Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahha bana da tutuldu galiba aşko koca beyle kavga ettim aşırı gergin sinirliyim bir tuhafım halim yok beni de alın aranıza bende geleyim nereye gidiyorsak Mucizemmm16

Aslinda gebelik mevzusundan bile uzak durup dinlenmeye gecmemiz gerek. Ama basarabiliyOmuyuz hayır

Aşko benim genelde çıkar rüyalarım bakalım hayırlısı olsun inşallah ayyy çok şükür kuzum valla üstümden tır geçmiş sen ne yaptın kuzucummmm nasılsın
Ahahaha hayır olsun kuzum umudumuza hayranım fazlası deliliğe giriyor kendimi deli gibi hissetmeye başladım
İyi diyeyim iyi olayım inşallah şöylesine bir işleri yaptım uzanıyorum modumu nasıl toparlarım diye düşünüyorum halen çok dengesizim kafa olarak düşünce olarak bir yanım sus gebe değilsin adet olacaksın diğer yanım bir umut var mı ki falan kendimle mücadele ediyorum ikna oldum aslında gebe olmadığıma ama işte insanız ya

Ahahahha bana da tutuldu galiba aşko koca beyle kavga ettim aşırı gergin sinirliyim bir tuhafım halim yok beni de alın aranıza bende geleyim nereye gidiyorsak Mucizemmm16
Kız bi sen kalmıştın zaten aman koş koş eksik kaldın
Enişte bey ne yaptı yaaaa nazar duası okuyalım şu topiğe ya hormonlar düzgünse yumurta bozuk yumurta düzgün olsa testler bozuk onları atlatsak enişte beyler bozuk atıyor ne oluyor uleyyynnnn bizeeee

Sacmalam kız öyle düşünürsen zaten olmaz toparla kendını vallla bak gördün. Benım de yaşadığımı testlerimi sende gördün
Toplarlamdım hemen dışarı felan çıktım
Bak dın de hemen tedavi ye başladım geç kalmadan

evet kuzum maşallah sen gayet güzel gidiyorsun inşallah tez vakitte de sonuçlarını alacaksın inşallah

evet kuzum maşallah sen gayet güzel gidiyorsun inşallah tez vakitte de sonuçlarını alacaksın inşallah
İns sende alcaksın
Kız beni görsen keske ben alttan muayne bşle korkardım öyle umutsuzdum
Herseyi çaresi bar yılmak yok bak kızlar da ne kadar uğraşıyor
Bi arkadaşımız bile ta nerde oturuyor tup için İstanbul’a gledı
Yanı yılma sakın
Sen bi de daha yenısınn

evet aşkım allah razı olsun sizden yıkılmaya devrilmeye müsade yok :) bazen diyorum zaten kendine gel insanlar ne zamandır uğraşıyor yazmaya utanmıyor musun diye sonra da sizlerin desteğini ve tecrübesini duymak için dayanamayıp yazıyorum bş umut işte

Kız bırak evi ocağı şimdi boşver bende iş yerindeyim ama kafam hiiiiiç işte değil sallamışım
Ayy yaptım aşko evi topladım bulaşık yıkadım çamaşır topladım bi daha astım evi süpürdüm tuvaletleri temizledim çöpleri attım markete gittim kahve aldım saçlarımı düzleştirdim şimdi oturdum ve sinirim den kuduruyorum adam hala ortada yok hastaneye gidemedim çıldırıyorum

Aman aşko sen yapma bariii kendine gel sen bihter ziyagilsin Gel bebeğim takıl peşimize bende kocama kuruluyorum şuan da hala gelmedi doktora gidemedim

Aman aşko sen yapma bariii kendine gel sen bihter ziyagilsin Gel bebeğim takıl peşimize bende kocama kuruluyorum şuan da hala gelmedi doktora gidemedim

Böyle deyince, bende bi kitap var "sen Ece ziyagilsin topla kendini" adı. Yazarın adı bu. Birkaç yıl önce okumuştum ama şimdi konusuyla aynı şeyleri yaşayınca daha bi komik ve eğlenceli geliyor, bi daha okuyorum bizim gibi hamile kalmaya çalışan, her ay aynı süreci yaşayan bi kadın ama çoook komik okumayı seviyorsanız bu aralar en iyi gelecek kitap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…