- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.921
Amiiiinnnİnşallah görememiştiraman gıcıklıgıma yapıyordur kesin bi işi falan yok yada saçma sapan bişey işte aklnca merak uyandırcak
Teşekkür ederim canım benimAyyy günaydın bebeğiiiimmÇok hafif hafif görüyorum inşallah vardır gün gün koyulaşır doğum günün kutlu olsun güzellik iyi ki doğdun iyi ki varsın inşallah en güzel hediyeyi Rabbim vermiştir sana
Eşin değil de senin baya gidip gelmen gerekiyor canım çok sıkıntı gerçekten. Ama aklında doktorun da var görüşmüşsünüz zaten. En kısa zamanda bir yol haritanızı çizersiniz. Annen de oradaymış zaten ne güzel pozitif bir ortamda tedavin sürerBen de senin gazınla az önce tüp bebek için gideceğim prof u aradım, sekreterine sordum. Testler için adetli olmanız gerekmiyor, istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Biz klinikte bütün testleri yapıyoruz zaten dedi. Ben mecburen en yakın Adana'ya gidicem, burada güvenilir hiçbir yer yok, doktorum zaten sakın burda yaptırma deyip de o profa yönlendirdi. Adam da gerçekten çok başarılıymış herkes çok memnun. Annem orada zaten onda kalırım o süreçte ama benim sıkıntım çocukların okul sürecine denk gelmemesi. Eşim de o yüzden tatile denk getirelim git gel kışın yağmur çamur yollarda zor olur sana diyor. Bizim en erken Ocak olur yine, belki de sömestr tatili falan denk gelirse...
Of kadın olmak gerçekten çok zor adet olsan bi dert olmasana daha da gazla dert emin miyiz bebek olmadığındaCanim en azindan regl oldun ve yeni surece basliycaksin ben ne adet olabildim ne bebek var
Ahh kuzum bende sendenim üzülmee artk regl depresyonumu bebemin gelmeme depresyonumu bilmiyoruz çözemedikkızlar selam herkese günaydın ne var ne yok :) ben regli den sonra batık bitik psikolojik olarak çökük hissediyorumsiz neler yapıyorsunuz motive olmak için tekrar yeni bir aya nasıl enerjk kalabiliyorsunuz ben biraz çaresiz gibi hissediyorum bu ara reglinin vermiş olduğu bir depresyon da olabilir kasım da olmazsa diye düşünmeden edemiyorum @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Lale95 @Random3 @Mavimiresl @My_Moonlight06 annabelica @Demgey3 ve diğer kuzular
Of evet kuşum ya ne kadar sinir bozucu bir dönem yine iyi dayanıyoruz valla insan bunalıyor bir süre sonra kendi kendimize geçirmeye çalışıyoruzÇünkü biz iflah olmaz akıllanmazlarız bebeğimmerak etme aşkım o depresyon bu ara hepimize de var bakırköy e yerleşmeyi düşünüyoruz orda parti yapcaz sende katıl aramızaağğ
Kuzum üzme kendini yani en azından adet geliyo ve düzenli öyle düşün ❤❤ bi daha ki aya da bu sefer olcak diye diye geçiyoruz
İnşallah bitanem çok sağol güzel duaların içinAyyy kuzum çok güzel bir haber içinin mutlulukla ve heyecanla kaplandığı o kadar belli ki kurduğun cümlelerin hepsinde ayrı bir heyecan varRabbim inşallah yolunuzu açık eylesin Çok sevindim İnan ki inşallah en yakın zamanda alırız senden güzel haberleri kuzum estradiol yüksek mi değil mi ben pek anlamıyorum hormonlardan daha deneyimli arkadaşlarımız cevaplarsa daha iyi olur
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla aşkım zor işlermiş vesselam ben hemen olacak sanırdım şimdi işi keçiboynuzuna kadar getirdim hayırlısıyla ❤Ahh kuzum bende sendenim üzülmee artk regl depresyonumu bebemin gelmeme depresyonumu bilmiyoruz çözemedikMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ bakırköyden yer ayırtcaz gel sende başka türlü olmayacak karar verdk kola çekirdek çözcez bu işi benm çekirdeğe alerjim var ama olsun yeriz
