- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.021
Her zaman umutlu olmak güzeldir kuzum fazla kaçırmamak şartıylaAhahaha hayır olsun kuzum umudumuza hayranım fazlası deliliğe giriyor kendimi deli gibi hissetmeye başladım
İyi diyeyim iyi olayım inşallah şöylesine bir işleri yaptım uzanıyorum modumu nasıl toparlarım diye düşünüyorum halen çok dengesizim kafa olarak düşünce olarak bir yanım sus gebe değilsin adet olacaksın diğer yanım bir umut var mı ki falan kendimle mücadele ediyorum ikna oldum aslında gebe olmadığıma ama işte insanız ya
Bensiz olmaz biliyorsun kiiiiKız bi sen kalmıştın zaten aman koş koş eksik kaldın
Enişte bey ne yaptı yaaaa nazar duası okuyalım şu topiğe ya hormonlar düzgünse yumurta bozuk yumurta düzgün olsa testler bozuk onları atlatsak enişte beyler bozuk atıyor ne oluyor uleyyynnnn bizeeee
Aa aşkım hiç duymamıştım o kitabı ilk fırsatta alayımBöyle deyince, bende bi kitap var "sen Ece ziyagilsin topla kendini" adı. Yazarın adı bu. Birkaç yıl önce okumuştum ama şimdi konusuyla aynı şeyleri yaşayınca daha bi komik ve eğlenceli geliyor, bi daha okuyorumbizim gibi hamile kalmaya çalışan, her ay aynı süreci yaşayan bi kadın ama çoook komik okumayı seviyorsanız bu aralar en iyi gelecek kitap bence
Ayyy amin kuzucum hepimize inşallahAynenen kısa zamanda sanada nasip etsin
Hayatım da böyle mantıklı bir kavga sebebi daha görmedim aşkoooHer zaman umutlu olmak güzeldir kuzum fazla kaçırmamak şartıylaah ah o Araf çok zor ya insan ne düşüneceğini şaşırıyor kuzum valla kırmızılar gelene kadar biz umudumuzu kaybetmeyelim ama çokta kendimizi kaptırmayalım aşkım en doğrusu bu galiba
Bensiz olmaz biliyorsun kiiiivalla nazar duası mı okuruz kurşun mu döktürürüz bilmem aşırı gerginim bu aralar kavga ederiz diye muhattap olmuyorum ama kendi kaşındı ay aşko sabah kalkmış bizim yatak odasında berjer var bizimki işten gelince üstünü başını oraya çıkarıyor her gün sabahta o işe gidince yatak odasını tamamen toplarım ben, bugün kalkmış bu berjeri Allah’ın bir günü toplu görmedim diyor ulan dedim bunlar senin dün ki çıkardıkların bende Allah’ın her günü topluyorum dedim kan sıçradı beynimi saydım saydım gönderdim işe valla illa biri bozuluyor yetti gari bize de yazık
Aşkım geçende benimde aklımdan geçti ben kızım için hep benim mucizem o derimAyyy amin kuzucum hepimize inşallahTotem yaptın adını değiştirdin bak tuttu inşallah bizde mi yapsak kızlar ha _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica R raainbow miraclebeyb
Yaptım valla aşko geliyorum valizimi bile hazırladımAman aşko sen yapma bariiikendine gel sen bihter ziyagilsin Gel bebeğim takıl peşimize bende kocama kuruluyorum şuan da hala gelmedi doktora gidemedim
Ahahahah aşko ben zaten çatacak yer arıyorumHayatım da böyle mantıklı bir kavga sebebi daha görmedim aşkooobaşarılarınızın devamını diliyorum
