- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.361
Canım rahim duvari kalinlaştiginda adet olunmaz ki hamilelik olur ilaç falan içme bekle regl gününüGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Yok valla testlerede kızmıyorum çok fazla hassaslar ahahahaAh kuşum seni de yanılttı testler. Bence ortak bir kararla artık erken gebelik testlerini bırakalım kızlarHer şeyde bir hayır vardır kuzum ne yapalım Bir sonraki ayı yine beraber bekleriz inşallah burası sana bana hepimize iyi geliyor diye düşünüyorum birbirimizi oyalıyoruz sohbet ediyoruz Dertlerimizi dinliyoruz en azından hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alacağız
Yok aşko adet olunacağı zamanda rahim duvarı kalınlaşıyor sonra dökülüyor adet olunuyor kendimi avutmayacağım adet olacakmışım mis gibiCanım rahim duvari kalinlaştiginda adet olunmaz ki hamilelik olur ilaç falan içme bekle regl gününü
İnşaallah hamilelik olur sevinirsin
Ve bir daha emin oldunuz ki,erkenden gebelik testi yapmak gereksiz birşey
Hangi sonuç aşko gebelik yok hcg 1.20
Bilemedim kuzum ,bizde ultrasonda muayene zamani rahim duvari inceldiğini gördüğunde adet olacagini söyler,miometriyası kaç katli kaç mm olduğuna göre anlaşılır gebelikmi adet miYok aşko adet olunacağı zamanda rahim duvarı kalınlaşıyor sonra dökülüyor adet olunuyor kendimi avutmayacağım adet olacakmışım mis gibiaman netliğe kavuşunca rahatladım nasip kısmet
Hadi yA kuzumGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Benım de hep 1.20 yaYok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçta
Yaaa öyle miymiş?Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Dur hele bı daha regline var rahim kalınlaşması hem gebeliğe de hazırlık olunca da olur. Değerin ne kuzu ?Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Ya ne olduuuuuuuuuKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 My_Moonlight06 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu K Kubus R raainbow Mucizemmm16
Ama Bu kadar pozitif test yalancı pozitif mi yaniYok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçta
Ne oldu acabaKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 My_Moonlight06 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu K Kubus R raainbow Mucizemmm16
Yaaa kuzum kan vermeye gidiyorum mesajına çok heyecanlanmıştım güzel haberler alacağımızı düşünüyordum ama nasıl o silik çizgiler çıkıyor anlamıyorum insanın duyguları ile oynuyorlarGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Asko haber et biziYaaa kuzum kan vermeye gidiyorum mesajına çok heyecanlanmıştım güzel haberler alacağımızı düşünüyordum ama nasıl o silik çizgiler çıkıyor anlamıyorum insanın duyguları ile oynuyorlarhayırlısı olsun kuzum üzülme sakın ama mutlaka hormonlara bakılsın bi bakalım nasılmış hormonlar
Bombanın pimini çekti, attı gitti yaaaKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 My_Moonlight06 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu K Kubus R raainbow Mucizemmm16
Kızzzz buraya böyle bir bomba atılıp gidilir miiiiiiKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 My_Moonlight06 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu K Kubus R raainbow Mucizemmm16
Aşkım nasıl yok ya ☹ dur bi bekleyelim bakalım kaç çıktı değerin bebeğimGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Akşama kadar patlarız aşko resmen kucağımıza bomba bıraktın ayıp beeKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 My_Moonlight06 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu K Kubus R raainbow Mucizemmm16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?