- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.681
Hiç bilmiyorum ah bi bilsem sıkıldm herhalde uğraş dene bekle kırmızılar gelsin bu döngüdenAşko o boşvermişlik bende de çok fazla ya ne olacak bu halimizne yapayım aşkım çok yoğun bir haftasonu geçirdim bugün dinlenebildim sizinle olabildim bu ay tatildik işte kafam çok çok rahat çarşamba günü de doktor kontrolüm var değerlerime baktırcam dahiliyeye gidiyorum kuzum öyle yani
Gel tutuşalm cidden hayır tutulcaksan git ötede tutul zaten derdimiz var bide bunun tutulurken bize yansıttıgı etkisiyle uğraşıyoruz bugünde buna sinirlencem hadi bakalmBirlikte tutuşalım güneşe aşko bencede yetti
Nesi güzel başka bir sürü işim vardı aşkooturdum oje de sürdüm mor mor başımda ağrıyoring yarında sen yap aşkoşum
Kız ne zaman yolu bulduki bizimkiler kaybetsinAşko yemin ederim ben bu yumurtalardan hiç bişey anlamıyoringşimdi bu 48 saatte zahmet edip tüplere ilerlerse döllencek ilerlemezse bi daha ki ekşında mı ben buldum benim yumurtalar yolunu kaybetmiş
Valla yaaaGel tutuşalm cidden hayır tutulcaksan git ötede tutul zaten derdimiz var bide bunun tutulurken bize yansıttıgı etkisiyle uğraşıyoruz bugünde buna sinirlencem hadi bakalmamaan bazen o birsürü işi bırakıp görmezden gelmek gerekiyor en iyisini yapmışsın yok yapmıcam canım onuda çekmiyor kız acaba depresyonamı giriyorum ben
İşte aşko en başta yolu kaybetmiş onlarKız ne zaman yolu bulduki bizimkiler kaybetsin
İnşaallah canimGüzel haberlerini bekliyoruz kuzum
Evet kuzum biraz heyecanliyım yillardir böyle test görmedimAy ay ayyyyy çok güzel bir silik çizgi buuuuAy aşko inşallah vardır yaaa Demek ki sabah ilk idrarla yapsaydın daha koyu çıkabilirdi
Tamam tutuşalm el ele gidelim yalnız çekilmez oralardaValla yaaaBende giriyoring aşko depresyona aşko gel tut elimi gidelim ooff çok sıkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyoring tembelliğimden oturup kaş bıyık aldım aşko hiç bişey yapasım yok belki biraz iyi gelir diye ulan yine gidiyorum aynaya bakıyorum yine kötü gözüküyorum muşmula gibi
Ben dedim harita tutuşturalm ellerne birertame diyeİşte aşko en başta yolu kaybetmiş onlar
İnşaallah canim yaAhh kuzum ben kimyasal yaşadıgımda hissettiğim şey aynıydı biliyormusun kasıgımda bi tarafta bi his olmuştuben çizgiyi gördüm inşallah koyulaşır bebiştir ve inşalaaaahh inşalllaaaaahh sağlıklıdır amiiinn bidaha test yapcakmısın kan vs ne düşünüyorsun
Depresyon geliyoringTamam tutuşalm el ele gidelim yalnız çekilmez oralardaaynıı beeen işte sürekli yatayım uyuyayım bi işin ucundan tutasm yok bişey yapasm yok hep popişi devirip yatasım var ahahahaha bende öyle aynaya bakıyom diyom yine bugünde çirkinliğim üstümde ay noluyo kıızzz
Ben dedim harita tutuşturalm ellerne birertame diye
Ya bırak aşko ya harita versem ellerine yolu kendinde çizsen götürüp zorla birleştirmeye çalışsan da olmuyo kabul etmiyo yumurta işteTamam tutuşalm el ele gidelim yalnız çekilmez oralardaaynıı beeen işte sürekli yatayım uyuyayım bi işin ucundan tutasm yok bişey yapasm yok hep popişi devirip yatasım var ahahahaha bende öyle aynaya bakıyom diyom yine bugünde çirkinliğim üstümde ay noluyo kıızzz
Ben dedim harita tutuşturalm ellerne birertame diye
Ayy nasıl beklicez çarşambaya kadarİnşaallah canim yaevet hiç öyle bişey yaşamadim, dün çok geç uyudum, yer yatağı yapmiştik uzandim biraz geçmişti o hissi yaşadım 5-10dakika sürdü
Kan tahlili imkansiz))ama test yapicam Çarşamba günü
Söyle yan odayıda bana rezerve etsinler bende geliyoriinnggg böyle olmayacakDepresyon geliyoringvalla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi
Ay o kadar haklısınki bizimkiler tripli çıktı birbirlerine trip atıyorlar herhalde çünkü küscek başka zaman bulamadılarYa bırak aşko ya harita versem ellerine yolu kendinde çizsen götürüp zorla birleştirmeye çalışsan da olmuyo kabul etmiyo yumurta iştebizim gibi küsmüşler sanırım
Ahaha bişeycik olmaz sen ekşınlan aşkoİşte o zaman hayırlı işler der çıkarım aşko
Ben zevke göre gidiyorum bütün ayKıssslarrr bugğn döngünün 21. Günü ilişki olsun mu_Umutlu_Pozitif_ @Ginnys Mucizemmm16 M melek076 Lale95 @Demgey3 R raainbow @Annabelle1 ve diğer güzel kızlar bi akıl verin bakem en acilinden
Kan ver ben eGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 @mucizeOldu iyilikperisi92 @Veziir @Random3 R raainbow M melek076 @fnd_50 @canancan11 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Verdim aşko negatifKan ver ben e
Hemen aşko yalnız kalamam zaten duvardan duvara konuşuruzSöyle yan odayıda bana rezerve etsinler bende geliyoriinnggg böyle olmayacakbu bebe benim gelmemekle ruh sağlıgımı aldı elimden
Ay o kadar haklısınki bizimkiler tripli çıktı birbirlerine trip atıyorlar herhalde çünkü küscek başka zaman bulamadılarnaparlarsa yapsnlar yesinler birbirlerini hadi bakiiimm
Konuşurz tabi ben gizli ufak bi can açarm duvardan bizeHemen aşko yalnız kalamam zaten duvardan duvara konuşuruz
Benimkini de el birliğiyle delirttiler beni aşko
Bundan sonra tribi ben yapıyorum aşko ekşından sonra kavuşmalarını beklemeden ayağa kalkıp tuvalete koşuyorum hadi bakalım kavuşsunlar da göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?