Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum haklısın bende geçen ay böyle başladım devamı gelmedi aklıma getirmemeye çalıştım falan ama bat yaklaştıkça daha da kudurdum içte içe bende ovüyü aslında yumurtlama olacak mı diye almıştım ama geçen ay oldu şükür bu ay bakalım regli biter bitmez başlıcam hatta 5. Gün falan bile başlayabilirim

Yok ben eskisi gibi takılmıyorum zaten yaa, en son çare tüp bebek var zaten. Ovulasyon testi geçen aydan var zaten kuzum

Tabii sıkı takip et ama oldu mu olacak mı stresine sokma kendini çok fazla. Benim 7 gün sürüyor zaten, 8.gün başlıyorum ben de

Selam canim,adet zamani normal depresyon modunda olmak, hamilelik olmadığı için girdiyin stres ve hormonlarin alt üst olması depresyona sokuyor
Benim şuan çok şiddetli kasık ağrım var, yürürken ,oturunca kalkinca çok incitiyor beni
Değişik akintilarim var inşaallah hamilelikdəndir

İnşallah gönlünden geçtiği gibi olsun aşko sen sürecin heyecanına bak hiç bişey düşünme inşallah güzel olacak canısı
Askim benim yaa insallah hepimizin sureci cok iyi olur. Sen naptn varmi bi gelisme. Sanki icimden guzel seyler geciyor senin icin bu ay ben hala gebelik olmadigina inanamiyorum cunku net gördüm cizgileri.

Simdi aklimdan geciyordun kuzu test istiyorum senden
Ah olsa bende yaparım ama test yok ki
Eczane şehir merkezinde
Bizde köy gibi biyerdeyiz
Araba lazim gitmek için yok
Dün ki testim net şekilde görünüyor kuruduktan sonra

Eklentiler

• IMG_20221025_152325.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 36
[
Baya belirgin cikmis burdada
Bura atdığım resimde belirginlik gidiyor ama teste bakarken pembemsi silik görünüyor
Dün akşam 7de yaptim bu test wc-da ilk 5-10dakikada gördüm çizgiyi ama gözlerimi baya yordum görmem için,sonra fotosunu atdim size
Ama kuruduktan sonra uzaktan bakarken bile göruyorum
Son kez böyle silik test ablam hamileyken gördük
Onunda ikinci çocuğu 3yıl sonra oldu hiç umudu yoktu benim zorlamamla yaptive ayni bu test gibiydi sonuç 6yaşinda oğlu var şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…