Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha hadi ordan şimdi sende enişteye laf yok bundan sonra herkes bi yana o bir yana ezdirmem enişteyi sana ahahahaha

Eniste hediyeden sonra kestane çiziyo bencede Mucizemmm16

Off acil bir çözüm bulmalıyız bende patlamaya başladım meraktan

Kuzu bendede 11 var. İlk ciktiginda aldim mart ayında kar yağmıştı hastaneye gittigimde kaybettim, düşürdüm yada caldirdim bilmiyorum Sonra yine 11 aldim. Ozaman da uçmuştu fiyatlar, suan daha bi ucmus

Yaa güldürmeyin neye güldüğümü de söyleyemiyorum kahkaha attım ekşın dıkşın tabikide yaptık
Benimde fena agrim var klomen bence bebek degil kist yapti, herifimin yaninda yatiyorum simdi bende arada okuyunca gülüyorum adam diyodur ki bizim hatun iyice sıyırdı bebek diye diyenerden bilsinler neye guldugumuzu

Kuzu bendede 11 var. İlk ciktiginda aldim mart ayında kar yağmıştı hastaneye gittigimde kaybettim, düşürdüm yada caldirdim bilmiyorum Sonra yine 11 aldim. Ozaman da uçmuştu fiyatlar, suan daha bi ucmus
Ayy aşko geçmiş olsun çok üzüldüm içine oturmuştur illaki ben aldığımda 9 bindi hemen sonra 13 e çıktı sonra uçtu gitti ahaha 7 sene 6s kullandım öyle sağlam bir telefon olamaz halen duruyor tek sıkıntı artık batarya öldü şarj tutmadığı için bunun miladı doldu dedim geçen sene nisanda aldık sanırsam bunu hatta eşim samsung kullanıyor Samsung alalım mı dedi ben babamın evinden iphone ile geldim sana demiştim

Tahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallah amiin canım sakince kan ver stres yapma güzel haberlerle geleceksin
Evde bir tane başka marka test varmış ama normal test erken değil bakın böyle çıktı

Eklentiler

• 938186EA-967A-445D-B440-A15414E73573.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 36
  • F6A442A3-735A-412D-85DB-4CACFFED7E18.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 7532A8CF-AF7C-4702-911F-26C690C9599C.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…