Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzum inşallah 3. Bebişinize de beklemeden kavuşursunuz ❤ hoşgeldin ❤❤

Önüne mi çıktı o yorum aşko
Hayır bu gün sinirlendim testi alanlar silik görüp ben gibi sevinmesin hemen diye yorum yaptım fotoğraflarıda koydum sonra kendi yorumumu ararken bunu gördüm mümkün olamaz ki sonuçta hcg 1.20 ise onu algılıyor demekki yani pozitif olup bebek gerçekten olupta kanda negatif çıkamazki ya olabilir mi

Bu hayatta herşey mümkün bebeğim keşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak

Bu hayatta herşey mümkün bebeğim keşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak

İki tane kalmıştı kullandıklarımla beraber çöpe attım o gün ben yarın bi kaset test alayım mı of ya varda okudum ne güzel aklımdan atmıştım adet bekliyorum ben ya ahahahha
Yav hani senin adın umutlu idi nerde kaldı şunun adını çağırtmasana hani bizler pozitif enerji dağıtıyorduk var mı herhangi bişey canım gelen giden falan

12 itibariyle 3 gün kaldı aşko ne bileyim ya neler saydım neler atarken o kadar sinirliydim ki eve girdiğim gibi onlara saldırdım resmen hıncımı çıkardım yok aşko ya bu nasıl mümkün olsun saçma geldi bana kanda düşük çıkamaz hcg ilk kana geçiyor ya gerçi ben normal insan sayılmam doğru herşey mümkün benim balıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyor

Bende hala sevnemiyorum inşallah testler yanıltımıyordur bebeklerimiz bizimledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…