- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.241
Ahahaha hadi ordan şimdi sendeVer numarayı aşkoyaa aşkım benimkini alalı 5 sene oluyo hafızam çok çabuk doluyodu ama idare etmeye çalışıyodum o geçen sene kendine yeni almıştı işte evlilik yıldönümü diye bana da almış sağolsun redmi s11 almış aşkım halbuki bi çiçeğe tavdım
Hayırdır telefonumu kutladınız ekşınlahoşgeldin aşkom bende anca gelebildim ya
Eniste hediyeden sonra kestane çiziyo bencedeEniştemiz yok kestane toplıcam yok özel işim var diyip bütün gün eve gelmedi. Bizim kız da doktora gidecekti sonuçları göstermeye. Enişte gelmeyince tası tarağı toplycam diyodu kiiiiiii. Enişte evlilik yıldönümü hediyesi telefon almış. Tabi şimdi ortalıkta görünmüyo ekşında olabilirMucizemmm16 gelmiyorsun bak fena dedikodunu yapıyorum
Off acil bir çözüm bulmalıyız bende patlamaya başladım meraktanYok canim geldim ya evdeyim,yarim saat oldu geleli
Sabah test alıcam ama sabaha kadar vakit geçmez ki))
Kız yıllar önce kendi termometremi atmışdım söz vermişdim bidaha yapmiycam,sonra bidefasinda adetim gecikti annemden aldim termometreyi getirdim ertesi gün evde ölçtüm ve negatifff,kaç zamandır bendeydi Eylül de adet olunca atdım onu da
Kuzu bendede 11 var. İlk ciktiginda aldim mart ayında kar yağmıştı hastaneye gittigimde kaybettim, düşürdüm yada caldirdim bilmiyorumAra aşko araben şaka yapmıştım ona zaten o parayı verip aldırmam kız elimdekini geçen sene eski telefonum bozulunca aldık 11 bendeki biz aldıktan sonra fiyatlar uçtu ya sürekli dalga geçiyor kart ekstresi bile gelince telefonu ver satalım diyor ahahahaha göz koydu ama vermiyorum ne desem telefonumdan vuruyor zalim
Hayırdır telefonumu kutladınız ekşınla
Yaa güldürmeyin neye güldüğümü de söyleyemiyorum kahkaha attım
Benimde fena agrim var klomen bence bebek degil kist yapti, herifimin yaninda yatiyorum simdiYaa güldürmeyin neye güldüğümü de söyleyemiyorum kahkaha attımekşın dıkşın tabikide yaptık
Aman koru enişte hemen tamam mııAhahaha hadi ordan şimdi sendeenişteye laf yok bundan sonra herkes bi yana o bir yana ezdirmem enişteyi sana ahahahaha
Aynen aşko öyle sanıyoHııı saftirik onunla kurtardığını sanıyor işteneyse onu da düşünmüş uzutmayalım bari güzel günlerde kullan beybisi hayırlı olsun
Yerleşme kanaması ise hemen çıkmayabilir bir kaç gün daha bekleyip tekrar et testiBu ay bir değişik adet oldum 3günde adetim bitti ve normal olmam gerekenden az oldum. Acaba üstünemi görüyorum dedim test yaptım negatif
Aşkım kist adet geciktirir mi kiiBenimde fena agrim var klomen bence bebek degil kist yapti, herifimin yaninda yatiyorum simdibende arada okuyunca gülüyorum adam diyodur ki bizim hatun iyice sıyırdı bebek diye diye nerden bilsinler neye guldugumuzu
İçmedim canım dışarıdaydım bakıcam bakalım şimdi nasıl olmuşAşkım bişey içme bak biri ıslak bu testlerin diğeri kuru ancak yaptığın kuruduktan sonra anlarsın koyulaşmayı
Ayy aşko geçmiş olsun çok üzüldüm içine oturmuştur illakiKuzu bendede 11 var. İlk ciktiginda aldim mart ayında kar yağmıştı hastaneye gittigimde kaybettim, düşürdüm yada caldirdim bilmiyorumSonra yine 11 aldim. Ozaman da uçmuştu fiyatlar, suan daha bi ucmus
Evde bir tane başka marka test varmış ama normal test erken değil bakın böyle çıktıTahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallahamiin canım sakince kan ver stres yapma güzel haberlerle geleceksin
Çok güzel bunda bile bayağı belirginEvde bir tane başka marka test varmış ama normal test etken değil bakın böyle çıktı
Yaa çok saol o kadar alışmışım ki olumsuz sonucaÇok güzel bunda bile bayağı belirginolmuş olmuş bu ay gol olmuş canıım ikna ol artık sevinebilirsin bence
Kusura bakma benim aklımdan geçeni yaptı ya benden tam puanı aldı bundan sonra ben enişteciyimAman koru enişte hemen tamam mıı
Tatlım kaset olduğu için bi tık silik çıkmış ama varEvde bir tane başka marka test varmış ama normal test erken değil bakın böyle çıktı
Anlayabiliyorum farkındayım canım ama senin testlerin oldukça belirginYaa çok saol o kadar alışmışım ki olumsuz sonuca
İnsan kardeşini bir telefona satar mı beeeKusura bakma benim aklımdan geçeni yaptı ya benden tam puanı aldı bundan sonra ben enişteciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?