- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.961
Evet kuzum haklısın bende geçen ay böyle başladım devamı gelmedi aklıma getirmemeye çalıştım falan ama bat yaklaştıkça daha da kudurdum içte içeKuzum biz de her ay aynı kısır döngüyü yaşıyoruz ama ben bu ay her şeyi saldım mesela. Özellikle şunu içeyim bunu yiyeyim falan diye düşünmicem. Sadece kalan ovülasyon testlerim var takip edicem ama ilişki için şartlanmayacağım yoksa mutlaka bi aksilik oluyor, sadece yumurta geişiyor mu onu görmek istiyorum o kadar. Mutlaka olacak ama strese girdikçe olacaksa da sağlıksız oluyor. Özellikle bi motivasyon şeklim olmasa da dünyanın sonu değil diye düşünüyorum
Bende neden uyanamıyorum diyorum güneş mi tutuluyormuşBanada tutuldu bebeğim merak etmeayy yatmak istiyorum ya ama kalkıp evi toplamalıyım üşenmedim gidip baktım gözlükle hala sarı benekli görüyoring
Dün yaptim ciksaydi cikardi testte yumurtlamam uzeri cok gectiOf kadın olmak gerçekten çok zor adet olsan bi dert olmasana daha da gazla dert emin miyiz bebek olmadığında
Yok ben eskisi gibi takılmıyorum zaten yaa, en son çare tüp bebek var zaten. Ovulasyon testi geçen aydan var zaten kuzumÇok haklısın canım çocukların okulu varken zorlanırsın tabi git gel yapacaksın baya. Yoksa tedavide bi zorluk yok tabi. Bence sen eninde sonunda tüp bebişle de olsa hamile kalacağını düşün ve rahatla. Zaten bu rahatlık bebişini getirir sana hemenaldın mı ovülasyon testlerini bakalım
Anladım canım eğer bebiş yoksa madem bir an önce ol da en azından yeniden başlarsın herşeyeDün yaptim ciksaydi cikardi testte yumurtlamam uzeri cok gecti
Tabii sıkı takip et ama oldu mu olacak mı stresine sokma kendini çok fazla. Benim 7 gün sürüyor zaten, 8.gün başlıyorum ben deEvet kuzum haklısın bende geçen ay böyle başladım devamı gelmedi aklıma getirmemeye çalıştım falan ama bat yaklaştıkça daha da kudurdum içte içebende ovüyü aslında yumurtlama olacak mı diye almıştım ama geçen ay oldu şükür bu ay bakalım regli biter bitmez başlıcam hatta 5. Gün falan bile başlayabilirim
En üstün bir alti koyu cikti sadece yaBen pik göremedim kuzumm
Persembe gidecem adet olurum buyuk ihtimal aşılama olacak bu ay zaten. Yeni sürecim buAnladım canım eğer bebiş yoksa madem bir an önce ol da en azından yeniden başlarsın herşeye
Ahahaha tam olarak modum ondan yok galiba bir pozitif bir negatif davası ahahahaAşkolar dobarlanın yav noluyonuzBen de bi pozitif bi negatif dengesiz gidiyorum bugünlerde ama güneş mi tutuluyo noluyosa bitsin de rahat edek biz de bu ne be
Boğaldukk boğalduuukkkBende öyleyim hiç keyfim yerinde değil aşkom
Selam canim,adet zamani normal depresyon modunda olmak, hamilelik olmadığı için girdiyin stres ve hormonlarin alt üst olması depresyona sokuyorkızlar selam herkese günaydın ne var ne yok :) ben regli den sonra batık bitik psikolojik olarak çökük hissediyorumsiz neler yapıyorsunuz motive olmak için tekrar yeni bir aya nasıl enerjk kalabiliyorsunuz ben biraz çaresiz gibi hissediyorum bu ara reglinin vermiş olduğu bir depresyon da olabilir kasım da olmazsa diye düşünmeden edemiyorum @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 R Random3 M Mavimiresl My_Moonlight06 @Annabelle1 @Demgey3 ve diğer kuzular
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olsun aşko sen sürecin heyecanına bak hiç bişey düşünme inşallah güzel olacak canısıPersembe gidecem adet olurum buyuk ihtimal aşılama olacak bu ay zaten. Yeni sürecim bu
Bende ağrıdan bitdim tükendimBoğaldukk boğalduuukkk
Askim benim yaaİnşallah gönlünden geçtiği gibi olsun aşko sen sürecin heyecanına bak hiç bişey düşünme inşallah güzel olacak canısı
Simdi aklimdan geciyordun kuzu test istiyorum sendenBende ağrıdan bitdim tükendimbilsem gebelik ağrısı başım gözüm üstüne seve seve kabul eder susarim
Ah olsa bende yaparım ama test yok kiSimdi aklimdan geciyordun kuzu test istiyorum senden
Baya belirgin cikmis burdadaAh olsa bende yaparım ama test yok ki
Eczane şehir merkezinde
Bizde köy gibi biyerdeyiz
Araba lazim gitmek için yok
Dün ki testim net şekilde görünüyor kuruduktan sonra
Bura atdığım resimde belirginlik gidiyor ama teste bakarken pembemsi silik görünüyorBaya belirgin cikmis burdada
Gebelik ağrısıdır aşko dün çift gördük yaBende ağrıdan bitdim tükendimbilsem gebelik ağrısı başım gözüm üstüne seve seve kabul eder susarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?