Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ginniyse katılıyorum asla tekrar heveslendirmek istemem ama regl olmaz isen bir test daha yap..

Kızlar ben bu yüzden hep gerçekten erken yapmayın testleri diyorum datlularim..

Ve ben büyük ihtimalle bu çizgi olaylarında kimyasal gebeliğe inanıyorum.. eğer oe.ise betada çıkmayabilir çünkü.. bebiş varsa çıksın yoksa adet ol isnhaAllahhh boşuna gecikmeden ..

Birde kadın baktı kist olsaydı görürdu degilmi

Ayy aşko pik ekşın dıkşın var bu gece desene gol olsun inşallah aşkım ❤❤ amin çok amin aşkoşum

Benim çok ilginç bişey oldu ilk gebeliğimdede böyle olmuştu 4 gündür adetten az koyu renk kanamam var ama bugün kesildi gibi bişey. Normalde adetim 7 gün sürer normalde bat bugündü
Doktor benden bile beta istedi şimdi kan verdşmnsende kan ver bencr

Ay aşkım kötü düşünme ya daha yeni regl bitmiş ilk ekşın oldu ya olabilir her ay aynı olmayabilir ama kötüyü aklına getirme
Tamam bebeğim ❤❤ ay ben sana itiraz edemiyoring ❤❤
Ayy hadi kuzum bebiş Olsun
Aşkım Bende hiç umut kalmadı valla inşallah olsun ❤
Aşkım valla ya
Ayy sabırsızlıkla yarını bekliyorum aşko inşallah doktor yeniden muayene eder ultrasonla ona dua ediyorum şuan
Sana dünde söyledim aşko yumurtlama döneminde olabilirsin geçen ay adetten hemen sonra yumurtladın ve bu yüzden erken adet oldun belki bu ayda erken yumurtluyorsun hazır barışmıssın ekşına devamkeee
Evet aşkım ama ayy bende umutlar sıfırlandı valla yatmıyoring bile ekşından sonra valla bebe ister gelsin ister gelmesin hııhh

Delirme konusunda yalnız değilsin aşko bende yanındayım hahahahaha
Yarın güneş tutulması var ondandır oooo
Peki ben evi topladım bişeyler yedim bütün gün kaş bıyık aldım tırnak törpüledim maske yaptım kendimle bozdum kafayı bende

Etmese de sen söyle bebeğim muayene etsin tabiiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…