Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Normalde 25 yada 26 gunde bir duzenli giderdi adetim korunmayi biraktigim ilk ay gecikme yasadim 30 gunde oldum sonra haziran ayinda kistler yuzunden hsg cekildim 28 gunde oldum. Gecen ay normal haline dondu 25 gunde geldi. Bu ay nasil olcak bilmiyorum acikcasi ondan emin olamiyorum.
25 gunluk donguye gore hesaplarsan 22 yada 23 Ağustos gibi olmam lazimdi o günler de lekelenme yasadim. 28 gunluk donguye gore hesaplarsam 26 Ağustos'ta olmam gerekirdi

Pazartesi yapicam canim gelmezse sanki her an baslicak gibi oluyor lekelenme sonrasi 1 hafta olcak pazartesi gunu cikar heralde artik varsa
Sen ne durumdasin varmi bir belirti atesin kac cikti sabah ?
Kötü düşünmek yasakkkellen gider
Ne kaldi ki ptesiye inşaallah çift çizgiyi görürsün bizi de müjdelersin
Benim vücut ısım düştü tatlim 36.8 1-2güne adet olurum

İnşallah canım belli olmaz sen 9 gün kala karar verme buna hepimiz güzel haber alalım inşallah bata kaldı 1-2 günüm bu gün arkadaşlarıma vakit ayırdım plaja gittik karnım ağrıyordu zaten yüzerken dahada arttı bişeyler geliyor gibi hissettim hemen wcye gittim normal akıntı gelmiş çok sevindim ama 1-2 güne foss çıkmasa bu sevinmelerim

Kötü düşünmek yasakkkellen gider
Ne kaldi ki ptesiye inşaallah çift çizgiyi görürsün bizi de müjdelersin
Benim vücut ısım düştü tatlim 36.8 1-2güne adet olurum
İnsallah gelmez canim kırmızıları gorene kadar beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…