Evet aşko bi saat önceydi aradım napıyosun dedim koşturuyorum napiyim dedi kan beynime sıçradı öyle diyince bende nerdesin ki neye koşturuyorum doktora gitcektik dedim çok uzaktayım şimdi çıkıyoruz dedi arkadaşının işini hallediyolarmış mış bende zahmet etme doktorlar çıktı zaten dedim sabah gideriz dedi yüzüne kapadımYaptım valla aşko geliyorum valizimi bile hazırladımBihteri ziyagili batsın ayyyy bana koca demeyin aşko hepsini dövesim var kız anaağğğğ saat kaç olduuuu yaaaa doktorlar mesai bitirip gidecek
Yaaaa yerim sizi yaaa Buda ikinci mucizen olur niye öyle diyorsun aşkoooAşkım geçende benimde aklımdan geçti ben kızım için hep benim mucizem o derimburaya da yazarken adımı onu düşünerek yazdım ❤❤ ama sorun şu ki onu mucize olarak görüyorum ya bi daha olmıycakmış gibi geliyo bak şuan aydınlandım neden olmadığını buldum len
Aynen aynen. Kadının anlatımı da komedi. Memelerine isim vermiş mesela Aytenle NurtenAa aşkım hiç duymamıştım o kitabı ilk fırsatta alayımçok güzelmiş beğendim aşko tam gizlik
Biliyorum aşkım şaka yapıyorum zaten bizde de farklı değilAhahahah aşko ben zaten çatacak yer arıyorumbirde her gün özenle temizlediğini yere laf atınca kabul edemezdim kusura bakmasın biz böyleyiz aşko çok basit konular olur kavgamız maalesef
Amin aşkım inşallahYaaaa yerim sizi yaaa Buda ikinci mucizen olur niye öyle diyorsun aşkooobir kere olduysa ikinci neden olmasın bebeğim doktor hormonları düzenleyecek ilaç verirse bir bakarsın ikinci mucizen geliverir
Ayyyy aşko şu erkeklerin erteleme olayına gıcık oluyorum benimkide bi ağırdan alma erteleme üffff bak yine sinirlendimEvet aşko bi saat önceydi aradım napıyosun dedim koşturuyorum napiyim dedi kan beynime sıçradı öyle diyince bende nerdesin ki neye koşturuyorum doktora gitcektik dedim çok uzaktayım şimdi çıkıyoruz dedi arkadaşının işini hallediyolarmış mış bende zahmet etme doktorlar çıktı zaten dedim sabah gideriz dedi yüzüne kapadımçok sinirliyiiiimmm
O enişteye hepimiz ayar oluyoruz bakEvet aşko bi saat önceydi aradım napıyosun dedim koşturuyorum napiyim dedi kan beynime sıçradı öyle diyince bende nerdesin ki neye koşturuyorum doktora gitcektik dedim çok uzaktayım şimdi çıkıyoruz dedi arkadaşının işini hallediyolarmış mış bende zahmet etme doktorlar çıktı zaten dedim sabah gideriz dedi yüzüne kapadımçok sinirliyiiiimmm
Ayy aşko dur bakcam bakayım pdf si falan varmı nette merakımdan çatlarımAynen aynen. Kadının anlatımı da komedi. Memelerine isim vermiş mesela Aytenle Nurtenal valla kafa dağıtırsın azcık
Maşallah Allah bağışlasınYoook 3. Olacak insallahoglum 11 bucuk yasinda
Bilmem bak bakalım bulacak mısın?Ayy aşko dur bakcam bakayım pdf si falan varmı nette merakımdan çatlarımaytenle nurten miiiğğ
Digerlerindede gördüm kuzummmBen canlı daha iyi gördüm aslında diğerlerini de
Ahahahha aşko oluyor ya bu kavgalar tadı tuzu diyorlar ama bazen aşırı tadımı kaçırıyorBiliyorum aşkım şaka yapıyorum zaten bizde de farklı değilo yüzden güldüm bu konular yüzünden çok kavga etmiştik öncesinde
İnsallah aminn canimMaşallah Allah bağışlasın
Ben de 3.yü istiyorum ama açık açık söylemeye çekindim burda
Rabbim önce annelik duygusunu tatmamiş olanlara nasip etsin benim iki yavrum var nasılsa dua ediyorum hep
Bize de hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?