- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.781
Bak herşeyi çok güzel söylüyorsun ama tam pozitif ilerlerken cümleni negatife çeviriyorsun yapma neden hayal olsun engelleme kendini kuzum lütfen demek ki oladabilir asıl sen kaset test alıp yapsana bi deAynen aşko işte bende onu diyorum acaba yumurta 20. Gün falan çatlamış olabilir mi eğer öyle bir ihtimal varsa 21. Günü olan ilişkiden belki döllenmeye çalışabilir Buda geç döllenmeye girer Buda kanda negatif çıkarır tabi benim ki sadece hayal diyorum yani bir fikir bu gün çok saçma bir gün yaşadım kafayı sıyırdım biliyorum
Aman canım sen bakma bana kendimle eğleniyorum ben olacak iş değil yumurtlama belli gün belli hayal dünyam geniş hepsi o kadarBak herşeyi çok güzel söylüyorsun ama tam pozitif ilerlerken cümleni negatife çeviriyorsun yapma neden hayal olsun engelleme kendini kuzum lütfen demek ki oladabilir asıl sen kaset test alıp yapsana bi de
Aşkım bak ben test yaptırdığımda sağlık ocağında ki doktora 3 gün mü 5 gün mü ne geciktim dememe rağmen bana varsa da çıkmaz boşuna yapmış oluruz demişti daha da erkenmiş bebeğim her zaman erken cıkıcak diye bişey yok kiSaat 12 itibariyle 10. Güne girdik aşko of aklıma bişeyler takılıyor ama Buda kendi kendine tutunacak umut arıyor demeyin tamam mıbenim çatlama gününden sonra lekelerim oldu ya bu ilk defa oldu bak yumurtlama dönemime hiç denk gelmemişti lekelenmeler neyse 21. Güne kadar sürdü 21. Günü gece değerlendirmiştik ya sonra durmuştu bir kaç gün sonra başlamıştı lekeler acaba yumurta 20-21. Gün falan çatlamış olabilir mi yani sorumun özeti 21. Günü olan ilişkiden döllenme olda geç olmuş oluyor ya tek ihtimalim o gün kaldı adete kadar eğer bir umut varsa oda 21. Günün umudu olabilir
Yaa deli misin aşko sana vurana bizde vurarız taamm mıııAman canım sen bakma bana kendimle eğleniyorum ben olacak iş değil yumurtlama belli gün belli hayal dünyam geniş hepsi o kadaraşkooo beni teste bulaştırmayın da paraya yazık servet yatırdık on ayda bir bebek odası masrafı bıraktık testlere kanda çıkmayan kasette çıkmaz ki ayrıca çubuk test silik iki ayrı marka erken test silik kanda hcg nanik nanik yaptı bana doktor gebe değilsin dedi bi kaset test mi kaldı diyorsun oda mı vursun aşko ahahahshs
Bak sende erken test yapanlar kervanın dansın bence bu işe girme sonra alışkanlık yapıyor6 gün kaldı canım
Tamam cano yok burda hep öyle okudum yA bilmediğim için oh tamam :) doktor da dedi cuma gel bakıcam sana dedi ay ins iyi olur yA cok heyecanlıyım randomHayır bebeğim neden gerek olsun onlara? İğne onlardan daha etkili
Kuzum olsun sorun değik amın insssss Allah razı olsun bitanemiyilikperisi92 kuzum yazdım mı bilemiyorum kafam dalgın kusura bakma çok sevindim inşallah bu ay bu iş olacak hadi bakalım bebeğim besmeleyle vurun iğneleri olumlu güzel dualarla
İkisini birlikte kullananlar da vardır tabii ama yumurta gelişimine göre hareket eder doktor. Kontrole gittiğinde durum netleşir kuzum. Sen kendini bırak doktora, kurcalama kafanı karıştırma ki stressiz güzel bir süreç geçiresinTamam cano yok burda hep öyle okudum yA bilmediğim için oh tamam :) doktor da dedi cuma gel bakıcam sana dedi ay ins iyi olur yA cok heyecanlıyım random
Tamma cano haklısınİkisini birlikte kullananlar da vardır tabii ama yumurta gelişimine göre hareket eder doktor. Kontrole gittiğinde durum netleşir kuzum. Sen kendini bırak doktora, kurcalama kafanı karıştırma ki stressiz güzel bir süreç geçiresin
Benimde bugun 5 gün kaldı dün test yapmıstım negatifi gördüm kötü oldun istersen biraz daha bekle benim gibi ol istememŞu andan itibaren 6 gün kaldı
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Muhabbetinize bayılıyorum
Bende sessiz sessiz okuyorum mesajlarınızı
Daha çok var baby,az daha sabırrr inşaallah o mucize gelecekkkkkkŞu andan itibaren 6 gün kaldı
Piki yakaladım canım dün gece pik yaptiCanım en koyu olmuş halini bana gösterir misin
Tabii ki rahat ol aşkısı, öyle mi olacak böyle mi olacak diye kendini strese sokma. Cuma ola hayrolaTamma cano haklısın
Eşimde diyo benden sperm istemedi bildiği vardır diye meğer sperm verirken bakıyoalrmıs saldım valla dogru diyosun
Kafaya takmadan bu iş ins hallolsun cuma kontrol edecek üç kere ıgne vurmuş olcam cuma 4 de gidicem cunku beta da sonucu alcaz ona göre bugun baslıcaz
Güzel şeyler yA heyecanlı dimim
Günaydın yaaaa aşkoooGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica Ginnys My_Moonlight06 ve diğer canlar
Random kız benim testlere de baksana yaTabii ki rahat ol aşkısı, öyle mi olacak böyle mi olacak diye kendini strese sokma. Cuma ola hayrola
Bebeğim kan veremiyorum kiGünaydın yaaaa aşkooogalibaaa kan versene kesinleşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?