- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.461
Ahh kuzum yaa insan bi üzülüyor biliyorum elbet olcak bigün ama ne zamanGebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fosMucizemmm16 Demgey3 Ginnys M mucizeOldu @iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 miraclebeyb @canancan11
Kız sen benm yüreğimemi indirceksnHamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhkayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim Eki Görüntüle 3150458
Ayy biraz kendimize gelelimKız sen benm yüreğimemi indirceksnkocaman yazmş bide hamileyimmm diye tam dayaklık ay yumurtlama belirtileri inşallaaaaahhh bebişide getirir yaaa
sıkma canını aşko ben netliğe kavuştu ya rahatladım 10 aydır alıştım gebe olmamayaBitanem kendi koşturmacam içinde senin yazdıklarını yeni okudum. Nasıl yok aklım almıyor. Bu testler kafayı yedirtecek.Nasıl da umutlandık. Bize yine beklemeler düştü deseneCanım sıkıldı bu işe…
Kııızz akşam oldu ne haberi anaaaa heeeyy aloo geldinmiiiKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @My_Moonlight06 M Mavimiresl @partalina_ M mucizeOldu @Kubus R raainbow Mucizemmm16
Bu testle kan versen negatif olma ihtimali %0 çok net çıkmıışşHerkese günaydınnn,lis
Kızlar bat 20 ekimdi sabah test yaptım pozitif görünüyor testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba emin olamadım ..Böyle pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu mu hic
Ya ahahaha şapşikkkk tam seviniyordum hevesimi kursağımda bıraktınHamileyimmmm
Demek isterdim fakat yumurtlama günü bugün agshdhkayy kızlar bu ay ki yumurtlama bı garip midem bulanıyor başım ağrıyor belim kopuyor kasıklarım patlayacak bı de çok çok yoğun krem akıntım var. Ben ilk defa bu kadar fazla belirti gördüm bu ay.. hadi amiin diyelim şöyle net çift çizgi görmek istiyorum artık Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Ginnys M Mavimiresl @iyilikperisi92 ve diğer kizcelerim Eki Görüntüle 3150458
Asko bir yerde okudum da aynı değer 1.20 ydi sonra adet olunca gel demiş doktor yok gebelik gidebilirsin diye. Regl 2 gün gecikince test yapmış ve pozitif.. Bence çok kulak asma doktorlara her an herşey olabilir. 1.20 yükselen bir değer 0.100 felan olaydı tamam yükselmez derdim de yani ben kimyasalda 1.20 yle öğrendim 6 gün sonra 56 ydi yani regl 4 gün felan geçmişti. Testlerimde seninki gibi silikti.Canım benim çok teşekkür ederim beni benden daha çok düşündüğünüz için elinizden geleni yaptınız fazlasıyla bana Allah razı olsun hepinizdenadet günü geldiğinde adet olmazsam geç döllenme ihtimaline karşın yine kan veririm ama şuan doktorla tekrar konuşmak inan istemiyorum kendimi çok kötü aciz hissediyorum zaten üzgünüm ama gebelik yok dediğinde ben yumurtlamadan beri sağ kasığım ağrıyor ve kanamalarım var gebelik değilse kist falanmı neden ağrım var dediğimde Allah Allah dur bakalım dedi ultrasonda baktı öyle bi gebelik ihtimal olsaydı söylerdi
Aynen canım geldi geçti bu ayda gol değilmiş diyor yeni aya umutları hedefliyoruzAhh kuzum yaa insan bi üzülüyor biliyorum elbet olcak bigün ama ne zamanbence bu erkenden test yapma işlerini bırakmamız lazım bak ben bıraktım gerçekten doktorlarda en az bir hafta geçsin diyo ama nerdee o kadar dayanmasakta 2-3 gün gecikmesini bekleyelm en azndan böyle kendimizide üzüyoruz
