- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.981
Mfk urunlerinin etkisi degilse bence bebek kesin var[
Bura atdığım resimde belirginlik gidiyor ama teste bakarken pembemsi silik görünüyor
Dün akşam 7de yaptim bu test wc-da ilk 5-10dakikada gördüm çizgiyi ama gözlerimi baya yordum görmem için,sonra fotosunu atdim size
Ama kuruduktan sonra uzaktan bakarken bile göruyorum
Son kez böyle silik test ablam hamileyken gördük
Onunda ikinci çocuğu 3yıl sonra oldu hiç umudu yoktu benim zorlamamla yaptive ayni bu test gibiydi sonuç 6yaşinda oğlu var şimdi
İnşallah kuzum umarım hamişsindir sizin güzel haberlerinizle bizler de mutlu oluyoruzSelam canim,adet zamani normal depresyon modunda olmak, hamilelik olmadığı için girdiyin stres ve hormonlarin alt üst olması depresyona sokuyor
Benim şuan çok şiddetli kasık ağrım var, yürürken ,oturunca kalkinca çok incitiyor beni
Değişik akintilarim var inşaallah hamilelikdəndir
Hahahah ay kızlar ya inşallah atarız üstümüzden bu ölü toprağınıBoğaldukk boğalduuukkk
Ben Eslem Mira ya hamileykende seninki gibi cok cok silik pembeydi testim hatta ışığı tutunca belli oluyordu.kuruyunca belirginlesmisti az bisi. Ve suan 8 yasinda[
Bura atdığım resimde belirginlik gidiyor ama teste bakarken pembemsi silik görünüyor
Dün akşam 7de yaptim bu test wc-da ilk 5-10dakikada gördüm çizgiyi ama gözlerimi baya yordum görmem için,sonra fotosunu atdim size
Ama kuruduktan sonra uzaktan bakarken bile göruyorum
Son kez böyle silik test ablam hamileyken gördük
Onunda ikinci çocuğu 3yıl sonra oldu hiç umudu yoktu benim zorlamamla yaptive ayni bu test gibiydi sonuç 6yaşinda oğlu var şimdi
Adeti bekliyorum canım dört gün kaldı hiç bişey yapmıyorum bazen geç döllenme ihtimalini araştırıyorum geç yumurtlamada olmadı bu ay sonra diyorum kapat kapat gebe değilsin bırak artık sonra aradan zaman geçiyor negatif çıkıp pozitife dönenleri araştırıyorum iki dakika sonra salakmısın kızım sen bakma bırak diyorum ahahahaaha mental çöküş yaşıyorum galiba ama atlatıcamAskim benim yaainsallah hepimizin sureci cok iyi olur. Sen naptn varmi bi gelisme. Sanki icimden guzel seyler geciyor senin icin bu ay ben hala gebelik olmadigina inanamiyorum cunku net gördüm cizgileri.
Yok canim 3aydir kullaniyorum hiç böyle olmadim ki, geçen aylar da test yaptim bembeyaz çıktı kuruma çizgisi bile olmadi kalleş testdeMfk urunlerinin etkisi degilse bence bebek kesin var
İnşaallah kuzumGebelik ağrısıdır aşko dün çift gördük yane zaman eve dönüş bi test bari alıp yapabilsen tekrardan
Amin kuzum çok teşekkür ederimİnşallah kuzum umarım hamişsindir sizin güzel haberlerinizle bizler de mutlu oluyoruz
Allah tan ümit kesilmezAdeti bekliyorum canım dört gün kaldı hiç bişey yapmıyorum bazen geç döllenme ihtimalini araştırıyorum geç yumurtlamada olmadı bu ay sonra diyorum kapat kapat gebe değilsin bırak artık sonra aradan zaman geçiyor negatif çıkıp pozitife dönenleri araştırıyorum iki dakika sonra salakmısın kızım sen bakma bırak diyorum ahahahaaha mental çöküş yaşıyorum galiba ama atlatıcamadet günü gelsede kendime gelsem
İkinci mi olacak nasip olursa canım?Ben Eslem Mira ya hamileykende seninki gibi cok cok silik pembeydi testim hatta ışığı tutunca belli oluyordu.kuruyunca belirginlesmisti az bisi. Ve suan 8 yasinda
Ay agzin bal yesinBen Eslem Mira ya hamileykende seninki gibi cok cok silik pembeydi testim hatta ışığı tutunca belli oluyordu.kuruyunca belirginlesmisti az bisi. Ve suan 8 yasinda
Bak benim bi hamileligim aynen bu sekildeydi. Asiri akintim oluyordu regl gibi bakiyordum su gibiYok canim 3aydir kullaniyorum hiç böyle olmadim ki, geçen aylar da test yaptim bembeyaz çıktı kuruma çizgisi bile olmadi kalleş testde
Şimdi akintilarim da çok farkli,aniden sıcak bişey akıyor regl akintisı gibi bakiyorum beyaz su iç çamaşırım ıslak
Biraz geçiyor peçetede sari akınti oluyor
Koyulaşacak inşallah kuzum benimTeşekkür ederim canım benimdilerim ki koyulaşır evet evet güzel Rabbim şükürler olsun şimdilik kimseye söylemicem netleştin
Yoook 3. Olacak insallahİkinci mi olacak nasip olursa canım?
Bak benim bi hamileligim aynen bu sekildeydi. Asiri akintim oluyordu regl gibi bakiyordum su gibi
Mavi olanda daha net gordum kuzumGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 @Annabelle1 @Ginnys @My_Moonlight06 ve diğer canlar
Amin amin bebeğim hepimiz güzel haberlerle dolduralım burayıİnşallah bitanem çok sağol güzel duaların içinHep böyle güzel sonuçlarla size dönebilmeyi çok istiyorum. Ve sizden de güzel sonuçlar bekliyorum hep Yıpranmadan zorlanmadan alalım artık yavrularımızı kucağımıza Benim amh da az önce çıktı aşko 0.45 çıkmış. Gitmiş yumuşlar hemen azıcık kalmışlar. İyi ki gittik tüp bebişe. Testlerini hemen yaptır sen de
Aşko benim genelde çıkar rüyalarım bakalım hayırlısı olsun inşallahBilinç altımıza altımıza işlemiz aşko
İnşallah diyelim bir umutla
Oh maşallah enerji toplanmışşş
Yaaaa inşallah olmazsın belki aşılamaya gerek kalmayacak bilemeyiz işte Allah bilirAllah tan ümit kesilmez
Bende daha olmadim 2. Gun gecikmenin dün test yaptim ve ayni senin gibi düşünüyorum
Ama uyku halleri bastirmaya basladi yakindir regl olmam
Hadi bakalım yarın sabah güzel haberlerle bizi şöyle bi canlandırİnşaallah kuzumbu akşam eşim gelecek döneriz inşaallah
Yarın sabah eşim işe gitdikden sonra test alıp yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?