Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim dilerim ki koyulaşır evet evet güzel Rabbim şükürler olsun şimdilik kimseye söylemicem netleştin

Eşin değil de senin baya gidip gelmen gerekiyor canım çok sıkıntı gerçekten. Ama aklında doktorun da var görüşmüşsünüz zaten. En kısa zamanda bir yol haritanızı çizersiniz. Annen de oradaymış zaten ne güzel pozitif bir ortamda tedavin sürer ve benim amh 0.45 çıktı aşko. İyi ki gitmişiz tüp bebişe biz her yerden ofsayta düştük

Ahh kuzum bende sendenim üzülmee artk regl depresyonumu bebemin gelmeme depresyonumu bilmiyoruz çözemedik Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ bakırköyden yer ayırtcaz gel sende başka türlü olmayacak karar verdk kola çekirdek çözcez bu işi benm çekirdeğe alerjim var ama olsun yeriz
Ayrıca kasımda da olmazsa diye benimde hep aklımda cidden pek olcakmş gibide hissetmiyorum kendi adıma

Of evet kuşum ya ne kadar sinir bozucu bir dönem yine iyi dayanıyoruz valla insan bunalıyor bir süre sonra kendi kendimize geçirmeye çalışıyoruz Bakırköy planlarına beni de dahil edin gelirim aşkım adet düzenli de işte ne bileyim bu ay da soğan içicem bakalım bozarsa o bozar

İnşallah bitanem çok sağol güzel duaların için Hep böyle güzel sonuçlarla size dönebilmeyi çok istiyorum. Ve sizden de güzel sonuçlar bekliyorum hepYıpranmadan zorlanmadan alalım artık yavrularımızı kucağımıza Benim amh da az önce çıktı aşko 0.45 çıkmış. Gitmiş yumuşlar hemen azıcık kalmışlar. İyi ki gittik tüp bebişe. Testlerini hemen yaptır sen de

Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim valla aşkım zor işlermiş vesselam ben hemen olacak sanırdım şimdi işi keçiboynuzuna kadar getirdim hayırlısıyla ❤ Bakırköy’den bende yer istiyorum ona göre kola çekirdek en sevdiğim şey

Kesinlikle birgebeningünlüğü nden al derim. Hem çok hassas testleri, gelişmeyen bi yumurtada asla pik göstermiyor hem de ödüllü zaten. İçinde de 30 adet var, 2 gebelik testi de hediye gönderiyorlar
Teşekkür ederim. Bende burada görüp instagramda takip etmeye başlamıştım. Ondan alayım o zaman

Kıyamam o zaman kola cips yapalım aşko bana oda uyar güzel düşünün güzel ❤❤

Bilinç altımıza altımıza işlemiz aşko
İnşallah diyelim bir umutla
Oh maşallah enerji toplanmışşş

Ne güzel düzenli aşkım işte boş yere canını sıkma olmuyosa da vardır zamanı bi hayrı❤❤ hemen odamızı ayırtıyorum

Deniz manzaralı olabiliyor mu bari bacım severiz
Hııı bi düşüniyim yok denizi görmüyo aşko ☹ o zaman bizde kendi akıl hastanemizi kendimiz kurarız R raainbow _Umutlu_Pozitif_ sayımız git gide artıyoring aşkolar deniz manzarası için bi fikrim var üsküdar kadınlar kulübü canım kızlar topiği ruh ve sinir hastalıkları hastanesini kuralım diyorum şöyle kız kulesine karşııığğ

Kız kulesi mi kaldı kız ne oldu onun akıbeti bayadır gitmedim Üsküdar’a ama bence mantıklı bir seçenek kendi akıl hastenemiz kurmak hem kimse bize karışmaz da

Kız kulesi mi kaldı kız ne oldu onun akıbeti bayadır gitmedim Üsküdar’a ama bence mantıklı bir seçenek kendi akıl hastenemiz kurmak hem kimse bize karışmaz da
Herkesin hayatına kimse karışamaz hahahhahah
Aşkım en son restore ediliyordu bilmiyorum bende biz kurana kadar oda yerine geri gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…