- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.901
Kuzum benimde iki gundur var vajinal gaz havada cikiyo seste cikiyorAcıyoooğğkuruluktan aşko hiç istemiyorum o yüzden ya bişey diycem bide acayip geçen aydan beri vajinal gaz durumum var aşko öyle çok aşırı değil ses vs yok ama hava çıkışını hissediyoring bunu söyliycem hep unutuyorum ya aklıma gelmişken yazayım dedim doktora da söylemeliyim unutmazsam R Random3 @Veziir M Mavimiresl Lale95 Demgey3 R raainbow annabelica miraclebeyb başına gelen var mı aşkolar
Adet oldun muuuuu lütfen olmadım de aşko lütfenKuzum benimde iki gundur var vajinal gaz havada cikiyo seste cikiyor
Bekliyoring aşkoAhahaha sen öyle diyorsan tamam aşko gönderiyooore
ben labaquick kullanıyorum canım memnun da kaldım bu aya da kaldı hatta sende deneyebilirsinKızlar bana ovülasyon testi önerebilir misiniz? İçinde sayıca çok olanı daha makbul sanırım.
Ayyy kuzum çok güzel bir haber içinin mutlulukla ve heyecanla kaplandığı o kadar belli ki kurduğun cümlelerin hepsinde ayrı bir heyecan varGünaydın kızlar ben geldimBütün mesajlarınıza göz gezdirdim. Sadece alıntı ve etiket olanlara bakacağım diyorum. Ama sizi merak ettiğim için okumaya çalışıyorum diğer yazdıklarınızı da
@mucizeOldu doğum günün kutlu olsun bebeğim. Yeni yaşın sana bebişini getirsin. En büyük duan bu olduğu için ben de bunu istiyorum senin için
R raainbowMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ niye depresyona giriyorsunuz aşkolar bi sakin. Çekirdek kola kısmı çok güzel de yapmayın girilir mi depresyona. Valla sıkılırsınız. Bende anksiyete falan oluyor arada kafayı kırıyorum ama depresyon çok sıkıcı ya
M Mavimiresliyilikperisi92 size aşılama yolculuğunuzda şans diliyorum kızlar. İnşallah çok uğraşmadan ilk denemede gelir civcivleriniz
Demgey3 sen de yarın doktora gidiyorsun sanırım. Bize haber ver kuzum inşallah sapasağlam olduğunu söyleyecek doktorun
Lale95 geliyor kuzum ikinci bebişin de. İnşallah güzel haberler bekliyoruz senden de
Evet kızlar şimdi dün ne yaptık anlatayım. Umarım sıkmam sizi ben çok heyecanlıyım anlatıcam o yüzdenR Random3 sen iyi oku özellikle pgt merak ediyorsun ya Sabah genetikteki hocamızla görüştük öncelikle. Çok ilgili çok enerjik güleryüzlü biri. Nasıl rahatlattı bizi. Türkiye’de sadece Ege üniversitesinde pgt yapılıyormuş resmî kurum olarak. Cihazlarını falan anlattı çok tatmin etti beni. İyi ki izmirdeymişim. Gözüm kapalı kendimi emanet edicem Türk hekimlerine Benden çıkacak yumurtaya ve 5. Güne ulaşacak embriyo sayısına göre embriyolarımızı donduracaklar. Bunların içinden genellikle %50si sağlıklı oluyormuş. Yani büyük ihtimalle ilk seferde 1 ve daha fazla sağlıklı embriyo buluyoruz dedi. Bu oran beni aşırı mutlu etti. Çok nadiren tüm embriyolar da sağlıksız geliyor ve bu sefer ikinciye denemek gerekiyor dedi. Ama eninde sonunda sağlıklı olanı buluyorlarmış. Neredeyse tüm hastalarda ilkinde başarılı olmuşlar. Bir kaç hastada hepsi sağlıksız gelince ikinciye yapmak zorunda kalmışlar. Ama onlar da sonunda hamile kalmış. Diğer faktörler için konuşmuyorum tabi dedi. Genetik dışındaki hastalıklarınız varsa o başarı şansını düşürür dedi. Ama daha önce hamileliğim olduğu için muhtemelen sorun yaşamayacaksınız yaşınız da iyi dedi. Genetik testin doğruluk oranı %97. Eğer %100 emin olmak istersek 16.haftada amniyon falan alıyorlarmış. Çoğu hasta istemiyormuş ben de istemezdim herhalde Sonra tüp bebek merkezine yönlendirdi oraya geçtik. Cuma gününe randevu aldık. Ben hemşireye tüm tatlılığımla adetimin 2.günü bugün dedim. Gelmişken testlerimi yaptırsam dedim. Sağolsun o da yardımcı oldu. Süreci hızlandırmış olduk. Adan zye tüm testleri istedi. Cuma sabah da eşime testler yapılacak. Düşündüğümden daha pozitif bir tablo çizdiler çok iyiler sağolsunlar. Veee daha fantastik bişey söyleyeceğim en güzel tarafı da bu. Diyelim şansımız iyi gitti ve 2-3 tane sağlıklı embriyo geldi. 