Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım bu adetten önce bende de vardı birlikte gidiyoruz kliniğe zaten hahahhahah

Yok aşko bel ağrım yok gibi bişey,en çok kasık agriyo otururken bıçak saplaniyo sanki
Ay aşko bekle 3-4gün belirtilerim fos çıkarsa birlikte gideriz kliniğe
Yok yok kaset test bu kadar belirgin Buda fos çıkarsa test şirketlerine toplu dava açarız

Sende benin canımmm❤❤ Atalım aşko rahatlayalım ay inşallah kuzum bi gidip orda da muayene olsan iyi olucak en azından herseyin güzel olduğunu biliriz içimiz rahatlar ❤❤
Aynen aşko aklımda randevu bakıyorum sürekli bulduğum an gideceğim inşallah İnşallah iyi çıkar herşey
Ay valla beni anlatıyorsun sanki kuzum bende o döngüden sıkıldım ya sonumuz hayrolsun inşallah Ay valla aşırı iyi geldi ya onu düşünmemek onun için uğraş vermemek inşallah bebeğiiiiimm

Ay aşko bende bazen yaşıyorum ya ama neden oluyor hiç bilmiyorum doktora gitmişken muhakkak sor kuzum bende merak ediyorum ama kötü birşeyden dolayı değildir bence ya

Aşkım bu adetten önce bende de vardı birlikte gidiyoruz kliniğe zaten hahahhahah
Kalk aşko kalk dobarlanın gidiyoruz ama cidden düşünüyorum şu son bir haftadır yaşadıklarımı hele o cuma günü ne olduysa o gün daha büyük bişey oldu vücudumda bilmiyorum en yoğun ağrıları hissettim hatta sizede dedim erken adet mi olcam acaba diye yata kalka iş yaptım ağrılardan yarım yamalak o gün hatta hafif kanama peşine leke de olmuştum adetim mi sökülemiyor acaba milyon soru niye var yine benim kafamda

Ay aşko bende bazen yaşıyorum ya ama neden oluyor hiç bilmiyorum doktora gitmişken muhakkak sor kuzum bende merak ediyorum ama kötü birşeyden dolayı değildir bence ya
Kegel egzersizi yapın 5 saniye tutup bırakın sık sık yapın aşkolar otururken ayaktayken günde en az 3-5 kere yapın

Aşkım dur bakalım hiç bişey belli değil daha adet gelmeden umut hep var

Aşkım dur bakalım hiç bişey belli değil daha adet gelmeden umut hep var
yok umut falan kanda çıkmayan sonuç mu olurmuş adet olcam ben salın beni olsamds gitsem hormonlara baktırsam ne alemdeler bi bakmışız herşey tavam oooo bi on ayda onları düzelteyim diye uğraşırken vitaminler düşer onları düzeleçtetşm derken tiroid alır başını gider kısır döngü gibi ahahaha bastonla doğuma giderim ben heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…