- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.301
Töbe TöbeBana bu yorumun doğru olamayacağını ve mümkün olmayacağını söyleyin reklamdır diyin lütfen yoksa yarın test almaya koşacağım salak gibiMucizemmm16 Demgey3 @Annabelle1
Benim aldığım testin yorumlarında buldum az önceTöbe Töbeöyle demesen kendineeeğğğ döverim hangi testmiş aşkım o hep birlikte alalım mııığğğ
He tamam o zamaaannKim satmışben adaletten yanayım yarın bir gün üzerse merdane yine benden aşko
Oha ciddi miBenim aldığım testin yorumlarında buldum az önce
Al bizdende o kadar bebeğim inşallah bebeğin seninledirEtmezmiyiim sizler olmasınız zaten kafayı yerim herhalde tek başımakimseyle paylaşmıyorum bu durumu soru sormasınlae diye bi siz
Amin aşkım çok aminİnshaAllah Bebitommmm ya umarım Rabbim müjdeyi vermemi nasib eder
İki tane kalmıştı kullandıklarımla beraber çöpe attım o günOha ciddi mibitti mi testler aşko
Önüne mi çıktı o yorum aşkoİki tane kalmıştı kullandıklarımla beraber çöpe attım o günben yarın bi kaset test alayım mı of ya varda okudum ne güzel aklımdan atmıştım adet bekliyorum ben ya ahahahha
Rabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzumSelam kızlar bende eski üyelerdenim yasim 29Aralık'ta 5 yaşında olacak oğlum var birden temmuz doğumlu 3 yaşında kızım var . Kısmetse bu ay 3 bebisi istemeye başladık İsteyen herkese nasip eder inşallah
Yaw aşko test atılır mı he bana bi cevap atılır mıığğğğğİki tane kalmıştı kullandıklarımla beraber çöpe attım o günben yarın bi kaset test alayım mı of ya varda okudum ne güzel aklımdan atmıştım adet bekliyorum ben ya ahahahha
Hayır bu gün sinirlendim testi alanlar silik görüp ben gibi sevinmesin hemen diye yorum yaptım fotoğraflarıda koydum sonra kendi yorumumu ararken bunu gördüm mümkün olamaz ki sonuçta hcg 1.20 ise onu algılıyor demekki yani pozitif olup bebek gerçekten olupta kanda negatif çıkamazki ya olabilir miÖnüne mi çıktı o yorum aşko
Amin canım Allah razı olsunRabbim evlatlarını sana bağışlasın kuzuminşallah 3. Bebişinize de beklemeden kavuşursunuz ❤ hoşgeldin ❤❤
İlk mesajının altına imzamı atarım aşko❤Buna katılıyorum aşkobizden normal insan taş çatlasa iki dakika olur
Yaaa ahahhaa sorma
Atılır aşko dört gün hamile gösterip yalan çıkınca atılır o sinirle ben kendimi atmadım çöpe şükrediyorum gelmiş bana testi niye attın diyorsun ahahahahahaYaw aşko test atılır mı he bana bi cevap atılır mıığğğğğ
Bu hayatta herşey mümkün bebeğimHayır bu gün sinirlendim testi alanlar silik görüp ben gibi sevinmesin hemen diye yorum yaptım fotoğraflarıda koydum sonra kendi yorumumu ararken bunu gördüm mümkün olamaz ki sonuçta hcg 1.20 ise onu algılıyor demekki yani pozitif olup bebek gerçekten olupta kanda negatif çıkamazki ya olabilir mi
Bu hayatta herşey mümkün bebeğimkeşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak
Yav hani senin adın umutlu idi nerde kaldı şunun adını çağırtmasana hani bizler pozitif enerji dağıtıyordukİki tane kalmıştı kullandıklarımla beraber çöpe attım o günben yarın bi kaset test alayım mı of ya varda okudum ne güzel aklımdan atmıştım adet bekliyorum ben ya ahahahha
12 itibariyle 3 gün kaldı aşko ne bileyim ya neler saydım neler atarken o kadar sinirliydim ki eve girdiğim gibi onlara saldırdım resmen hıncımı çıkardımBu hayatta herşey mümkün bebeğimkeşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak
Aşko bak şimdi yaptımBu hayatta herşey mümkün bebeğimkeşke atmasaydın o testleri aşkım daha bata 4 gün var bak
Bende hala sevnemiyorumGit gide koyulaşmiş bak MashaAllah benimde alttaki gibi çıkıyor ama resimde çok belli olmuyor bir tık daha silik seninkinden alttakinden.. bend esabah yaptım yapar yapmaz gölge görünce sevindim İnshaAllah boşuna değildir sevincim belli belrisiz diye heveslenemiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?