Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bilmiyorum ah bi bilsem sıkıldm herhalde uğraş dene bekle kırmızılar gelsin bu döngüden yaa iyi gelmiştir ama ara vermek gibi olmuştur beynin bi rahatlamıştır inşallah güzel çıkar kuzum değerler

Birlikte tutuşalım güneşe aşko bencede yetti
Nesi güzel başka bir sürü işim vardı aşko oturdum oje de sürdüm mor mor başımda ağrıyoring yarında sen yap aşkoşum
Gel tutuşalm cidden hayır tutulcaksan git ötede tutul zaten derdimiz var bide bunun tutulurken bize yansıttıgı etkisiyle uğraşıyoruz bugünde buna sinirlencem hadi bakalm amaan bazen o birsürü işi bırakıp görmezden gelmek gerekiyor en iyisini yapmışsın yok yapmıcam canım onuda çekmiyor kız acaba depresyonamı giriyorum ben

Valla yaaa Bende giriyoring aşko depresyona aşko gel tut elimi gidelim ooff çok sıkıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyoring tembelliğimden oturup kaş bıyık aldım aşko hiç bişey yapasım yok belki biraz iyi gelir diye ulan yine gidiyorum aynaya bakıyorum yine kötü gözüküyorum muşmula gibi

Tamam tutuşalm el ele gidelim yalnız çekilmez oralarda aynıı beeen işte sürekli yatayım uyuyayım bi işin ucundan tutasm yok bişey yapasm yok hep popişi devirip yatasım var ahahahaha bende öyle aynaya bakıyom diyom yine bugünde çirkinliğim üstümde ay noluyo kıızzz
İşte aşko en başta yolu kaybetmiş onlar
Ben dedim harita tutuşturalm ellerne birertame diye

İnşaallah canim yaevet hiç öyle bişey yaşamadim, dün çok geç uyudum, yer yatağı yapmiştik uzandim biraz geçmişti o hissi yaşadım 5-10dakika sürdü
Kan tahlili imkansiz))ama test yapicam Çarşamba günü

Depresyon geliyoring valla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi

Ya bırak aşko ya harita versem ellerine yolu kendinde çizsen götürüp zorla birleştirmeye çalışsan da olmuyo kabul etmiyo yumurta işte bizim gibi küsmüşler sanırım

Ayy nasıl beklicez çarşambaya kadar inşallah koyulaşcak o çizgi

Depresyon geliyoring valla aşko ya noluyo bilmiyorum bende ama yakın zaman da ruh ve sinir hastalıkları hastanesi yatışım olucak gibi
Söyle yan odayıda bana rezerve etsinler bende geliyoriinnggg böyle olmayacak bu bebe benim gelmemekle ruh sağlıgımı aldı elimden
Ya bırak aşko ya harita versem ellerine yolu kendinde çizsen götürüp zorla birleştirmeye çalışsan da olmuyo kabul etmiyo yumurta işte bizim gibi küsmüşler sanırım
Ay o kadar haklısınki bizimkiler tripli çıktı birbirlerine trip atıyorlar herhalde çünkü küscek başka zaman bulamadılar naparlarsa yapsnlar yesinler birbirlerini hadi bakiiimm

Kan ver ben e

iyilikperisi92 kuzum yazdım mı bilemiyorum kafam dalgın kusura bakma çok sevindim inşallah bu ay bu iş olacak hadi bakalım bebeğim besmeleyle vurun iğneleri olumlu güzel dualarla

Hemen aşko yalnız kalamam zaten duvardan duvara konuşuruz
Benimkini de el birliğiyle delirttiler beni aşko
Bundan sonra tribi ben yapıyorum aşko ekşından sonra kavuşmalarını beklemeden ayağa kalkıp tuvalete koşuyorum hadi bakalım kavuşsunlar da göreyim

Konuşurz tabi ben gizli ufak bi can açarm duvardan bize Bende öyle yapıyorum artk tripse trip hadi bakiiim millet ay kaçtımı acabalarla hamile kalıyor biz yok yatalm kalkmayalm yok ayakları dikelim yok şu kadar zaman duşa girmeyelm biz fazla totolarını kaldırdık bunların bundan sonra yok pohpohlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…