- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.501
2 ci günü gittim yanı bugın kontörle gittim beta sonucuna göre yarın baslıcam yanı 3 cü gün başlatıyorAdetin kacinci gunu baslamis olacaksin. Bende gidicem kuzu yarın basliyor sefillikcok zor oluyor üniversite hastanesinde doktor cok kalabalik
Stres yok boşvermişlik var inanlmaz saldm yaStres yapma aşkım stres yapınca olmuyor sıkma kendini
Doğru işte birazda etrafımızda etkiliyor psikolojimizi herhaldeÇok sevindim canım benimsürecin su gibi aksın, güzel haberler ver bize Kasım'da
Hepimiz aynı iniş çıkışları yaşıyoruz kuzum ama hayatlarımız buna bağlı değil. Hayatımızın tek amacı haline gelmemeli. Ne kadar rahat olursak o kadar kolay olacak her şey aslında
Yaa sayılı gün ama heyecandan geçmez şimdiBen aynı 8kasım bekliyorum bebemi görmek için midem bulantım hafifledi kayın validemde kalıyorım ya iiyim burda çok iyi bakıyorlar banamutluyum sanırım ondan
Ay bende bir salmışlık var sorma gitsin mod düşüklüğü salmışlık herşey mevcut bu araİns balımmm insssss sen ne zaman başlıcaların napcaksınız sımdı
İyi hadi bakalım sen oylr diyosan be. Baslakdm vallla bak adet oldjm gittim hemen doktora anasını satim ne olacaksa olsunAy bende bir salmışlık var sorma gitsin mod düşüklüğü salmışlık herşey mevcut bu araşuan regl dönemindeyim yarın falan biter sonrada öyle özel bişey yapmıcam korunmadan canm istediğinde ilişki zorlasakta olmuyor zaten olcagı varsa her türlü oluyor akışa bıraktm gitsin
Canım İnshaAllah da bebek varsa tabi yoksa olalım yani beklemeyelim
Benim çok ilginç bişey oldu ilk gebeliğimdede böyle olmuştu 4 gündür adetten az koyu renk kanamam var ama bugün kesildi gibi bişey. Normalde adetim 7 gün sürer normalde bat bugündüİns kuzum
Senın ki ins gebelıktor kız takip et bakalım ne olacak gecıkme varmı
Ooo senin ovulasyon da baya koyulaşmiş hadi İnshaAllah yaaŞuan böyle peçeteye sardığım için biraz renk dağılmış 1. Sıradaki bugün 2. Sıradaki dünkü ovülasyon 3. Sıradaki dün yaptığım test
Ama işte sıkıntımız adet gibiyimOoo senin ovulasyon da baya koyulaşmiş hadi İnshaAllah yaa
Canım en koyu olmuş halini bana gösterir misinKizlar ya 2 aydir benim ovülasyon testim hic koyulasmiyor nerdeyse hep ayni siliklikte neden sizce ? Daha once de aynu testi kullandim t cok koyu olmuştu bugün 12. Günüm normalde 9 10 da olurdu
Hepimiz bunalp başka yollara yelken açmışız demekİyi hadi bakalım sen oylr diyosan be. Baslakdm vallla bak adet oldjm gittim hemen doktora anasını satim ne olacaksa olsun
Sormaa bende meraktan bakıp duruyorum sürekli yazmadı daha bişey bombayı attı kaçtı ben bayadır okuyamıyorum hamile olma ihtimali varmı
Canım bir şey sorcam bu artı med degilmi test ..bende de aynısı varsa merak ettim kuruyunca çizgi çıktı mı İnshaAllah atnamissindirOyy annemmm agzini yerim al sen yeterki iste test
Yok hamile değil de doktora gidecekti ama ben yarın diye biliyorum.Sormaa bende meraktan bakıp duruyorum sürekli yazmadı daha bişey bombayı attı kaçtı ben bayadır okuyamıyorum hamile olma ihtimali varmı
MashaAllah kuzum MashaAllah.. yanlız adet olmadın mı en betaya niye bakıyor ki yinede gebelik olabilir diyemi kiKızlarrrrrr doktordan çıktım
Başlıyorum annneemmmmm
İğnemizi aldık
Doktor beta istdi gidip kan vercem
Eğer bişi çıkmaz ise iğneye başlıyorum
Cuma da kontrole gidşyorum
Gelsin asılamaaaaaa
Kozlar doktor bizden cok umutlu yA
Muayne de gğzel geçti
75 doz gonalf iğne verdi
Eşim aksma yapcak bana
Kız bir de gebelik olmasın bu kadar belirtiyor obulasyond akoyu olurmuş ya ondan Didim..Hamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhkayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık Mucizemmm16 @000umutlu000 @Demgey3 Ginnys @Mavimiresl iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim Eki Görüntüle 3150458
Valla biraz burada keyiflini çıkartıyorum yoksa evde hasta hasta hep yattım çok sıkıcıydı bunalmıştımYaa sayılı gün ama heyecandan geçmez şimdibulantının hafiflemesine çok sevindim oohh bebekler gibi bakıyorlardır keyfini çıkar hamileliğin
Gece ancaHemen gidiyosjn eksına benı de heyecanlandırdın vallla yeter gayrı ins bu ay olcak çalışmalara devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?