- 15 Mayıs 2022
- 3.540
- 2.900
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.101
Valla ne geçirdim bende bilmiyorum normalde bar dündü ama 20sinden düne kadar koyu renk az bi kanamam oldu testlerimde böyle çıktıAsko ben kullandım ama ara ara aklıma geldikçe unutuyorum çünkü toplam 5-6 kez icmisimdir o yüzden mi böyle yumurtlama oldu bilmem
Sen kimyasal mi geçirdin ki
Bence kendin müdahale etme canım adet dökülmüyorsa bırak böyle kalsın bak Ekim topiğinde birinin hcg 4.5 e düşüp sonra yükselmişValla ne geçirdim bende bilmiyorum normalde bar dündü ama 20sinden düne kadar koyu renk az bi kanamam oldu testlerimde böyle çıktı
Sırasıyla böyle testlerim canım bakBence kendin müdahale etme canım adet dökülmüyorsa bırak böyle kalsın bak Ekim topiğinde birinin hcg 4.5 e düşüp sonra yükselmiş
Aynen dene bakalım canım at bizedeSırasıyla böyle testlerim canım bak
Bide ovü test yapyım bakalım oda hala koyumu kanama kesildi çünkü
Mucizehemengeliyorsun yapalımKuzum hala var çizgiler ama belki daha çok düşüktür hcg değerin ondan böyle çıkıyordur, bence kesinleşmeden birşey kullanma kuzum ne olur ne olmazBirde testleri çok mu tutuyorsun idrarda birde max çizgisini mi geçiyor acaba yani dağılmış gibi duruyor renkler
Aşko @mucizeOldu ismini değiştirdi totem yaptı topic açtı ve hamiiişşl büyüm ihtimal o yüzden bizde mi totem yapıp adımızı değiştirsek dedim
Aşko kavga ederken çokta minnoş olamıyorum vallahiaman kuzum her zaman ki erkekler işte ya gıcıklar
Kimyasal regl günü geçirir benim hep 7 gun gecikmeyle atıldı inşallah senin öyle olmazValla ne geçirdim bende bilmiyorum normalde bar dündü ama 20sinden düne kadar koyu renk az bi kanamam oldu testlerimde böyle çıktı
Sen ne zaman başlıyorsun iğneyeAynen her söyle yola devamke kız
Hahahhahaha kız nerden geldi aklına allah aşkına buTamam anlaştık aşko süper fikir
Depresyon modu bir yandan yeni aya hazırlık vsKızlarrrrrr hepinizi gebertirim napıyonuzzzzz
Hayıt tohumunu be için kullanacaksın canım bende keçiboynuzuna başlıcam da oda neyse onu da kaynatayım arayaCanımlar bunlar bugün yaptığım testler üstteki sabah diğerde yarım saat önce falan. Ama ben bişey olduğunu düşünmüyorum olsaydı daha koyulaşırdı sanki diğerlerine göre daha silikler. Belkide bardı ama kanamayla gitti
Şimdi hayıt tohumunu içmeye başlayacağım kullananlar varsa nasıl kullandınız M MavimireslMucizemmm16 Demgey3 @mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_
Ay valla o kadar haklısın ki aşkoKızlara yazdıklarını okudum zaten aşko. Anladım meseleyi klasik evlilik mevzuları işte. Çekilecek dert değil de Allah kadına bi sabır vermiş işte. Yoksa insan nesli tükenirdi
Kuzum aslında max çizgisine değdirmeyin diyorlar biraz daha aşağısına değdir ama çizgiler belli ya anlamadım keşke bir kan verebilsen kuzumCanım aslında tam max çizgisine kadar getirip 6-7 sn tutuyorum
Ahahahah çok güldüm yaMucizehemengeliyorsun yapalım
Bende tam bilmiyorumHayıt tohumunu be için kullanacaksın canım bende keçiboynuzuna başlıcam da oda neyse onu da kaynatayım araya
İnşallah canım ne olduğunu bi anlasam belki gider kan veririm bakalımKimyasal regl günü geçirir benim hep 7 gun gecikmeyle atıldı inşallah senin öyle olmaz
O zaman alınsın bakalım soğan kürü yapacaktım biri yapma dedi vazgeçtim buna başlarım bendeBende tam bilmiyorumhormonları düzenliyormuş ve yumurta kalitesini arttırıyormuş canım
Ovülasyonda silikleşmiş sankiAynen dene bakalım canım at bizede
Kuzum bu testler sonradan oturuyor kurudukça dahada belirginleşiyor o yüzden bu gün yaptığını diğer günlerle bu şekilde kıyas ne denli doğru olur bilmiyorum ama bekle derim adet geliceksede kendi gelsin bişey içmemelisin
Her yolu deniyoruz bakalım hakkımızda hayırlısıO zaman alınsın bakalım soğan kürü yapacaktım biri yapma dedi vazgeçtim buna başlarım bende
Evet aşko anlat belirtilerini dinliyoruz bi daha ki ay gebe olmasak bile yaşıycaz onları cünküAman boş ver konuşup sinirlenme
Biz testden belirtiden konuşup delirelim
Al aşko ifadelerimiz sana feda olsunAnnem burda gelemiyorum çok. Yoksa alcam ifadelerinizi coşmuş gene buralar
En iyi erkek kılıbık erkek bulamadık şöyle parmağımızda döndüreceğimiz minnoş adamları yazık oldu bizeeeee
Amin kuzum allah gönlümüze göre verir inşallah en kısa zamandaHer yolu deniyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?