Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide aşkım benide yani gerçekten cıldırtıcak beni tasımı tarağımı toplıycam en son az kaldı vallahi geliyolar soldan soldan
Sakin ol bebeğim dur dellenme yaa her zamanki halleri işte çok da şaapmamak lazım
Yaa kuzum çıplak gözle görünen fotolarda görünmüyor. Sen görebiliyorsan ve hemen belirginleştiyse vardır tabii ama ben fotodan göremedim yaa, bizim Mucizemmm16 ve _Umutlu_Pozitif_ kadar şahin gibi gözlere sahip değilim yarın tekrarla bakalım, çok amin

_Umutlu_Pozitif_ aşkooommm sen haklıymışsın benim ki bana telefon almııışşş ama doktora gidemedim hala sinirliyim Demgey3 annabelica Lale95 R Random3 geç gelen evlilik yıl dönümü hediyesi bide verirken görseydiniz topladığı kestanelerin içine koymuş boynuma asıyo torbayı içinde hediyen var diyo töbe est

Yarın değilde biraz daha geçsin öyle bende gerçekten HCG algılama sorunu var ama bu çizgiler eskiden hiç çıkmazdı.. ha birde şu var aslında fotoda görünüyor da buraya yükleyince çözünürlüğü bozuluyir yani netliği gidiyor fotonun

Enişteeeee helal olsun Nasıl verirse versin aşko seni düşünmüş de hediye almış kaba salağın Salla doktoru falan yarın gidersiniz sinirlenme hiç Güle güle kullan

Ahahaha bir kova burcu hislerinde asla yanılmaz evlilik yıldönümünüzde küstünüz ya o yüzden özel iş diyince aklıma sana sürpriz geldi
Enişteyi aradım ben çaktırma ama çiçek avokado dedim ne diyon baldız ucuz şeyler söyleme bana ben ona ne alacağımı bilirim dedi yürü be enişte kim tutar seni dedim
Güle güle kullan aşko daha hızlı daha yanıt bekliyoruz ozaman senden yeni telefon jet gibi hız demek az önce ben tas tarak toplayıp gitmek gibi msj okumuşum senden yanlış gördüm heralde ahahahahs

Evet bebeğim hepsinde görüyorum inşallah bebişin seninledir ve inşallah sağlıcakla tutunur her gün bir tane avokado ye aşko tutunmaya çok faydası varmış Ginnys söylemişti tavsiye ediyorum

Aşko benimkini de bi arasana çiçek falan da olur dur numarayı yazıyorum. 05….

Evet bebeğim hepsinde görüyorum inşallah bebişin seninledir ve inşallah sağlıcakla tutunur her gün bir tane avokado ye aşko tutunmaya çok faydası varmış Ginnys söylemişti tavsiye ediyorum
Aminnnn canım İnshaAllah
Evet kuzum çoktan başladım bile canım bugün de yedim çok şükür

Aramakla iyi yapmışsın aşkoo henüz daha onu kullanmaya başladım aşkısı ayarlıycam burdaki numaralarımı ona alcam falan filan sağol bebeğim daha güzelleri sizin olsun inşallah aşkım❤❤
Kiiimm ben mi yazmışım tas tarak falan hiç hatırlamıyoring

Ahahahah ah biz kadınlar

Yaaa ahahaha sen dur daha düne kadar yerlere göklere sığdıramıyordun kocişini seve öve bitiremeden sana daha var aşko
Valla aşko bugün överim yarın söverim belli olmaz ya hayatımızı yaşıycaz diye nine olmuşum zaten haberim yok Valla adamda genetik sorun var diye aşkım depreşti merhamete geldim. Doktor onu rahatlattı tabi. Şimdi de ben ona diyorum bende de sorun var diye hiç sallamadı. Bari teselli etse biraz. Çok iş var bunlarla ya

Ay dur deme geçen diyorum ki tatile gideceğimize bana iphone 13 pro Max alsaydık elindekini satalım bi tatile daha çıkalım dedi abooowww dedim noooo

Ayyy aşko bazen böyleler işte napcan atsan atılmıyor satsan kıyılmıyor

İçiyorum aşko hastaneden çıktığım gibi ahaha bu iş böyle yaaa olabilme ihtimali sigara bıraktırır olmadığı haberi peşpeşe yaktırır
Ay hamile kalınca hayırlısıyla bırakırsın
Sigara bırakmak da büyük stres süreci etkiler mi bilemedim
Benim eski doktorum stresle baş edemeyeceksen günde 2 3 tane içebilirsin demişti tüp bebek surecindeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…