Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk urunlerinin etkisi degilse bence bebek kesin var

İnşallah kuzum umarım hamişsindir sizin güzel haberlerinizle bizler de mutlu oluyoruz

Ben Eslem Mira ya hamileykende seninki gibi cok cok silik pembeydi testim hatta ışığı tutunca belli oluyordu.kuruyunca belirginlesmisti az bisi. Ve suan 8 yasinda

Askim benim yaa insallah hepimizin sureci cok iyi olur. Sen naptn varmi bi gelisme. Sanki icimden guzel seyler geciyor senin icin bu ay ben hala gebelik olmadigina inanamiyorum cunku net gördüm cizgileri.
Adeti bekliyorum canım dört gün kaldı hiç bişey yapmıyorum bazen geç döllenme ihtimalini araştırıyorum geç yumurtlamada olmadı bu ay sonra diyorum kapat kapat gebe değilsin bırak artık sonra aradan zaman geçiyor negatif çıkıp pozitife dönenleri araştırıyorum iki dakika sonra salakmısın kızım sen bakma bırak diyorum ahahahaaha mental çöküş yaşıyorum galiba ama atlatıcam adet günü gelsede kendime gelsem

Mfk urunlerinin etkisi degilse bence bebek kesin var
Yok canim 3aydir kullaniyorum hiç böyle olmadim ki, geçen aylar da test yaptim bembeyaz çıktı kuruma çizgisi bile olmadi kalleş testde
Şimdi akintilarim da çok farkli,aniden sıcak bişey akıyor regl akintisı gibi bakiyorum beyaz su iç çamaşırım ıslak
Biraz geçiyor peçetede sari akınti oluyor

Allah tan ümit kesilmez
Bende daha olmadim 2. Gun gecikmenin dün test yaptim ve ayni senin gibi düşünüyorum
Ama uyku halleri bastirmaya basladi yakindir regl olmam

Ben Eslem Mira ya hamileykende seninki gibi cok cok silik pembeydi testim hatta ışığı tutunca belli oluyordu.kuruyunca belirginlesmisti az bisi. Ve suan 8 yasinda
Ay agzin bal yesinhadi inşaallah yıllar sonra yeniden yaşarım bu sevinciAblam unutmam için elinden geleni yapiyor ki çikart kafandan sakın düşünme strese girme
Çıkarmı asla

Bak benim bi hamileligim aynen bu sekildeydi. Asiri akintim oluyordu regl gibi bakiyordum su gibi

Amin amin bebeğim hepimiz güzel haberlerle dolduralım burayı hmmm evet bebeğim düşük çıkmış ama Allahtan böyle güzel bir tedaviye başlıyorsunuz o yüzden hiç üzülme Yaptırcam inşallah kuzucum

Allah tan ümit kesilmez
Bende daha olmadim 2. Gun gecikmenin dün test yaptim ve ayni senin gibi düşünüyorum
Ama uyku halleri bastirmaya basladi yakindir regl olmam
Yaaaa inşallah olmazsın belki aşılamaya gerek kalmayacak bilemeyiz işte Allah bilir aşko valla ruhumuz bile çöktü Allahım tez vakitte hepimize müjdeli haberler almamızı nasip etsin adet olursam hormonlar ve sperm normal çıkarsa direkt tüplere baktırcam ve eğer her şey normalse hiç bişey çıkmazsa hiç bişey yapmıcam açıkçası yumurtlama takibi bile takmıcam keyfimiz isteyince ilişki olcak bu ay mfkda son ay zaten oda bitince dinlenmeye geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…