anlattıkça heyecana geldim

Tam destek hep destek bu topik hepinize kurban yoluna zor deme yolunu küstürme kendine Rabbim kolaylaştırsın

Aşko çok kıskançlık bunaltı getirir elbette haklısın fazla seviyor diye mi böyle olmuş ki aaa erkeklerin canı tatlıdır aşko boşver sen üzme tatlı canını
Ayarsız aşko o sanıyo ki ben dışarı çıksam ondan daha iyisini bulcam biriyle konuşsam aklımı bulandırıcak soğutcak beni ondan falan aslında bu onun kendine güvenmemesinden kaynaklı bişey tamamen üstüme alınmıyorum ama şu var yapicak insan her türlü yapıyo ne kadar kısıtlarsan kısıtla

Evet bak çok doğru söyledin. Babasız büyüyen 2 genç kız olarak çok hatalar da yapabilirdiniz. Allah sizi manevi yönden güçlendirmiş. Annenize uzun ömür versin, gurur duyuyordur sizinle

Ya seviyorum diyo kıyamam ki hiç. Düzelecek kuzum herşey hiç merak etme. Çözmüyor diye düşünme. Kadınlar öyle güçlü oluyor ki. Her zorluğu yeneriz. Babandan da hiç yüzün gülmemiş ki bebeğim işte ona kalbim acıdı. Kardeşine evladına yeğenlerine tutun. Kocaman bir ailen var

Golden çok başka bişey aşko. En sıcak en sevgi dolu cinslerden biri. Sizin yavru da güzel bi yuva bulmuş kendine büyümüş maşallah. Annem 15 yıldır bakıyor. Çok farklı bi sevgi. Eşim gerçekten kardeşi gibi seviyor onu

Seviyorum valla inkar edemiyciğim sevmesem hiç işime gelmez zorluğa katlanmak aşko hatta kendi hayatımdan bile vazgeçmek ama kaba salak işte anlıycakta geç olmasa barii

sen bi meleksin

Ayy Rabbim kardeşine bağlasın minnaklarını❤❤ Çok güzeller aşkım ya çok akıllı onlar herşeyi anlıyolar❤❤ bi tane var insta da ağzında sosis roman havası oynuyo

Seni kalbinden öpüyorum aşkısı ❤❤❤

partalina_ aşkım çiçeğim senin yumurtlama zamanına denk geldiydi tutturamadınız. Bak tatlım size de nasip olmamış yok oralarda bişeyler yatağınızda fanfin yapın
Ayyy evet bizim kapadokya bi de nokta atışı yumurtlamama denk gelmişti çok da gaza gelmiştik ama yok olmadı Bu ay da ağvaya gidicez ama bence yine olmayacak
Ev iyidir ev M Mavimiresl

Hiç bi çocuk bunu yaşamamalı ya. Nasıl da anne kuzusu kıyamam ki. Gerçekten karşısına sen çıktığın için çok şanslı. Seveceği kalbine koyacağı bir anne arıyor. Sen o boşluğu doldurmuşsun. Eşin de çocuğu için ne güzel bir seçim yapmış. Kocaman bir aile olmuşsunuz. Kötülükleri kendilerini bulsun kuzu sen aileni sarıp sarmala. Yuvanıza hiçbir dert uğramasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…