Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni mahfetti bu yumos iki gündür çekiyorum havuç kemiririm yarın
Oooo gümbür gümbür gelmiş bu ay ki yumoşşşşş Aman diyim kesin değerlendirin kuzum bu yumoş kaçmaz 2 gündürse kemir aşkım yarında çatlasın güzelce ay hadi inşallah güzel haberler alırız gol olur

Kuzumm geç döllenmeden şüpheleniyorum ben gercekten öyle de hissediyorum nedense birde duymuştum pco olanlar geç döllenme çok oluyor.. son gebeliğimde geç döllenme idi ama sağlıksız di düştü..

O zaman da tetslerde bu çizgi bile çıkmıyordu şimdi çıkıyor da İst neden hemen değil çok çok yeniyse demekki bilmem ama.yakinda çıkacak kokusu

İyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptim yumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
M Mavimiresl Mucizemmm16 R raainbow annabelica My_Moonlight06 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer cankuşlar

Eklentiler

• IMG_20221024_193601.webp
    17 KB · Görüntüleme: 56
Ayyy ayyy MashaAllah kuzum bende gördüm inshallah daha da koyulaşır hemen mi çıktı baby

Aşkımm görüyorum vallahi oha çok mutlu oldum suandaaaa

Lalemm bende belirgin gördüm tekrarlasana testleri

Tamam bebeğim ❤❤ kocanı sustur kafanı ağrıtmasın çok şükür aşkım çok sevindim herşey daha da güzel olcak üzme kendini sakın ❤❤

Kuzum umutlandırmak istemem ama bu innovitanın gebelik testi demi ben 2-3 aydır yapıyorum regl günü günler haftalar geçmesine rağmen bile kuruma çizgisi çıkmadı
Evet innovitanın canım inşallah yanıltmaz bu sefer bu testler yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım daha koyu bir çizgi görürde tamam beee derim bat bugündü gelen kanamada bugün kesildi inşallah devamıda gelmezde yarın güzel bir test görürüm

Ayy teşekkürler kuzum inşaallah yalnış çizgi olmaz yarın geçsin bi sonraki gün evde yaparim artık burda kalabalığız yapamiyorum wc bile növbeyle giriyoruz
Ooff öbürgün patlarım vallahi ay çok çok çok sevindim aşkım inşallah bebeğin inşallah seninle ❤❤ sağlıkla tutunsun inşallah ❤❤ kalbim yerinden cıkcak o kadar heyecanlandım

Lalemm bende belirgin gördüm tekrarlasana testleri
İnşaallah kuzum eve gitdiyimde yaparim
Çarşamba günü inşaallah yaparim
Rengim çok soldu aynaya bakarken kötü görünüyorum,kuzenimle ablam kaç gündür yorğun,uykusuz oldugum için olduğunu söyledi
Gözlerim akıyor sanki

Evet canim 10 dak içinde çıktı wc-ye telefonsuz girdim orda çekemedimanca yalnız kala bileceğim yer buldum və çektim
Çok çay içtim bu gün 5-6ci idrarla yaptim
MashaAllah bak işte bundan bahsediyorum.. ilk dakikalarında çıkmıyor bende sonrdan çıkıyor.. birde böyle olupta hamile olanı çok duydum ..

Ayy yarin yapsanaaa

Aşkım artımed değil mi buu ?
İlk olanda da gölge görüyorum sen bi doktora gitsen ya artık aşkım ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…