- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.081
Benim testlerim de hemen çıkmamıştiAşko hiç testlerim böyle heme n çıkmamıştı
Ne ismi askoAyyy amin kuzucum hepimize inşallahTotem yaptın adını değiştirdin bak tuttu inşallah bizde mi yapsak kızlar ha _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica @raainbow miraclebeyb
Annem burda gelemiyorum çok. Yoksa alcam ifadelerinizi coşmuş gene buralarBana dokunma lütfendaha net çizgiyi göremedim
En iyi erkek kılıbık erkek bulamadık şöyle parmağımızda döndüreceğimiz minnoş adamları yazık oldu bizeeeeeGebert te kuralım aşkoooiyidir aşkım napalim takılıyoruz böyle sen napıyosun asıl bebeğim ❤
Asko ben kullandım ama ara ara aklıma geldikçe unutuyorum çünkü toplam 5-6 kez icmisimdir o yüzden mi böyle yumurtlama oldu bilmemCanımlar bunlar bugün yaptığım testler üstteki sabah diğerde yarım saat önce falan. Ama ben bişey olduğunu düşünmüyorum olsaydı daha koyulaşırdı sanki diğerlerine göre daha silikler. Belkide bardı ama kanamayla gitti
Şimdi hayıt tohumunu içmeye başlayacağım kullananlar varsa nasıl kullandınız M MavimireslMucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_
Aşko sen niye kavga ediyorsun yaa senin gibi minnoş bi kızı niye kızdırıyor eniştemizAhahahha bana da tutuldu galiba aşkokoca beyle kavga ettim aşırı gergin sinirliyim bir tuhafım halim yok beni de alın aranıza bende geleyim nereye gidiyorsak Mucizemmm16
Usttekinde daha belirgin gördüm canimCanımlar bunlar bugün yaptığım testler üstteki sabah diğerde yarım saat önce falan. Ama ben bişey olduğunu düşünmüyorum olsaydı daha koyulaşırdı sanki diğerlerine göre daha silikler. Belkide bardı ama kanamayla gitti
Şimdi hayıt tohumunu içmeye başlayacağım kullananlar varsa nasıl kullandınız M MavimireslMucizemmm16 Demgey3 M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_
Bende annemlerdeyim pek giremiyorumAnnem burda gelemiyorum çok. Yoksa alcam ifadelerinizi coşmuş gene buralar
En iyi erkek kılıbık erkek bulamadık şöyle parmağımızda döndüreceğimiz minnoş adamları yazık oldu bizeeeee
İçiniz içinize sığmıyor değil miAy aşko bizimkiler doğum günüme hazır toplanmışken patlatsam mı bombayı
Aşko zaten senin yazdığını hemen görmemiştim görünce baktım bildiğimiz güneşti işte. Cayır cayır izmir güneşiSahiden aynı mı aşko
Benim çatlamanın 5. Günü pembe akıntı oldu başkada bi belirtim yokBenim testlerim de hemen çıkmamışti
Ama yine de korkuyorum sevinmeye
Bugün kasık ağrım daha da artdi akıntım artdi
Sende hangi l belirtiler var?
