- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.341
Aynen kuzum verdim sonuç bekliyorum dua edin kalbim durcakGerçekten sinir bozucu bu silik çizgiler insanı muallakta bırakıyor bence de kan ver kuzum
Valla ben doktorumu beni anlayan şeklinde seçiyorum ben onu değil de çünkü ben bilmediğim şeyden stres oluyorum çoğu doktor haklı belki ama insan ucundan bilince emin olma hissiyle baş edemez ki ben edemiyorum arkadaş bak ne çok test yaptım çok şükür yaptığım için kendimi kontrol de tuttuğum için stres olmadım bnce biraz anne adaylarında anlaşılmalı biraz hassas konu içinden geldiği gibi davran bnce keseyi görmeye yine ona gidersin dersin ki bak bekledim tutum kendimiBenim doktorum şimdi gebelik çıksa seni kese tarihine kadar görmek istemiyorum dicek biliyorum ahahahahaçünkü sinir oluyor erken test yapmaya strese yükseliyor mu falan stresini hiç istemiyor
Comfortun mu var derdin var aşkoAynen öyle dün gece belim kasıklarım sağlı sollu ağrıyordu dedim heralde erken adet olcam yok testte markadan dolayı sanırsam daha silik çıkınca sinir geldi bi hışımla çıktım evden
Ayyyy haber et nolur inşllah vardır Allahım amiiiinnnAynen kuzum verdim sonuç bekliyorum dua edin kalbim durcak
Aşko her gün yaptığım comforttu bugün yaptığım after10 diye bi marka bide artımedin çubuk testi erken test silik çubuk test gölge çıktıComfortun mu var derdin var aşkoşu 3 marka erken gebelik testler evlere asla girmemeli
1)comfort days
2)miratech
3)prodoctor
Ne zaman çıkıyor beni etiket yap midem kötü oluyor sayfadan çıkarsam direk göreyim girinceAşko her gün yaptığım comforttu bugün yaptığım after10 diye bi marka bide artımedin çubuk testi erken test silik çubuk test gölge çıktı
Dualarım seninleAynen kuzum verdim sonuç bekliyorum dua edin kalbim durcak
Bir buçuk saate çıkar dedi 9:25 te verdim 15 dakikaya falan çıkar heralde inşallah artık çatlıyorum ben kalbim güm gümDualarım seninlene zaman çıkacak sonuç
Ay hadi inşallah görelim pozitifi yaaBir buçuk saate çıkar dedi 9:25 te verdim 15 dakikaya falan çıkar heralde inşallah artık çatlıyorum ben kalbim güm güm
Hahahah yicem yaHeyecandan bayılmazsam beklerken iyiçatlıcam ya daha hızlı yolu olsa keşke
İstanbul’da mısın canikomBenim doktorum şimdi gebelik çıksa seni kese tarihine kadar görmek istemiyorum dicek biliyorum ahahahahaçünkü sinir oluyor erken test yapmaya strese yükseliyor mu falan stresini hiç istemiyor
Yol kuzum zonguldak ay daha çıkmadı sonuç yaaİstanbul’da mısın canikom
aaa çatlatacaklar adamı ben bir kere vermiştim eve dönerken çıkmıştı 1 saat içinde galibaYol kuzum zonguldak ay daha çıkmadı sonuç yaa
Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosaaa çatlatacaklar adamı ben bir kere vermiştim eve dönerken çıkmıştı 1 saat içinde galiba
Yaaaa o testler neydi o zaman ya… neyse önümüze bakalım testlerini yaptır elbet olacak zamanını bekliyorGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb cans16
Nasıl ya testler peki yaşadığın o kanamaGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb cans16
Ah kuşum seni de yanılttı testler. Bence ortak bir kararla artık erken gebelik testlerini bırakalım kızlarGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb cans16
Canım küçükse 5 ten gebelik yok derler ama rahim kalınlaşmışsa gebelik ihtimali vardır yine bence bilmiyorım regliyi bekle ama takipte et kendiniGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb cans16
Yok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçtaCanım küçükse 5 ten gebelik yok derler ama rahim kalınlaşmışsa gebelik ihtimali vardır yine bence bilmiyorım regliyi bekle ama takipte et kendini
Hangi sonuç aşko gebelik yok hcg 1.20Nasıl ya testler peki yaşadığın o kanama
Sonuç ne zaman çıkacak o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?