- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.601
Yani dürüst olmak gerekirse böyle olduğunda hüsran oluyor, bence de dediğin gibi olmalı ama daha zamanın varsa umut da var demektirİnshaAllah canım ama.nebilim az daha kızarması laizm bu çizginin ve ehemn çıkmıyor kuryunca çıkıyor delircem..
yumurtlama.gununu bilmiyorum daha doğrusu yumurtladimmi onu da bilmiyorum ama o dönemlerde arilikli değerlendirdim
Aşkım bata ne kadar var. Ben kırmızılık görmedikçe artık gördüm demek istemiyorumYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
@partalina_ R Random3Lale95 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @iyilikperisi92
O öylenolur genelde aşkım birileri gelsin diye beklersin gelmez kimse gelmez yalnız kalayım diyince şak diye biri gelirİyiyim aşko misafir var modum yok ya açıkçası hiç kafam çekmiyor çocuklarda var ses gürültü bazen sessizliğe bürünmeyi seviyorum o zamanlarda aksilik ya asla yalnız kalıp sessizlik bulamıyorumsen napıyosun kuzum
Bir 10 güne gelin dediler bakalım isnhaAllahhh o zamana kadar su test bir koyulaşırsa ufff süper olurAyy inşallah aşkımne zaman gelicek o kart peki aşkısı belli mi
Kuzuuuu çok sevindim, bu kuruma çizgisi ya da hayali bişey gibi durmuyor bence en başından yakaladınİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptimyumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@MavimireslMucizemmm16 R raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer cankuşlar
Canım ben çoktan geciktim iki hafta filanAşkım bata ne kadar var. Ben kırmızılık görmedikçe artık gördüm demek istemiyorum_Umutlu_Pozitif_ da oldu en son ki yanılmamız kendim de bir çok kez böyle çizgiler görüp sonradan adet oldum.
Ayy inşallah aşkısıBir 10 güne gelin dediler bakalım isnhaAllahhh o zamana kadar su test bir koyulaşırsa ufff süper olur
Lütfen hemen kan ver lütfen lütfen çok sevdiindim şuaaaannnnn
İnşallah aşkısıİnşaallah iyi olur canimancak güzel düşünüyorum
Aşko bu bende çizgi çıkartmıştı kuruyunca daha çok belirginleşmişti ama bilemem başka markaylada dene yine gölge görürsen kan ver bence canımYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
@partalina_ R Random3Lale95 @Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_ @iyilikperisi92
Ay bende görünce bi tedirgin oldum,ama yalniz kalamiyorum ki testi alt üst edip kurcalayayimKuzuuuu çok sevindim, bu kuruma çizgisi ya da hayali bişey gibi durmuyor bence en başından yakaladınkaç gün geçti yumurtlamadan? Benim bile pır pır ediyor kalbim böyle görünce
Evet bu bayağı belirgin kaset test bideAy kuzum sivilizasyondan kenar biyerdeyim kan tahlili değil test bile alamiyorum yarın akşam eve dönerim öbür gün yaparim inşaallah
İçme aşko başı boşver yumurtlamadandır o ekşın lazımdır ahahahaO öylenolur genelde aşkım birileri gelsin diye beklersin gelmez kimse gelmez yalnız kalayım diyince şak diye biri gelir
Bende oturuyorum aşkısı napiyimbaşım ağrıyo biraz ya ilaç içesim var ama içmek istemiyorum
Bakalım kuzum gidicem az kaldı doktora da gidicemAşko bu bende çizgi çıkartmıştı kuruyunca daha çok belirginleşmişti ama bilemem başka markaylada dene yine gölge görürsen kan ver bence canım
İnşaallah yanılmam canımEvet bu bayağı belirgin kaset test bide
İyi yapmışsın kuzum en iyisiValla biraz burada keyiflini çıkartıyorum yoksa evde hasta hasta hep yattım çok sıkıcıydı bunalmıştım
Ohh yalnız olmadıgıma sevindim aşkoDelirme konusunda yalnız değilsin aşko bende yanındayım hahahahaha
Yarın güneş tutulması var ondandır oooo
Peki ben evi topladım bişeyler yedim bütün gün kaş bıyık aldım tırnak törpüledim maske yaptım kendimle bozdum kafayı bende
Ohhh missss tam zamanı o zamanAy bende görünce bi tedirgin oldum,ama yalniz kalamiyorum ki testi alt üst edip kurcalayayimyumurtlama 11ya 12günü olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?