Ne güzel belirtiler bunlarBende annemlerdeyim pek giremiyorum
İfademi hemen vereyim
Adetin 28.gunu, yumurtlama sonrası 12-13günü sanırım
Kaç gündür geçmeyen mide yanmasi, göğüs ağrısi,bide kokulara karşı hassasiyet var,gece de sağ kasıkta değişik ağrılar vardı
Dün akşam test yaptim 10dak içinde çok zor bi silik çizgi gördüm
Gece 2-3gibi şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum,beyaz su gibi ve sarı akıntım da var
Ahahah o daha iyi aşko şöyle Dolmabahçe sarayı gibi bir yer yaptıralımEvet ama kendi akıl hastanemizi kurmaya niyetlendik aşko bakalım nasip denize karşı şöyle oohh misssbende gıcık oluyorum valla hayır madem gelmiyceksin bırak kendim gideyim dana yine sinirlendim bak
Ahahah sana da tanıdık gelmiştir o zaman aşkısıAyy bizim kavga sebeplerimizden birisi bu işte boş ver aşkoo saydır gitsin
Ay aşko valla isterse 20 yaş büyük olsun yok anacım büyümüyorlar çocuklar hepsiBenimkide 7 yaş büyük benden bende alırken öyle düşünmüştüm püüüçocuktan da geçerler aşko merak etme
Aynı aşko aynıııı şuna bak çocuk diyor yeri geliyor koca kadınsın ah ahhhhhBizde de eşim benden 8 yaş büyük ama bana çocuk gözüyle bakiyorişine gelince büyüksün olgun kadınsın işine gelmeyince çocukmusun senn yaa diyo
Kuzum görüyorum ilk fotoda iyice belliAşkolar bunu da öğlen yaptımMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @raainbow annabelica ve diğer canlar bide lh testi yaptım yanına
Öz mucize has mucize falan diyelim aşko otobüs firması gibiAhahaha birimiz mucize olcak yapsın birimiz mucizeolmalı yapsın birimiz mucizelerledoldum bende o mucize buraya gelecek yapayım nasıl fikir
Ahahah aşko ya valla bir yanım diyor ki he he zaten isminden dolayı olmuyor saçmalama, bir yanımda diyor ki totem yap belli olmaz diyorAhahaha birimiz mucize olcak yapsın birimiz mucizeolmalı yapsın birimiz mucizelerledoldum bende o mucize buraya gelecek yapayım nasıl fikir
Amin amin canımKuzum görüyorum ilk fotoda iyice bellikoyulaşacak inşallah
Kuzum hala var çizgiler ama belki daha çok düşüktür hcg değerin ondan böyle çıkıyordur, bence kesinleşmeden birşey kullanma kuzum ne olur ne olmazCanımlar bunlar bugün yaptığım testler üstteki sabah diğerde yarım saat önce falan. Ama ben bişey olduğunu düşünmüyorum olsaydı daha koyulaşırdı sanki diğerlerine göre daha silikler. Belkide bardı ama kanamayla gitti
Aşko M mucizeOldu ismini değiştirdi totem yaptı topic açtı ve hamiiişşl büyüm ihtimal o yüzden bizde mi totem yapıp adımızı değiştirsek dedimNe ismi asko
Aşko kavga ederken çokta minnoş olamıyorum vallahiAşko sen niye kavga ediyorsun yaa senin gibi minnoş bi kızı niye kızdırıyor eniştemiz
Kızlara yazdıklarını okudum zaten aşko. Anladım meseleyi klasik evlilik mevzuları işte. Çekilecek dert değil de Allah kadına bi sabır vermiş işte. Yoksa insan nesli tükenirdiAşko kavga ederken çokta minnoş olamıyorum vallahiaman kuzum her zaman ki erkekler işte ya gıcıklar
Yok duşa girdim çıktım yinede ayılamıyorum aşko güneş falan bahane ben yaşadığım şu son bi kaç günün saçmalığının ağırlığını atamadım galibaGeçti mi aşko bende geçti ama çok güzeldi bee
Canım aslında tam max çizgisine kadar getirip 6-7 sn tutuyorumKuzum hala var çizgiler ama belki daha çok düşüktür hcg değerin ondan böyle çıkıyordur, bence kesinleşmeden birşey kullanma kuzum ne olur ne olmazBirde testleri çok mu tutuyorsun idrarda birde max çizgisini mi geçiyor acaba yani dağılmış gibi duruyor renkler
Aşko M mucizeOldu ismini değiştirdi totem yaptı topic açtı ve hamiiişşl büyüm ihtimal o yüzden bizde mi totem yapıp adımızı değiştirsek dedim
Aşko kavga ederken çokta minnoş olamıyorum vallahiaman kuzum her zaman ki erkekler işte ya gıcıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?