Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niye yokmuş umut falan beni kızdırma aşko ısırırım yalnız değilsin baston konusunda aşko bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün aşko

Amiinn inşallah aşkısı ❤❤

Niye yokmuş umut falan beni kızdırma aşko ısırırım yalnız değilsin baston konusunda aşko bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı gün aşko
Saat 12 itibariyle 10. Güne girdik aşko of aklıma bişeyler takılıyor ama Buda kendi kendine tutunacak umut arıyor demeyin tamam mı benim çatlama gününden sonra lekelerim oldu ya bu ilk defa oldu bak yumurtlama dönemime hiç denk gelmemişti lekelenmeler neyse 21. Güne kadar sürdü 21. Günü gece değerlendirmiştik ya sonra durmuştu bir kaç gün sonra başlamıştı lekeler acaba yumurta 20-21. Gün falan çatlamış olabilir mi yani sorumun özeti 21. Günü olan ilişkiden döllenme olda geç olmuş oluyor ya tek ihtimalim o gün kaldı adete kadar eğer bir umut varsa oda 21. Günün umudu olabilir

Ben artı gölge değil net çizgiler olsun Yarın da yapacağım sonrasına da bakarım

Ayyy çok teşekkür ederim arkadaşımaminnn güzel yüreğine sağlık canım

Aşko benide çatlamamın 5. Günü bende de leke geldi Ya ben onu bir gebenin günlüğüne sordum dedim ilişkiden 3-4 saat sonra geldi falan bugün cevap verdi çatlama ile alakalı o dedi yerleşme o kadar erken olamaz dedi ilişki ile ilgili bişey söylemedi Bence senin lekelenmelisin de çatlama o zaman kuzum Ginnys bak sana bunu demeyi umuttum kuzum ya

Aynen aşko işte bende onu diyorum acaba yumurta 20. Gün falan çatlamış olabilir mi eğer öyle bir ihtimal varsa 21. Günü olan ilişkiden belki döllenmeye çalışabilir Buda geç döllenmeye girer Buda kanda negatif çıkarır tabi benim ki sadece hayal diyorum yani bir fikir bu gün çok saçma bir gün yaşadım kafayı sıyırdım biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…