Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MashaAllah bak işte bundan bahsediyorum.. ilk dakikalarında çıkmıyor bende sonrdan çıkıyor.. birde böyle olupta hamile olanı çok duydum ..
Instagram da hamilelik sayfalari var, günde 3-5kez test fotoları paylaşiyorlar
Durum 50/50 , çoğunda ilk dakikalarda çıkıyor çizgi ve sonuç hamile
Çoğunda ise 1-2saat sonra çıkıyo ama onlar da hamile
O yüzden net bişey söylemek olmuyor

Aşkım artımed değil mi buu ?
İlk olanda da gölge görüyorum sen bi doktora gitsen ya artık aşkım ❤❤
Evet Artı med canım.. gidicem kuzum bekleyin.dedim.gidince keseyi göreyim testiin dibini yapiyimm diyorum işte ..

Ama şey ovulasyon köyü değil eskiskli gibi ikidir nedense ama.ona zaten güven olmaz gerçi de

Al işte ikincisl çoğunluk da beni buldu hahaha

Evet Artı med canım.. gidicem kuzum bekleyin.dedim.gidince keseyi göreyim testiin dibini yapiyimm diyorum işte ..

Ama şey ovulasyon köyü değil eskiskli gibi ikidir nedense ama.ona zaten güven olmaz gerçi de
Aşkım Ben artımedi kaset testi cok kullandım bende bırak silik gölge falan kuruma çizgisi bile hiç çıkmadı
Ay git artık bebeğim haber et bizede
Aşkım ovulasyona çok güvenme o her zaman koyu çıkmaz ki

Bu guzel haber tabi demekki o marka kuru çizgi çıkarmıyor..

Aşkım gidicem doktora hem kendim geciktirmek istyom biraz hemde zaten istesemde gidemem şöyle ki ben yurtdışındayim ya burda ikamet izni aldım ama henüz beklediğim kart gelmedi o olmayınca da sağlık sigortası işlemez yani acil.durum olmadıkça gidemem zaten kuzum.. iyi işte bir geciktiryok bakarsın bebenin kalbini bile duyarık

Lütfen hemen kan ver lütfen lütfen çok sevdiindim şuaaaannnnn

_Umutlu_Pozitif_ aşkım napıyosun iyi misin?
İyiyim aşko misafir var modum yok ya açıkçası hiç kafam çekmiyor çocuklarda var ses gürültü bazen sessizliğe bürünmeyi seviyorum o zamanlarda aksilik ya asla yalnız kalıp sessizlik bulamıyorum sen napıyosun kuzum

Ayy inşallah aşkım ne zaman gelicek o kart peki aşkısı belli mi

Ayyyy adınıza çok sevindim canım benim inşallah güzel şeyler olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…