35ten küçüğüm diye 1 vermek zorundalarmış bana. Ama diğer sağlıklıları da istediğimiz kadar tutuyorlarmış. Diyelim bikaç sene sonra kardeş istersek hiç uğraşmadan donmuş embriyoyu transfer ediyorlarmış. Bu tam bir bilimkurgu filmi gibi Aynı günde yapılmış embriyolar ama yaşları farklı kardeşler olabiliyorlar. Atıyorum 35 yaşımda 31 yaşımdaki bebeğimi doğurabileceğim Tabi şu an öncelikli duam 1 taneyi bulabilmek. 2 olursa da harika olur Kızlar çok umutluyum çok mutluyum Yalnız kızlar estradiol yüksek çıktı benim sanki. O biraz kafamı bulandırdı ama kafaya takılacak bi yükseklik mi sizce. Amh yarın çıkacakmış
Çok geçmiş olsun kuzumFena halde grip olmuştum. Bata da 3-4 günüm vardı. Dün doktor ilaç yazacakken hamile olabilirim dedim (oysa erken gebelik testi yapmıştım kuruma çizgisi bile yoktu)
Sonucu çıkmış bugün. Ve tabiki negatif. Çok üzüldüm. Neyse artık sağlık olsun. Yapacak bir şey yok
Ay inşallah daha fazla yorulmadan Rabbim güzel haberleri verdirir bizeBizi yoran döngü zaten o süreçten sıkıldık vardır rabbimin bi bildiği ama yoruldum cidden benaslnda işte tamamen düşünmesek başarcazda bişeyleri durduramıyoruzki kendimizi biz
Arti med alma beni cok yanilttiKızlar bana da bir kaset test tavsiyesinde bulunur musunuz internetten isteyeceğim Miratech mi Artımed mi deneyimli arkadaşlarımdan yardım beklerim :)
Sürüp atmasınlar merdanelerimizi aşko
Ben pik göremedim kuzumm
Günaydın bebeğim
Günaydın aşkısıGünaydın aşkoahaha bebeğim bilemezsin belki de işe yarıyordur
Günaydın bebeğimAnladım kuzum valla doktora sormak en doğrusu bebeğim
Olmadim asko ama bebekte yok.dun test bembeyazdi Bugundu randevum persembeye aldim. Bugun gitmicem.Adet oldun muuuuu lütfen olmadım de aşko lütfen
Canim en azindan regl oldun ve yeni surece basliycaksin ben ne adet olabildim ne bebek varkızlar selam herkese günaydın ne var ne yok :) ben regli den sonra batık bitik psikolojik olarak çökük hissediyorumsiz neler yapıyorsunuz motive olmak için tekrar yeni bir aya nasıl enerjk kalabiliyorsunuz ben biraz çaresiz gibi hissediyorum bu ara reglinin vermiş olduğu bir depresyon da olabilir kasım da olmazsa diye düşünmeden edemiyorum iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 R Random3 M Mavimiresl My_Moonlight06 annabelica Demgey3 ve diğer kuzular
Hahahah demekki oluyor çok sevindimAşko ben yakından hepsinden gördüm mavi daha belirgin evet pembeler 2 tane ayrı test ondan 2 tane yaptım
Yaaa ee neden böyle oldu aşko o zamanOlmadim asko ama bebekte yok.dun test bembeyazdi Bugundu randevum persembeye aldim. Bugun gitmicem.
Çünkü biz iflah olmaz akıllanmazlarız bebeğimkızlar selam herkese günaydın ne var ne yok :) ben regli den sonra batık bitik psikolojik olarak çökük hissediyorumsiz neler yapıyorsunuz motive olmak için tekrar yeni bir aya nasıl enerjk kalabiliyorsunuz ben biraz çaresiz gibi hissediyorum bu ara reglinin vermiş olduğu bir depresyon da olabilir kasım da olmazsa diye düşünmeden edemiyorum iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 R Random3 M Mavimiresl My_Moonlight06 annabelica Demgey3 ve diğer kuzular
İnşallah görememiştirAşko dün akşam ekşın için yol yaptı özel işin ne olduğunu söylemezsen rüyanda görersin dedim ve söylemediinşallah rüyasında da görememiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?