- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.621
Ayy kuzummm eee güzel haberler duymuşsun için içine sığmamış tabiAşkolar doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Ben bu yöntemle bile bebişimiz olmazsa diye çok endişeleniyordum. Ayrıntılı şekilde size yazacaktım ama eşim evde. Bıtbıtlayıp duruyor benimle ilgilen telefonu bırak diyeÇok heyecan yaptırdım size de sabah özür diliyorum Vakit ayırıp yazamadım bi türlü. Heyecanımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum. Kusura bakmayın yarın ayrıntıları yazayım olur mu. Ama dediğim gibi özetle doktorumuz çok olumlu şeyler söyledi. Benim güzel haberim buydu bugün Mucizemmm16 @Random3 @000umutlu000 Demgey3 R raainbow @mucizeOldu @fnd_50 @Mavimiresl @iyilikperisi92 @Lale95
Aşkın o kadar geçtiyse bence bi kan ver muayne ol kist falan olabilir. Kontrole falan gittin miCanım ben çoktan geciktim iki hafta filan
Evet haklısın iste bende onun için bir şey diyemem ama.gebelik belirtilerim var daha oncekinden bildiğim.. zaten adet olursam bilcemki.kimyasal oldu
Ahh ahh bi yanımız bırakıyor bi yanımız düşünüyor işte evet oyalancak birşeyler bulmam lazım ama zaten bi boşvermişlik var bebiş konusunda bendeAşko havalar bi sıcak bi soğuk ya birde hava kapalı olunca içimizde karardı havayla birliktehepimizde var neredeyse ama modumuzu düzeltemeye çalışmamız lazım kuzum sana iyi gelen şeyleri yapmanı öneririm kitap oku komik videolar izle el işi yap bunlar mutlu eder ve zaman geçirmene yardımcı olur çok kafaya takıyoruz maalesef elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca karalar bağlıyoruz akışına bıraksak aaslında herşey daha kolay olacak ama işte hiç birimiz yapamıyoruz
Ben salinca da olmadı düşündüm yine olmadı nasip nasipEvet salinca oluyor galiba
Amin inşallah kuzumİyi yapmışsın kuzum en iyisibebişinde sağlıkla büyüsün
Ahh kuzum ben kimyasal yaşadıgımda hissettiğim şey aynıydı biliyormusun kasıgımda bi tarafta bi his olmuştuİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptimyumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@MavimireslMucizemmm16 R raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 Demgey3 @000umutlu000 ve diğer cankuşlar
Yok canim gidicem İnshaAllah bend ehep böyle olur son gebeliğimde de böyle oldu hahahahAşkın o kadar geçtiyse bence bi kan ver muayne ol kist falan olabilir. Kontrole falan gittin mi
Sanki kuruma çizgisi gibi geldi son fotodaki beyaz çizgi bölümünden dolayı ama sen görüyorsan vardır ama doktora gitmelisin benceYaptım hazır yazmışken etiketleyim herkesi
Sabah erken saatte yaptım ilk hali birinci bir kaç saat sonrada ikinci halı anlayamadim ya acaba kuruma çizgileri mi bunlar daha önce bende olmayan bir şey ama belki testtemi oluyor çözemedim
@partalina_ @Random3 @Lale95Demgey3 @Annabelle1 @Mavimiresl Veziir Ginnys @000umutlu000 @iyilikperisi92
Gidicem inshallah canımSanki kuruma çizgisi gibi geldi son fotodaki beyaz çizgi bölümünden dolayı ama sen görüyorsan vardır ama doktora gitmelisin bence
Aaa bu kimmiş bakıyım benBen salinca da olmadı düşündüm yine olmadı nasip nasip
İnşallah öyle olur canımYok canim gidicem İnshaAllah bend ehep böyle olur son gebeliğimde de böyle oldu hahahah
Düşünmemek sadece çok uzulmeyi engelliyor takmıyorsunAaa bu kimmiş bakıyım benresmen ben bu niye olmuyor ya
Anladım kuzum bence bir doktora git bebeğim daha kesin olur kafandaki şüphelerden de kurtulursun valla bende merak ettimKuzumm geç döllenmeden şüpheleniyorum ben gercekten öyle de hissediyorum nedense birde duymuştum pco olanlar geç döllenme çok oluyor.. son gebeliğimde geç döllenme idi ama sağlıksız di düştü..
O zaman da tetslerde bu çizgi bile çıkmıyordu şimdi çıkıyor da İst neden hemen değil çok çok yeniyse demekki bilmem ama.yakinda çıkacak kokusu
Ay ay ayyyyy çok güzel bir silik çizgi buuuuİyi akşamlar beybiler nasılsınız?napiyosunuz?
Ben annemlerdeyim diye pek sık giremiyorum, dün gece tuhaf bir ağrım oldu sag taraf karnimin alt hissesinde ,sanki birşey vardı karnimin içinde döndü yumruk gibi oldu kaldı
Azacık ağrı oldu o kısımda
Sabahdan da midem kötü yemek kokulari etkiliyor beni, göğüslerim zaten şiş,sag kasık bacak ağrısı da cabası
Ablama test aldırdım akşam 7de test yaptimyumurtlamaya göre yarın bat
Silik çizgi gördüm hemen fotoyu atıyorum
@MavimireslMucizemmm16 R raainbow @Annabelle1 My_Moonlight06 Demgey3 @000umutlu000 ve diğer cankuşlar
Ay kuzum inşallah vardırEvet innovitanın canım inşallah yanıltmaz bu sefer bu testler yarını sabırsızlıkla bekliyorum umarım daha koyu bir çizgi görürde tamam beee derimbat bugündü gelen kanamada bugün kesildi inşallah devamıda gelmezde yarın güzel bir test görürüm
Ahahahha yerim seniiiiİtiraf ediyorum aşko evet
İçme aşko başı boşver yumurtlamadandır o ekşın lazımdır ahahahaof evet ya misafir severim ama modum yokken ben kendimle bile görüşmek istemiyorum Hahahah
Aşko o boşvermişlik bende de çok fazla ya ne olacak bu halimizAhh ahh bi yanımız bırakıyor bi yanımız düşünüyor işte evet oyalancak birşeyler bulmam lazım ama zaten bi boşvermişlik var bebiş konusunda bendesen neler yaptın
Değerlendirildi kalçada yastık bacaklar çaprazOooo gümbür gümbür gelmiş bu ay ki yumoşşşşşAman diyim kesin değerlendirin kuzum bu yumoş kaçmaz 2 gündürse kemir aşkım yarında çatlasın güzelce ay hadi inşallah güzel haberler alırız gol olur
Birlikte tutuşalım güneşe aşko bencede yettiOhh yalnız olmadıgıma sevindim aşko
Ben o güneşe bi tutulcam tam olcak artk yetti heeee
Oohhh ne güzel yapmışsın keşke bende yapsaydn ama kendimizede bakmamz lazım sonuçtaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?