Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fikrine hayran kaldım aşko ooo süper hiç canımız sıkılmaz gelin geliiim artsın sayımız ay bu gün güneş tutulması var bu güneş bana tutuluyor heralde hiç hakim dermanım keyfim modum yok Demgey3 annabelica R raainbow

Ah ya tam ihtiyacım olan şey aşko Bi de şöyle sakinleştirici ilaç falan da verseler kafa dumanlı ne muhabbet ederiz valla kapatsınlar bizi oraya

Bende öyleyim hiç keyfim yerinde değil aşkom
Aşkolar dobarlanın yav noluyonuz Ben de bi pozitif bi negatif dengesiz gidiyorum bugünlerde ama güneş mi tutuluyo noluyosa bitsin de rahat edek biz de bu ne be

Aşkolar dobarlanın yav noluyonuz Ben de bi pozitif bi negatif dengesiz gidiyorum bugünlerde ama güneş mi tutuluyo noluyosa bitsin de rahat edek biz de bu ne be
Aşko tutuluyo çıkıp baktım şimdi çok güzel yaa bende ona tutuldum heryeri sarı benekli görüyorum Allah kahretmesin kör olcam güneşe bakcam diye

Ah ya tam ihtiyacım olan şey aşko Bi de şöyle sakinleştirici ilaç falan da verseler kafa dumanlı ne muhabbet ederiz valla kapatsınlar bizi oraya
Ooo en sevdiğim sakinleştirici bi kere vurdular mr çekilicekmiş kapalı yer korkum var diye üüff dehşet bişey aşko asıl bize o lazım işteeğğ

Banada tutuldu bebeğim merak etme ayy yatmak istiyorum ya ama kalkıp evi toplamalıyım üşenmedim gidip baktım gözlükle hala sarı benekli görüyoring

Kuzum biz de her ay aynı kısır döngüyü yaşıyoruz ama ben bu ay her şeyi saldım mesela. Özellikle şunu içeyim bunu yiyeyim falan diye düşünmicem. Sadece kalan ovülasyon testlerim var takip edicem ama ilişki için şartlanmayacağım yoksa mutlaka bi aksilik oluyor, sadece yumurta geişiyor mu onu görmek istiyorum o kadar. Mutlaka olacak ama strese girdikçe olacaksa da sağlıksız oluyor. Özellikle bi motivasyon şeklim olmasa da dünyanın sonu değil diye düşünüyorum

İyi ki zaman kaybetmeden gittiniz kuzum, çok iyi oldu ben gidip gelmeyi dert etmiyorum da tek sıkıntı çocukların okulu işte. Olacak bi şekilde, şimdiden bunları düşünmek istemiyorum

İyi ki zaman kaybetmeden gittiniz kuzum, çok iyi oldu ben gidip gelmeyi dert etmiyorum da tek sıkıntı çocukların okulu işte. Olacak bi şekilde, şimdiden bunları düşünmek istemiyorum
Çok haklısın canım çocukların okulu varken zorlanırsın tabi git gel yapacaksın baya. Yoksa tedavide bi zorluk yok tabi. Bence sen eninde sonunda tüp bebişle de olsa hamile kalacağını düşün ve rahatla. Zaten bu rahatlık bebişini getirir sana hemen aldın mı ovülasyon testlerini bakalım

Banada tutuldu bebeğim merak etme ayy yatmak istiyorum ya ama kalkıp evi toplamalıyım üşenmedim gidip baktım gözlükle hala sarı benekli görüyoring
Aynı bende şuan öyleyim aşko ama ne güzel yarım hilal olmuş çok hoş yazıların ortası bile sarı benekli ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…