Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle kurumuş halleri canım üstteki sabah yaptığım alttaki öğleden sonra
Bak diğerleriyle aynı nerdeyse senin bat dündü dimi artık kan ver sen aşko bence yaşadığın kanama tutunmaydı demekki yanlış bişey yapmaman açısından kanda öğrenmen çok daha iyi olur

Kuzum kimisinde çizgi bile çıkmıyor bebiş varken bende en azından gölge var bunada şükür.. daha fazla.cikmayabilir de yani hiç gölge olmayan testlerim oldu ..

Önemli değil kese bebek ve kalp atışı hedef bunlar varsın teste göstermesin

Kuzum ben göremedim gibi ama sen çıplak gözle daha net gördüysen bu sefer demek ki değer artıyor İnşallah vardır kuzum benim
Aynen çıplak gözle daha belli ama az bir farkla bu sefer hemen çıktığı için belli belirsiz olsda en azindna kuruma çizgisi değil bunu biliyoruz

Hoşgeldin Türkan sanırım değil mi İnshaAllah Rabbim nasib eder fazla aratmadan

My_Moonlight06 aşkitommm dünki testlerine nazaran burda daha belirgin gibi inşaallah hamilesin, ultrasona ne zaman gitmeyi düşünuyorsun?senin hesabınla yumurtlama ne zaman oldu?
Dediğim gibi kuzummm doktora gidicem ama önce bri kaç evrak işleri var onlarla uğraşıyoruz o bitince hemen gidicem

Merhbaa canım İnshaAllah iğnenin etksii değildir daha önce tecrübem olmadı ama 15 gün olmuş aslında öğenin etkisi geçmiş olması lazım.. tets daha çok koyulaşırsa tamamdır yada direkt kan ver

Böyle kurumuş halleri canım üstteki sabah yaptığım alttaki öğleden sonra
Git gide koyulaşmiş bak MashaAllah benimde alttaki gibi çıkıyor ama resimde çok belli olmuyor bir tık daha silik seninkinden alttakinden.. bend esabah yaptım yapar yapmaz gölge görünce sevindim İnshaAllah boşuna değildir sevincim belli belrisiz diye heveslenemiyorum pek

Evet aşko resim atdım buraya
İlk foto 10dakika içinde çıkan çizgi, diğer foto kuruduktan sonra çektim
İnşaallah yarin sabah test alıcam
Fotolar karişti yeniden yükledim
Camım tebrik ederim ben kaçırmışım gebelik var çizgi bar sende de

Çatlatma iğnesi olduğun için onlar hcg içeriyor bir miktar tabi 15 gün iyi bir bekleyiş etlisi gitmiştir ama emin olmak için 2 gğn sonra yap ozmana netleşir hadi inşallah güzel haber alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…