- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.941
Fikrine hayran kaldım aşko ooo süper hiç canımız sıkılmaz gelin geliiim artsın sayımızHııı bi düşüniyimyok denizi görmüyo aşko ☹ o zaman bizde kendi akıl hastanemizi kendimiz kurarız R raainbow _Umutlu_Pozitif_ sayımız git gide artıyoring aşkolar deniz manzarası için bi fikrim var üsküdar kadınlar kulübü canım kızlar topiği ruh ve sinir hastalıkları hastanesini kuralım diyorum şöyle kız kulesine karşııığğ
Çok haklısın tamam okeyleştk şekerlerHerkesin hayatına kimse karışamaz hahahhahah
Aşkım en son restore ediliyordu bilmiyorum bende biz kurana kadar oda yerine geri gelir merak etme
Bende öyleyim hiç keyfim yerinde değil aşkomFikrine hayran kaldım aşko ooo süper hiç canımız sıkılmaz gelin geliiim artsın sayımızay bu gün güneş tutulması var bu güneş bana tutuluyor heralde hiç hakim dermanım keyfim modum yok Demgey3 annabelica R raainbow
Önce bana söyleeeeeğBilmiyoring bilsem herkese söyliycem
Ah ya tam ihtiyacım olan şey aşkoHııı bi düşüniyimyok denizi görmüyo aşko ☹ o zaman bizde kendi akıl hastanemizi kendimiz kurarız R raainbow _Umutlu_Pozitif_ sayımız git gide artıyoring aşkolar deniz manzarası için bi fikrim var üsküdar kadınlar kulübü canım kızlar topiği ruh ve sinir hastalıkları hastanesini kuralım diyorum şöyle kız kulesine karşııığğ
Fikrine hayran kaldım aşko ooo süper hiç canımız sıkılmaz gelin geliiim artsın sayımızay bu gün güneş tutulması var bu güneş bana tutuluyor heralde hiç hakim dermanım keyfim modum yok Demgey3 annabelica R raainbow
Aşkolar dobarlanın yav noluyonuzBende öyleyim hiç keyfim yerinde değil aşkom
Aşko tutuluyo çıkıp baktım şimdi çok güzel yaa bende ona tutuldumAşkolar dobarlanın yav noluyonuzBen de bi pozitif bi negatif dengesiz gidiyorum bugünlerde ama güneş mi tutuluyo noluyosa bitsin de rahat edek biz de bu ne be
Ooo en sevdiğim sakinleştiriciAh ya tam ihtiyacım olan şey aşkoBi de şöyle sakinleştirici ilaç falan da verseler kafa dumanlı ne muhabbet ederiz valla kapatsınlar bizi oraya
Banada tutuldu bebeğim merak etmeFikrine hayran kaldım aşko ooo süper hiç canımız sıkılmaz gelin geliiim artsın sayımızay bu gün güneş tutulması var bu güneş bana tutuluyor heralde hiç hakim dermanım keyfim modum yok Demgey3 annabelica R raainbow
Tamam söz ilk sana söyliycemÖnce bana söyleeeeeğ
Bıktık be kardeşceğizlerim bitse de gitsekAşkolar dobarlanın yav noluyonuzBen de bi pozitif bi negatif dengesiz gidiyorum bugünlerde ama güneş mi tutuluyo noluyosa bitsin de rahat edek biz de bu ne be
İzmirde güneş aynı aşko. Sizin güneşi tutuyolar sadeceAşko tutuluyo çıkıp baktım şimdi çok güzel yaa bende ona tutuldumheryeri sarı benekli görüyorum Allah kahretmesin kör olcam güneşe bakcam diye
Ben de anestezi kafası yaşadım o da güzel oluyor arada şöyle verseler bi gevşesekOoo en sevdiğim sakinleştiricibi kere vurdular mr çekilicekmiş kapalı yer korkum var diye üüff dehşet bişey aşko asıl bize o lazım işteeğğ
Kız bırak evi ocağı şimdi boşverTamam söz ilk sana söyliycemben gidiyoring evi toplamaya yoksa gidemiycem bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ R raainbow annabelica ❤
Kolay gelsin aşko evi kafanı herşeyi dobarla gel hadiTamam söz ilk sana söyliycemben gidiyoring evi toplamaya yoksa gidemiycem bişey olursa etiketleyin aşkolar _Umutlu_Pozitif_ R raainbow annabelica ❤
Kuzum biz de her ay aynı kısır döngüyü yaşıyoruz ama ben bu ay her şeyi saldım mesela. Özellikle şunu içeyim bunu yiyeyim falan diye düşünmicem. Sadece kalan ovülasyon testlerim var takip edicem ama ilişki için şartlanmayacağım yoksa mutlaka bi aksilik oluyor, sadece yumurta geişiyor mu onu görmek istiyorum o kadar. Mutlaka olacak ama strese girdikçe olacaksa da sağlıksız oluyor. Özellikle bi motivasyon şeklim olmasa da dünyanın sonu değil diye düşünüyorumkızlar selam herkese günaydın ne var ne yok :) ben regli den sonra batık bitik psikolojik olarak çökük hissediyorumsiz neler yapıyorsunuz motive olmak için tekrar yeni bir aya nasıl enerjk kalabiliyorsunuz ben biraz çaresiz gibi hissediyorum bu ara reglinin vermiş olduğu bir depresyon da olabilir kasım da olmazsa diye düşünmeden edemiyorum @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 R Random3 @Mavimiresl @My_Moonlight06 annabelica Demgey3 ve diğer kuzular
İyi ki zaman kaybetmeden gittiniz kuzum, çok iyi olduEşin değil de senin baya gidip gelmen gerekiyor canım çok sıkıntı gerçekten. Ama aklında doktorun da var görüşmüşsünüz zaten. En kısa zamanda bir yol haritanızı çizersiniz. Annen de oradaymış zaten ne güzel pozitif bir ortamda tedavin sürerve benim amh 0.45 çıktı aşko. İyi ki gitmişiz tüp bebişe biz her yerden ofsayta düştük
Çok haklısın canım çocukların okulu varken zorlanırsın tabi git gel yapacaksın baya. Yoksa tedavide bi zorluk yok tabi. Bence sen eninde sonunda tüp bebişle de olsa hamile kalacağını düşün ve rahatla. Zaten bu rahatlık bebişini getirir sana hemenİyi ki zaman kaybetmeden gittiniz kuzum, çok iyi olduben gidip gelmeyi dert etmiyorum da tek sıkıntı çocukların okulu işte. Olacak bi şekilde, şimdiden bunları düşünmek istemiyorum
Aynı bende şuan öyleyim aşko ama ne güzel yarım hilal olmuş çok hoş yazıların ortası bile sarı benekli ahahahaBanada tutuldu bebeğim merak etmeayy yatmak istiyorum ya ama kalkıp evi toplamalıyım üşenmedim gidip baktım gözlükle hala sarı benekli görüyoring
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?