Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzum ya sen bi toparlanamadın cidden noldu sana böyle anlamıyorumki evet salıyada az kaldı inşallah bişey çıkmaz

Yapayım bi test o zaman canım sende haklısın
Yani ne zararı olabilirki istiyosan yap gitsin
Test yapayım da canım ona göre bari

Ay kuzum ya sen bi toparlanamadın cidden noldu sana böyle anlamıyorumki evet salıyada az kaldı inşallah bişey çıkmaz
İnşallah aşkısı ay nolcak böyle peşine düşmekten geliyo başıma bunlar aşko kurcaladıkça sarıyo işler önce enfeksiyon sonra hormon şimdi yine enfeksiyon bıktım valla

Nikahta boşuna sormuyorlar kuzum hastalıkta sağlıkta diye birbirinizin destekçisi olun her zaman iyi ki yazmış içini dökmüşsün Ama bugünden sonra unutun bence kötü düşünceleri her zaman mutlu olmaya ve birbirinizi sevmeye bakın odaklanın kuzum sende iyi ki varsın

İyi akşamlar kuzum nasılsin?Ben annemlerdeyim, kardeşim askerden geldi bu sabah 10günlük izin vermişler,o yüzden toplandik hepimizşimdi gire bildim
Ne var ne yok?hamiş falan var mi?
Yaa ne güzel çok sevindim hayırlı teskereler kardeşine şimdiden aşkısı ❤❤ _Umutlu_Pozitif_ aşko test yaptı bebeğim bugün bayağı belli çizgisi bugün aşkım gördün mü M mucizeOldu Aşko test yaptı ondan da gölge görüyoring ee bide cans16 aşkomuz büyük ihtimalle gebe ayy kızlar başka biri varmıydı unuttuğum My_Moonlight06 Aşko yarın test yapcak M Mavimiresl Aşko hala regli olmadı çok mutluyum böyle aşko şimdilik

Çok sağol canım 10 günlük gelmiş yeniden gidecek
Aaaayy çok iyiii yaa maşaallah olsun inşaallah gebedir hepsibi vakit bulayım girip testlerine bakayim

Çok sağol canım 10 günlük gelmiş yeniden gidecek
Aaaayy çok iyiii yaa maşaallah olsun inşaallah gebedir hepsibi vakit bulayım girip testlerine bakayim
Sağ-salim gitsin gelsin inşallah aşkım ❤❤ Allah kavuştursun zaman su gibi aksın hemen kavuşun aşkım inşallah ❤❤ amin inşallah aşkısı ❤❤ bak aşkom❤

İyi akşamlar kuzum nasılsin?Ben annemlerdeyim, kardeşim askerden geldi bu sabah 10günlük izin vermişler,o yüzden toplandik hepimizşimdi gire bildim
Ne var ne yok?hamiş falan var mi?
Ayyy gözünüz aydın canım bol bol hasret giderin ne güzel Maşallah
Ahahaha özeti geçmiş bizimki sağolsun

Sağ-salim gitsin gelsin inşallah aşkım ❤❤ Allah kavuştursun zaman su gibi aksın hemen kavuşun aşkım inşallah ❤❤ amin inşallah aşkısı ❤❤ bak aşkom❤
Amin canim teşekkür ederim inşaallah zaman su gibi gidiyo zaten, inşaallah sag salim gelir tüm askerlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…