Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani dürüst olmak gerekirse böyle olduğunda hüsran oluyor, bence de dediğin gibi olmalı ama daha zamanın varsa umut da var demektir yine tekrarlarsın kuzu

Aşkım bata ne kadar var. Ben kırmızılık görmedikçe artık gördüm demek istemiyorum _Umutlu_Pozitif_ da oldu en son ki yanılmamız kendim de bir çok kez böyle çizgiler görüp sonradan adet oldum.

O öylenolur genelde aşkım birileri gelsin diye beklersin gelmez kimse gelmez yalnız kalayım diyince şak diye biri gelir
Bende oturuyorum aşkısı napiyim başım ağrıyo biraz ya ilaç içesim var ama içmek istemiyorum

Kuzuuuu çok sevindim, bu kuruma çizgisi ya da hayali bişey gibi durmuyor bence en başından yakaladın kaç gün geçti yumurtlamadan? Benim bile pır pır ediyor kalbim böyle görünce

Canım ben çoktan geciktim iki hafta filan

Evet haklısın iste bende onun için bir şey diyemem ama.gebelik belirtilerim var daha oncekinden bildiğim.. zaten adet olursam bilcemki.kimyasal oldu

Aşko bu bende çizgi çıkartmıştı kuruyunca daha çok belirginleşmişti ama bilemem başka markaylada dene yine gölge görürsen kan ver bence canım

Kuzuuuu çok sevindim, bu kuruma çizgisi ya da hayali bişey gibi durmuyor bence en başından yakaladın kaç gün geçti yumurtlamadan? Benim bile pır pır ediyor kalbim böyle görünce
Ay bende görünce bi tedirgin oldum,ama yalniz kalamiyorum ki testi alt üst edip kurcalayayimyumurtlama 11ya 12günü olmalı

İçme aşko başı boşver yumurtlamadandır o ekşın lazımdır ahahaha of evet ya misafir severim ama modum yokken ben kendimle bile görüşmek istemiyorum Hahahah

Ohh yalnız olmadıgıma sevindim aşko
Ben o güneşe bi tutulcam tam olcak artk yetti heeee
Oohhh ne güzel yapmışsın keşke bende yapsaydn ama kendimizede bakmamz lazım sonuçtaaaa

Ay kızlar eşimle konuşmuyordum 2 gündür az önce geldi bence sen hamilesin sana daha bi güzellik geldi dedi. adetim olamaz dedim ilkindede öyle olmuştu diyor ki gram bilmiyor benim test yaptığımı ovülasyonu bile bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…