Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kuzummm eee güzel haberler duymuşsun için içine sığmamış tabi çook sevindim yaa detayları sabırsızlıkla bekliyoruuuzz herşey güzel olcaak tamam mııı baaak doktor bile söylemiş

Canım ben çoktan geciktim iki hafta filan

Evet haklısın iste bende onun için bir şey diyemem ama.gebelik belirtilerim var daha oncekinden bildiğim.. zaten adet olursam bilcemki.kimyasal oldu
Aşkın o kadar geçtiyse bence bi kan ver muayne ol kist falan olabilir. Kontrole falan gittin mi

Ahh ahh bi yanımız bırakıyor bi yanımız düşünüyor işte evet oyalancak birşeyler bulmam lazım ama zaten bi boşvermişlik var bebiş konusunda bende sen neler yaptın

Ahh kuzum ben kimyasal yaşadıgımda hissettiğim şey aynıydı biliyormusun kasıgımda bi tarafta bi his olmuştu ben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır bebiştir ve inşalaaaahh inşalllaaaaahh sağlıklıdır amiiinn bidaha test yapcakmısın kan vs ne düşünüyorsun

Sanki kuruma çizgisi gibi geldi son fotodaki beyaz çizgi bölümünden dolayı ama sen görüyorsan vardır ama doktora gitmelisin bence

Aaa bu kimmiş bakıyım ben resmen ben bu niye olmuyor ya
Düşünmemek sadece çok uzulmeyi engelliyor takmıyorsun
Aa adet oldum deyip geçiyorsun
Gördüğüm tek faydası bu oldu valla
Zaten daha hamile kalmadan kafaları yiyoruz bebe de kalan iki gram aklı alıyor

Anladım kuzum bence bir doktora git bebeğim daha kesin olur kafandaki şüphelerden de kurtulursun valla bende merak ettim

Ay ay ayyyyy çok güzel bir silik çizgi buuuu Ay aşko inşallah vardır yaaa Demek ki sabah ilk idrarla yapsaydın daha koyu çıkabilirdi

Ay kuzum inşallah vardır Bence yarın sabah test yapsan da yapmasan da kan vermelisin çünkü git gide çizgiler koyulaşmaya başlamış

İçme aşko başı boşver yumurtlamadandır o ekşın lazımdır ahahaha of evet ya misafir severim ama modum yokken ben kendimle bile görüşmek istemiyorum Hahahah
ekşın olmasa daha iyi benim için aşko yarın doktora gidicem ya ayy bak şimdi o zaman ben kendimle hiç görüşmek istemiyorum durumumuz vahim

Ahh ahh bi yanımız bırakıyor bi yanımız düşünüyor işte evet oyalancak birşeyler bulmam lazım ama zaten bi boşvermişlik var bebiş konusunda bende sen neler yaptın
Aşko o boşvermişlik bende de çok fazla ya ne olacak bu halimiz ne yapayım aşkım çok yoğun bir haftasonu geçirdim bugün dinlenebildim sizinle olabildim bu ay tatildik işte kafam çok çok rahat çarşamba günü de doktor kontrolüm var değerlerime baktırcam dahiliyeye gidiyorum kuzum öyle yani

Ohh yalnız olmadıgıma sevindim aşko
Ben o güneşe bi tutulcam tam olcak artk yetti heeee
Oohhh ne güzel yapmışsın keşke bende yapsaydn ama kendimizede bakmamz lazım sonuçtaaaa
Birlikte tutuşalım güneşe aşko bencede yetti
Nesi güzel başka bir sürü işim vardı aşko oturdum oje de sürdüm mor mor başımda ağrıyoring yarında sen yap aşkoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…