Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahaha bişeycik olmaz sen ekşınlan aşko
Acıyoooğğ kuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya bişey diycem bide acayip geçen aydan beri vajinal gaz durumum var aşko öyle çok aşırı değil ses vs yok ama hava çıkışını hissediyoring bunu söyliycem hep unutuyorum ya aklıma gelmişken yazayım dedim doktora da söylemeliyim unutmazsam R Random3 Veziir M Mavimiresl Lale95 Demgey3 R raainbow annabelica miraclebeyb başına gelen var mı aşkolar

Depresyon geliyoring valla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi
Eğer gideceksen benden habersiz gitme aşko ihtiyacııımmm olan yer bence orası kadın doğum uzmanlarını gezene kadar psikologlara uğrasaydık böyle olmazdık

Olur aşko çok iyi fikir hemen randevu alıyoring çabalarımız buraya kadardı geçti artık kendileri bilir aşko M Mavimiresl Aşko ne diyodu sürtünüp hamile kalanlar var hadi bakalım kavuşsunlar da görelim

Allah Allah neden olur ki aşko söyle tabi hiç bişey bırakma herşeyi söyle soru işaretlerin kalmasın kuzum ıslanana kadar uğraştır aşko öyle acır tabi

Allah Allah neden olur ki aşko söyle tabi hiç bişey bırakma herşeyi söyle soru işaretlerin kalmasın kuzum ıslanana kadar uğraştır aşko öyle acır tabi
Ooff istemiyorum uğraşmasın acıdıkça hiç istemiyorum vurasım patlatasım geliyo adama ay ben galiba depresyondan önce bi menapoza girip öyle gelcem aşko

Bende de olmuştu bir iki ay o sonra kendi geçti niye oluyor bende anlamadm ama hazır doktora gitmişken söyle bence niye söylemicekmişsin
Eğer gideceksen benden habersiz gitme aşko ihtiyacııımmm olan yer bence orası kadın doğum uzmanlarını gezene kadar psikologlara uğrasaydık böyle olmazdık
Gel gel sende gel aşkoo odaları ayırtırız yanyana geceleri gizlice buluşur dedikodu yaparız topiğe gireriz mis gibi ortam cidden psikologa gitsek çözülcekti belki herşey
Nee sürtünüp hamilemi kalıyorlarmış sürtünüp mü yalandır ya o

annabelica Aşko nerdesin bak merak edip okuduğun başlıklardan konuşuyoruz inanırsan öyleymiş aşko
Yaa bende dedim geçer herhalde diye aşkım çok önemsemedim regli de falan geçer ama hala devam ediyo aklıma geldi belkide kuruluktan oluyo

Yaa aşko sorma benim kaba sakal müdahale edip duruyor yine bana sardı. Telefona hep bakarsın bugün benimle ilgilen diyip duruyor. Film falan izledik işte napalım. Yarın geç gelecek doya doya yazıcam sürtünme konusunu açarız yine bak o konu çok ciddi

Bende de oldu bir kere ayy çok utandım noluyooo dedim bende neyden olur bilmiyorum bende sor bakim

Evet canim benim bazen oluyor vajinal gaz ama nedenini bilemiyorum

Ya valla cok haklısın tamam aşko üçümüze de oda ayırtıyorum hemen
Ben buna çok inandırdım bana uzman psikolog lazım hadi ara hemen geceden gidelim yatış işlemleri yapılsın
Ooff istemiyorum uğraşmasın acıdıkça hiç istemiyorum vurasım patlatasım geliyo adama ay ben galiba depresyondan önce bi menapoza girip öyle gelcem aşko
Ahahaha yok yok işte hepsi psikolojik
Ayyy çekirdekte alırız kolada alırız gece boyu misss gibi muhabbet

Bak arıyoring
Oo hepsi psikolojikse tamam yüzde 1 milyon yatış
Ooff ortama bak beee başka türlü buluşamazdık zaten aşkolar çok iyi oldu kafa dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…