Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben zaten senden önce doldurdum kendimi aşkooo ulan ben miyim karısı arkadaşı mı belli değil önce evde ki işini halleder insan sonra napıyosan yap git ne halin varsa gör bide sabah çocukta evde zaten geç yatıyo kendi gidiyo işe sabah 10 buçukta ne ara gidicez yani ayy bak çok sinirleniyorum

Amin aşkım inşallah hepimizin mucizeleri gelsin artıkkk hee doktora varabilirsem düzenler hormonları ben gidene kadar onlar kendi düzelicek zaten
Ay amin amin aşko gelmezlerse eğer bu kafayla bizim sonumuzu göremiyorum ha görüyorduk demi Bakırköy ahahaha Allah seniiiii aşko erkeklerin eline kalmayacaksın varya bu dünyada ama maalesef her seferinde kalıyoruz gıcık oluyorum

Aşko bazen valla diyorum ki millet daha değerli ulan ben eşiyim bana daha değersizim gibi hissettiriyor aynen öyle ya eşin evin daha da önemli olmalı ama işte erkek milleti gerçekten bir değişik Allahım benimde yarın doktor randevum var bari yarın randevudan sonraya kadar iyi davranayım sonra eskiye dönerim

Evet ama kendi akıl hastanemizi kurmaya niyetlendik aşko bakalım nasip denize karşı şöyle oohh misss bende gıcık oluyorum valla hayır madem gelmiyceksin bırak kendim gideyim dana yine sinirlendim bak

Ayy bizim kavga sebeplerimizden birisi bu işte boş ver aşkoo saydır gitsin

Aşko valla biz evleneli 3 yıl bitiyor 4 e giriyoruz ben 10 sene sonrayı düşünemiyorum benim eşim birde benden 7 yaş büyük aşko ben iyi olgun olur diye düşünüyordum anam benden daha çocuk ya
Benimkide 7 yaş büyük benden bende alırken öyle düşünmüştüm püüü çocuktan da geçerler aşko merak etme

Evet ama kendi akıl hastanemizi kurmaya niyetlendik aşko bakalım nasip denize karşı şöyle oohh misss bende gıcık oluyorum valla hayır madem gelmiyceksin bırak kendim gideyim dana yine sinirlendim bak
Beybi akil hastanesi değil de birleşip ginekoloji hastane kursak ayy her ay birimizi gebe yapardik

Beybi akil hastanesi değil de birleşip ginekoloji hastane kursak ayy her ay birimizi gebe yapardik
Yok aşko biz ondan geçtik ama bi tarafa onu bi tarafa da akıl hastanesini kurabiliriz bak gebe kalamadıkça delirir sonra yeniden dener yeniden deliririz hahahhaha

Benimkide 7 yaş büyük benden bende alırken öyle düşünmüştüm püüü çocuktan da geçerler aşko merak etme
Bizde de eşim benden 8 yaş büyük ama bana çocuk gözüyle bakiyor işine gelince büyüksün olgun kadınsın işine gelmeyince çocukmusun senn yaa diyo

O enişteye hepimiz ayar oluyoruz bak yürek yemiş.. bunların bu umursamaz, her şeyi hafife alır tavrı beni de sinir ediyor.
Benide aşkım benide yani gerçekten cıldırtıcak beni tasımı tarağımı toplıycam en son az kaldı vallahi geliyolar soldan soldan

Eklentiler

• 074D49BB-22C3-48E6-9D19-5B5BD71CE5D5.webp
    41 KB · Görüntüleme: 46
  • 04B20FA1-DD56-42EC-8D04-D22ED6D2F5A2.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 9354B3B7-86D5-477E-A438-178F42C2C25E.webp
    122,8 KB · Görüntüleme: 42
  • DECA5B16-86F5-4A14-9C3F-8A91270E684B.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
Aynen her söyle yola devamke kız

Bizde de eşim benden 8 yaş büyük ama bana çocuk gözüyle bakiyor işine gelince büyüksün olgun kadınsın işine gelmeyince çocukmusun senn yaa diyo
Benim kide bana öyle bakıyo aşko kendine gelince 30 küsür yaşında adamım ben diyo bana gelince sen yapamazsın falan filan çalışamazsın zor motor kullanmazsın zor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…