- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.581
Instagram da hamilelik sayfalari var, günde 3-5kez test fotoları paylaşiyorlarMashaAllah bak işte bundan bahsediyorum.. ilk dakikalarında çıkmıyor bende sonrdan çıkıyor.. birde böyle olupta hamile olanı çok duydum ..
İtiraf ediyorum aşko evetYahşi cazibeme dayanamıyorsun demi itiraf et
Evet Artı med canım.. gidicem kuzum bekleyin.dedim.gidince keseyi göreyim testiin dibini yapiyimm diyorum işteAşkım artımed değil mi buu ?
İlk olanda da gölge görüyorum sen bi doktora gitsen ya artık aşkım ❤❤
Al işte ikincisl çoğunluk da beni buldu hahahaInstagram da hamilelik sayfalari var, günde 3-5kez test fotoları paylaşiyorlar
Durum 50/50 , çoğunda ilk dakikalarda çıkıyor çizgi ve sonuç hamile
Çoğunda ise 1-2saat sonra çıkıyo ama onlar da hamile
O yüzden net bişey söylemek olmuyor
Nayır nolamaz yarında enerjik olmanız lazımO kadar halsiziz ki son enerjimizi harcayacaz artık ahshd
Testim yokki canim,annemlerdeyim şehir merkezinden çok uzak burası arabayla gitmem gerek eczane yok yakınlardaAyy yarin yapsanaaa
Aşkım Ben artımedi kaset testi cok kullandım bende bırak silik gölge falan kuruma çizgisi bile hiç çıkmadıEvet Artı med canım.. gidicem kuzum bekleyin.dedim.gidince keseyi göreyim testiin dibini yapiyimm diyorum işte..
Ama şey ovulasyon köyü değil eskiskli gibi ikidir nedense ama.ona zaten güven olmaz gerçi de
Markasi bizim burdaki markalardanmi kuzuTestim yokki canim,annemlerdeyim şehir merkezinden çok uzak burası arabayla gitmem gerek eczane yok yakınlarda
Ablama gelirken aldırdım o da bitane almış
Ne demek boşuna aşko beni delirtmeAhh canim benim kıyamaminşaallah boş yere heyecanlandırmam sizleri
Yıkılmak yok aşkım yola devam ❤❤ pozitif cıkıcak inanıyorumAsıl negatif çıkarsa ben çok fena yıkılırım
Yok canim sizdeki markalardan hiç yokMarkasi bizim burdaki markalardanmi kuzu
Test kurbani olmam yani o söyləmək istedimNe demek boşuna aşko beni delirtmeheyecanlandık bi kere geçti artık ayy aşkım inşallah ama 2 gün nasıl dayanırız yaa
Bu guzel haber tabi demekki o marka kuru çizgi çıkarmıyor..Aşkım Ben artımedi kaset testi cok kullandım bende bırak silik gölge falan kuruma çizgisi bile hiç çıkmadı
Ay git artık bebeğim haber et bizede
Aşkım ovulasyona çok güvenme o her zaman koyu çıkmaz ki
Biliyorum aşkım ama iyi düşünüyoruz aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz ki güzel şeyler olsunTest kurbani olmam yani o söyləmək istedim
Sayıli gün çabuk geçer
Lütfen hemen kan ver lütfen lütfen çok sevdiindim şuaaaannnnnİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptimyumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
M MavimireslMucizemmm16 @raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer cankuşlar
İyiyim aşko misafir var modum yok ya açıkçası hiç kafam çekmiyor çocuklarda var ses gürültü bazen sessizliğe bürünmeyi seviyorum o zamanlarda aksilik ya asla yalnız kalıp sessizlik bulamıyorum_Umutlu_Pozitif_ aşkım napıyosun iyi misin?
Ayy inşallah aşkımBu guzel haber tabi demekki o marka kuru çizgi çıkarmıyor..
Aşkım gidicem doktora hem kendim geciktirmek istyom biraz hemde zaten istesemde gidemem şöyle ki ben yurtdışındayim ya burda ikamet izni aldım ama henüz beklediğim kart gelmedi o olmayınca da sağlık sigortası işlemez yani acil.durum olmadıkça gidemem zaten kuzum.. iyi işte bir geciktiryok bakarsın bebenin kalbini bile duyarık
İnşaallah iyi olur canimBiliyorum aşkım ama iyi düşünüyoruz aklımıza kötü şeyler getirmiyoruz ki güzel şeyler olsun❤❤
Ayy nasıl geçeerr
Ayyyy adınıza çok sevindim canım benim inşallah güzel şeyler olacak inanıyorumAşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diyeÇok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün Mucizemmm16 @Random3 _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @mucizeOldu @fnd_50 M Mavimiresl @iyilikperisi92 Lale95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?