Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin kacinci gunu baslamis olacaksin. Bende gidicem kuzu yarın basliyor sefillik cok zor oluyor üniversite hastanesinde doktor cok kalabalik
2 ci günü gittim yanı bugın kontörle gittim beta sonucuna göre yarın baslıcam yanı 3 cü gün başlatıyor
75 doz verdi

Stres yapma aşkım stres yapınca olmuyor sıkma kendini
Stres yok boşvermişlik var inanlmaz saldm ya ona sinirleniyorm zaten şey olurmu acaba biz hiç ihtimal vermiyordk artk vazgeçmştm o zaman oldu olayını yaşarmym ki
Doğru işte birazda etrafımızda etkiliyor psikolojimizi herhalde

Ben aynı 8kasım bekliyorum bebemi görmek için midem bulantım hafifledi kayın validemde kalıyorım ya iiyim burda çok iyi bakıyorlar bana mutluyum sanırım ondan
Yaa sayılı gün ama heyecandan geçmez şimdi bulantının hafiflemesine çok sevindim oohh bebekler gibi bakıyorlardır keyfini çıkar hamileliğin

İns balımmm insssss sen ne zaman başlıcaların napcaksınız sımdı
Ay bende bir salmışlık var sorma gitsin mod düşüklüğü salmışlık herşey mevcut bu ara şuan regl dönemindeyim yarın falan biter sonrada öyle özel bişey yapmıcam korunmadan canm istediğinde ilişki zorlasakta olmuyor zaten olcagı varsa her türlü oluyor akışa bıraktm gitsin

İyi hadi bakalım sen oylr diyosan be. Baslakdm vallla bak adet oldjm gittim hemen doktora anasını satim ne olacaksa olsun

Kizlar ya 2 aydir benim ovülasyon testim hic koyulasmiyor nerdeyse hep ayni siliklikte neden sizce ? Daha once de aynu testi kullandim t cok koyu olmuştu bugün 12. Günüm normalde 9 10 da olurdu
Canım en koyu olmuş halini bana gösterir misin

Kızlar bakın 3 gündür yaptığım testlerin kurumuş hali. Bu son ikisi kuruma cizgisi olsa 1.de de olmazmıydı ?

Eklentiler

• 966737E1-6E97-4CBB-9F12-D443250B1430.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 74668363-8A74-4083-A419-0BFA59DE747F.webp
    33 KB · Görüntüleme: 42
MashaAllah kuzum MashaAllah.. yanlız adet olmadın mı en betaya niye bakıyor ki yinede gebelik olabilir diyemi ki

Kız bir de gebelik olmasın bu kadar belirtiyor obulasyond akoyu olurmuş ya ondan Didim..

Deluuu nasil inandım başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…