- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.661
Hadi hayırlısı canım. Haberdar edersin bizleri deGidicem inshallah canım
Hemen döveriz aşko ayıpsın senin canının sıkılması demek bizim de canımızın sıkılması demek açık adres ver geliyoruzKızz Allah iyiliğini versinbazen insanın kendine vakit ayırması gerekiyor valla çok çok iyi geliyor psikolojiye amaannn ne yapayım aşko ya iyiyim bugün ful yattım dinlendim benim deli bir üst komşum var sabahtan akşama kadar dur durak bilmeden patır kütür ses yapar sinirlerimi bozdu yeni yeni sinirim geçti aşko çarşamba randevum var işte değerlerime baktırcam aşko onu bekliyorum kadın doğuma da gitmek istiyorum ama hiç randevu yok ve ne zaman regl olurum oda belli değil kafam karışık
Anaa kız laleee insan etiket yaparr
Tabiki ederim canım bakalım bu sefer neler olcak.. ama son gebeliğimde aynen böyleydi durumlar hatırlarsın yine bir kese görürsek hiç şaşırmayın hahahaHadi hayırlısı canım. Haberdar edersin bizleri de
Aman doktor hormonların hakkında konuşacak aşko neden içinde sperm var demeyecekekşın olmasa daha iyi benim için aşko yarın doktora gidicem ya ayy bak şimdi o zaman ben kendimle hiç görüşmek istemiyorum durumumuz vahim
Olamaz diyemem daha önce yaşadığın için.hakkında hayırlısı canımTabiki ederim canım bakalım bu sefer neler olcak.. ama son gebeliğimde aynen böyleydi durumlar hatırlarsın yine bir kese görürsek hiç şaşırmayın hahaha
Aynen Asko yüzde 25 o da ne tutar yaKendi bilir24-36 saat biliyorum aşko spremi de biliyorum da işte bazı yerlerde kafam acayip karışıyo geçende youtube da gördüm galiba 1 yılda hamile kalma şansı yüzde 20 miymiş 50 bile değil ayıp değil mi biz boşuna mı debeleniyoruz bu spermle yumurtların sorunu ne
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumVallahi aklım öyle karışık ki anca bula bildim nikleri
Aman doktor hormonların hakkında konuşacak aşko neden içinde sperm var demeyecek
O kalan yüzde 75 lik kısım bizde aşkoAynen Asko yüzde 25 o da ne tutar ya
Kız onu ultrasondada görüyormantıklı ama ben muayenede olmak istiyorum aşkom ultrasonla bakarsa rica etcem bi baksın bakalım yumurta vs var mı diye
Zaten iğneler klomenin femaranın falan daha üstü bir tedavi kuzum. Yani yumurtayı daha iyi ve daha kaliteli büyütüyor. Başlangıçta 75lik verirler zaten. Kontrole çağırdığında gerekirse dozunu ya da sayısını arttırır, duruma bağlı. Spermi de aşılamanın hemen öncesinde alacaklarSoruyorum o zaman sana doktor bana
Sadece gonalf 75 doz verdi normal mı
Eşimden sperm testi istemedi
Klomen de vermedi
İşte o zaman hayırlı işler der çıkarım aşkoKız onu ultrasondada görüyoryumurta dün çıtlamış derse
Aynen onu sogledi doktor ben şeyi analamdımZaten iğneler klomenin femaranın falan daha üstü bir tedavi kuzum. Yani yumurtayı daha iyi ve daha kaliteli büyütüyor. Başlangıçta 75lik verirler zaten. Kontrole çağırdığında gerekirse dozunu ya da sayısını arttırır, duruma bağlı. Spermi de aşılamanın hemen öncesinde alacaklar
Ay heycanlndım sabah yapayım yine görürsem hemen gidip vericemAy kuzum inşallah vardırBence yarın sabah test yapsan da yapmasan da kan vermelisin çünkü git gide çizgiler koyulaşmaya başlamış
Hayır bebeğim neden gerek olsun onlara? İğne onlardan daha etkiliAynen onu sogledi doktor ben şeyi analamdım
Normal de bu gonalf ile birlıkte klomen ya da fameea hap vermesi şart değil yAni dimi bana sadece gonalf verdi cuma kadar kullanaca. Sonra cuma randevu aldım bakcak iyi gelmiş mi gelmemiş mi diye
Ahahahh canımsınnnnHemen döveriz aşko ayıpsın senin canının sıkılması demek bizim de canımızın sıkılması demek açık adres ver geliyoruzayy aşkım hadi güzel haberler gelsin ❤ aşkım hergün saat 16 da netten bakabilirsin bide gece 12 den sonra bazen iptal ediliyo boşa cikiyo yakalıyosun
Tamam kuzum bizi de haberdar etAy heycanlndım sabah yapayım yine görürsem hemen gidip vericem
Evet çok doğru adet oldum diyip geçiyorsun başka bişeye yararını görmedimDüşünmemek sadece çok uzulmeyi engelliyor takmıyorsun
Aa adet oldum deyip geçiyorsun
Gördüğüm tek faydası bu oldu valla
Zaten daha hamile kalmadan kafaları yiyoruz bebe de kalan iki gram aklı alıyor
Sende benin canımmmAhahahh canımsınnnnValla iyi bir dayak atsaydım rahatlardım ay inşallah kuzum inşallah iyi çıkar değerlerim aşkım talep oluşturdum randevu açıldığında mesaj geliyor ama uymayan günlerde boşluk oluşuyor inşallah yakalayabilirim ya ama yine de şimdi 12 den sonra bakarım tekrar bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?