- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.541
Sanırım bu ara hepimize kocalardan görünüyolarKoşturmacabana da geliyorlar bazen sonra sakın diyorum kendi kendime kocaya sariyorum sonra dur diyorum yapma etme yumurtlama günü yaklaşıyor geçince dovusuruz
Aşkım sonuç göstercem ya zannetmiyorum ediceğini ama söyliycem inşallah eder yaEtmese de sen söyle bebeğim muayene etsin tabiiki de
Canım adet olmayınca rahim otomatikman kalınlaşır sebebi yine gebelik ile bağlantılı olabilir adet olmayınca hazırlık yaptığı için kalınlık oluşuyor olabilir ve gebelik olmayınca da sökülüyor..hani bu kalınlaşma gebelikte oluyordu
Anladım canım ama benimki bekledikten sonra çıkarıyor çizgiyiAskim cok belirgin bi cizgi cikmadi. Ben seninkini gordum seninkinde gölge vardi benimkinde pek yoktu
İnşallah yaKuzum birincide de çizgi var ama kuruma değildir o gitgide koyulaşmaz çünkü :)
Ederim canıım inşallahhAyy aşkısı durumundan haberdar et bizi tamam mıinşallah bebeğin seninledir ❤❤
Ayyyy bebeğim çok koyu çıkmışHamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhkayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim Eki Görüntüle 3150458
Yaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesiAşkısı sen test yaptın mı
Aşko havalar bi sıcak bi soğuk ya birde hava kapalı olunca içimizde karardı havayla birlikteAşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumdahamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür ben cidden delirdim herhalde Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys ve diğer kızçelerim
annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda
Kuzum umutlandırmak istemem ama bu innovitanın gebelik testi demi ben 2-3 aydır yapıyorum regl günü günler haftalar geçmesine rağmen bile kuruma çizgisi çıkmadıKızlar bakın 3 gündür yaptığım testlerin kurumuş hali. Bu son ikisi kuruma cizgisi olsa 1.de de olmazmıydı ?
Yahşi cazibeme dayanamıyorsun demi itiraf etTamam bebeğim ❤❤ ay ben sana itiraz edemiyoring❤❤
Ayy hadi inşallah vardır bebeğimYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
partalina_ R Random3 Lale95 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92
O kadar halsiziz ki son enerjimizi harcayacaz artık ahshdAyy aşko pik ekşın dıkşın var bu gece desenegol olsun inşallah aşkım ❤❤ amin çok amin aşkoşum ❤
Canim zarzor birşey görünüyor neden kan testi veya ultrasona gitmiyorsunYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
partalina_ R Random3 Lale95 Demgey3 annabelica M Mavimiresl Veziir Ginnys _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92
Aynen sonraya bırakıyorumSanırım bu ara hepimize kocalardan görünüyolaryapma etme kurban olayım sonra ya bırak o işi
Kız meraktan çatlattın biziiiAşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diyeÇok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün Mucizemmm16 R Random3 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R raainbow M mucizeOldu fnd_50 M Mavimiresl iyilikperisi92 Lale95
Beni mahfetti bu yumos iki gündür çekiyorum havuç kemiririm yarınAyyyy bebeğim çok koyu çıkmışgaliba güzel bir yumurtaaa akşam kesin ekşın olsun
İnshaAllah canım ama.nebilim az daha kızarması laizm bu çizginin ve ehemn çıkmıyor kuryunca çıkıyor delircem..Ayy hadi inşallah vardır bebeğimkaç gün geçti yumurtlamadan?
Kuzum ilk resimde çok çok silik görüyorum ama belli belirsiz birde artimed kaset test bu demi ben bundan kaç kere yaptım hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bendeYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?