Ayrıca kasımda da olmazsa diye benimde hep aklımda cidden pek olcakmş gibide hissetmiyorum kendi adıma
Teşekkür ederim. Bende burada görüp instagramda takip etmeye başlamıştım. Ondan alayım o zamanKesinlikle birgebeningünlüğü nden al derim. Hem çok hassas testleri, gelişmeyen bi yumurtada asla pik göstermiyor hem de ödüllü zaten. İçinde de 30 adet var, 2 gebelik testi de hediye gönderiyorlar
Kıyamam o zaman kola cips yapalım aşko bana oda uyarAhh kuzum bende sendenim üzülmee artk regl depresyonumu bebemin gelmeme depresyonumu bilmiyoruz çözemedikMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ bakırköyden yer ayırtcaz gel sende başka türlü olmayacak karar verdk kola çekirdek çözcez bu işi benm çekirdeğe alerjim var ama olsun yeriz
Ayrıca kasımda da olmazsa diye benimde hep aklımda cidden pek olcakmş gibide hissetmiyorum kendi adıma
Bilinç altımıza altımıza işlemiz aşkoGünaydın bebeğimDinlendim dinlendim çok şükür Ay valla bende çok özledim kuzum hepiniziiiii Valla birşey yok kuzum yarın dahiliye de randevum var değerlerime baktırcam hem hastalandığım için hemde gebelik için bakalım Bu arada bugün rüyamda seni gördüm buraya giriyordum bakıyordum mesaj atmışsın kızlarrrr hamileyim diyee kan vermişsin betan 176 çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum bu değeri ay nasıl sevinmiştik hayırlara vesile olsun inşallah
Zaten başımıza hep bu karamsarlıktan geliyor ne geliyorsa ben diyim sizeKıyamam o zaman kola cips yapalım aşko bana oda uyargüzel düşünün güzel ❤❤
Ne güzel düzenli aşkım işte boş yere canını sıkma olmuyosa da vardır zamanı bi hayrı❤❤ hemen odamızı ayırtıyorumOf evet kuşum ya ne kadar sinir bozucu bir dönem yine iyi dayanıyoruz valla insan bunalıyor bir süre sonra kendi kendimize geçirmeye çalışıyoruzBakırköy planlarına beni de dahil edin gelirim aşkım adet düzenli de işte ne bileyim bu ay da soğan içicem bakalım bozarsa o bozar
Deniz manzaralı olabiliyor mu bari bacım severizNe güzel düzenli aşkım işte boş yere canını sıkma olmuyosa da vardır zamanı bi hayrı❤❤ hemen odamızı ayırtıyorum
Hııı bi düşüniyimDeniz manzaralı olabiliyor mu bari bacım severiz
Ee zaten öyle aşkoZaten başımıza hep bu karamsarlıktan geliyor ne geliyorsa ben diyim size
Kız kulesi mi kaldı kız ne oldu onun akıbeti bayadır gitmedim Üsküdar’aHııı bi düşüniyimyok denizi görmüyo aşko ☹ o zaman bizde kendi akıl hastanemizi kendimiz kurarız R raainbow _Umutlu_Pozitif_ sayımız git gide artıyoring aşkolar deniz manzarası için bi fikrim var üsküdar kadınlar kulübü canım kızlar topiği ruh ve sinir hastalıkları hastanesini kuralım diyorum şöyle kız kulesine karşııığğ
Kız nasıl unutcaz adamla ilişkilerimiz bile yok ovülasyona göre yok 1 gün yap 1 güm yapma bacakları dik popona yastık KoyEe zaten öyle aşkobi salsak unutsak herşey yerine oturucak ama mümkünatı yok olmuyoooorr
Herkesin hayatına kimse karışamaz hahahhahahKız kulesi mi kaldı kız ne oldu onun akıbeti bayadır gitmedim Üsküdar’aama bence mantıklı bir seçenek kendi akıl hastenemiz kurmak hem kimse bize karışmaz da
Bilmiyoring bilsem herkese söyliycemKız nasıl unutcaz adamla ilişkilerimiz bile yok ovülasyona göre yok 1 gün yap 1 güm yapma bacakları dik popona yastık Koyayyy nasıl akıldan çıkarabiliriz bunca şeye rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?