Ama güzel yumurtlamışsın aşkım yaaaa ben şunu fark ettim iyi yumurta gümbür gümbür geliyor bendede bel ağrısı batma kıvranma acaip ağrılar Olmuştu çatlamayı net hissettim ben dilerim güzel haberler aldırır bu sanaHamileyimmmm
Napim biraz gülelim dedim canım sıkıldıYa ahahaha şapşikkkk tam seviniyordum hevesimi kursağımda bıraktınaşko çok güzel değerlendir sağlam yumurta gümbür gümbür belirtilerle geliyor inşallah hcg testinin de böyle kopkoyu gördüğümüz günleride görelim inşallah
Aşko benim negatif değerim kendimi bildim bileli 1.20 çıkıyor önceden hastane negatif değeri sabit 1.20 diye giriyor diye düşünürdüm ama yok farklı farklı hastanelerde de hep 1.20 çıkıyor 4 senedir bir kere bile sıfırlı değer görmedimAsko bir yerde okudum da aynı değer 1.20 ydi sonra adet olunca gel demiş doktor yok gebelik gidebilirsin diye. Regl 2 gün gecikince test yapmış ve pozitif.. Bence çok kulak asma doktorlara her an herşey olabilir. 1.20 yükselen bir değer 0.100 felan olaydı tamam yükselmez derdim de yani ben kimyasalda 1.20 yle öğrendim 6 gün sonra 56 ydi yani regl 4 gün felan geçmişti. Testlerimde seninki gibi silikti.
İnşallah bebişinize kavuşcaksınız kuzum aşılama işe yarıcak inşallahKızlarrrrrr doktordan çıktım
Başlıyorum annneemmmmm
İğnemizi aldık
Doktor beta istdi gidip kan vercem
Eğer bişi çıkmaz ise iğneye başlıyorum
Cuma da kontrole gidşyorum
Gelsin asılamaaaaaa
Kozlar doktor bizden cok umutlu yA
Muayne de gğzel geçti
75 doz gonalf iğne verdi
Eşim aksma yapcak bana
Böyle kendimize gelmek mi olurAyy biraz kendimize gelelimAmiiiinn inşallah hepimiz hamiş olalım artikk
Ben iki gündür kötüyüm bebeğim kivraniyorum ağrıdan usuttum dedim de bugün kızımı doktora götürdüm eczaneden ilaç alıyordum kasığıma sanki biri bıçak sapladi iki büklüm oldum 2 tanede ovu aldım eve gelir gelmez yaptımAma güzel yumurtlamışsın aşkım yaaaa ben şunu fark ettim iyi yumurta gümbür gümbür geliyor bendede bel ağrısı batma kıvranma acaip ağrılar Olmuştu çatlamayı net hissettim ben dilerim güzel haberler aldırır bu sana
Kuzum bilemezsin ki geç yumurtlama olsa regl geçtikten sonra belli olur gebelik yoksa da hayırlısı bitanemAşko benim negatif değerim kendimi bildim bileli 1.20 çıkıyor önceden hastane negatif değeri sabit 1.20 diye giriyor diye düşünürdüm ama yok farklı farklı hastanelerde de hep 1.20 çıkıyor 4 senedir bir kere bile sıfırlı değer görmedimama bak 2 olsaydı bi şüphelenirdim durumdan he olacağı varsa adete beş günüm var nasipte bu ay gebe olcaksam hala olabilir ama şuan kesin yok ama sağ kasığım halen ağrıyor heralde gelecek ay için sağlam yumurtalar geriden gelişmeye çalışıyor bilemedim
Giy vucut corabini siyah olsunİnşallah koca yorgunum demez
Olucak olucak zamanı var demekkiiİnşallah bebişinize kavuşcaksınız kuzum aşılama işe yarıcak inşallah
Böyle kendimize gelmek mi oluray hamiş mamiş olamıyom zaten sinirlerm zıpladı 3-4 gündür
KoşturmacaAşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumdahamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür ben cidden delirdim herhalde Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys ve diğer kızçeler
annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan benim benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?