Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh kuzum yaa insan bi üzülüyor biliyorum elbet olcak bigün ama ne zaman bence bu erkenden test yapma işlerini bırakmamız lazım bak ben bıraktım gerçekten doktorlarda en az bir hafta geçsin diyo ama nerdee o kadar dayanmasakta 2-3 gün gecikmesini bekleyelm en azndan böyle kendimizide üzüyoruz

Kız sen benm yüreğimemi indirceksn kocaman yazmş bide hamileyimmm diye tam dayaklık ay yumurtlama belirtileri inşallaaaaahhh bebişide getirir yaaa

sıkma canını aşko ben netliğe kavuştu ya rahatladım 10 aydır alıştım gebe olmamaya beni boşverde senin güzel haberin neeeee

Bu testle kan versen negatif olma ihtimali %0 çok net çıkmıışş ay sen gebesin farkındamısın kan verdin mi

Ya ahahaha şapşikkkk tam seviniyordum hevesimi kursağımda bıraktın aşko çok güzel değerlendir sağlam yumurta gümbür gümbür belirtilerle geliyor inşallah hcg testinin de böyle kopkoyu gördüğümüz günleride görelim inşallah

Asko bir yerde okudum da aynı değer 1.20 ydi sonra adet olunca gel demiş doktor yok gebelik gidebilirsin diye. Regl 2 gün gecikince test yapmış ve pozitif.. Bence çok kulak asma doktorlara her an herşey olabilir. 1.20 yükselen bir değer 0.100 felan olaydı tamam yükselmez derdim de yani ben kimyasalda 1.20 yle öğrendim 6 gün sonra 56 ydi yani regl 4 gün felan geçmişti. Testlerimde seninki gibi silikti.

Aynen canım geldi geçti bu ayda gol değilmiş diyor yeni aya umutları hedefliyoruz

Ama güzel yumurtlamışsın aşkım yaaaa ben şunu fark ettim iyi yumurta gümbür gümbür geliyor bendede bel ağrısı batma kıvranma acaip ağrılar Olmuştu çatlamayı net hissettim ben dilerim güzel haberler aldırır bu sana

Napim biraz gülelim dedim canım sıkıldı Beni görsen sanırsın hamile bu yumurtlama beni mahfetti kız midem çok bulanıyor bugün sağlam yumurtlama herhalde öbürleri fos muş demekki amin hepimiz o kıpkırmızı testi görelim

Aşko benim negatif değerim kendimi bildim bileli 1.20 çıkıyor önceden hastane negatif değeri sabit 1.20 diye giriyor diye düşünürdüm ama yok farklı farklı hastanelerde de hep 1.20 çıkıyor 4 senedir bir kere bile sıfırlı değer görmedim ama bak 2 olsaydı bi şüphelenirdim durumdan he olacağı varsa adete beş günüm var nasipte bu ay gebe olcaksam hala olabilir ama şuan kesin yok ama sağ kasığım halen ağrıyor heralde gelecek ay için sağlam yumurtalar geriden gelişmeye çalışıyor bilemedim

İnşallah bebişinize kavuşcaksınız kuzum aşılama işe yarıcak inşallah
Ayy biraz kendimize gelelim Amiiiinn inşallah hepimiz hamiş olalım artikk
Böyle kendimize gelmek mi olur ay hamiş mamiş olamıyom zaten sinirlerm zıpladı 3-4 gündür

Ben iki gündür kötüyüm bebeğim kivraniyorum ağrıdan usuttum dedim de bugün kızımı doktora götürdüm eczaneden ilaç alıyordum kasığıma sanki biri bıçak sapladi iki büklüm oldum 2 tanede ovu aldım eve gelir gelmez yaptım

Kuzum bilemezsin ki geç yumurtlama olsa regl geçtikten sonra belli olur gebelik yoksa da hayırlısı bitanem

Aşkolar napıyosunuz ya ben baya giremiyorum o kadar modum düşükki bikaç gündür sebebinide anlayamadım toparlayamıyorumda hamile kalamamak psikolojimi sarstı herhalde ne biliyim olmuyor diye iyice sinirleniyorum kaç gündür ben cidden delirdim herhalde Mucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu Lale95 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb fnd_50 R Random3 M Mavimiresl Ginnys ve diğer kızçelerim

annabelica kız sende ver ne haber veriyorsan bak benimkiler gelmiş tepemde seni paralarım heee burda

Koşturmaca bana da geliyorlar bazen sonra sakın diyorum kendi kendime kocaya sariyorum sonra dur diyorum yapma etme yumurtlama günü yaklaşıyor geçince dovusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…