Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi sen kaset test al sabah test yapta günümüz şenlensin artmıştır değerin öylede oldu

Kızlar bu arada komik ama gerçek bir şey diyeceğim..

Şimdi normalden beni sivri sinekler ısırmaz çok ama çok nadir tek tük olursa.. ama bu son zamanlarda hep beni issiriyor bir de aynı
Yerrlerden bir kaç ordan buradan issiryorlar biliyor muydunu hamilelikten hormonlardan dolayı sivri sinek çok issirirmiş alın size sivri sinek gebelik testi

Yav hani senin adın umutlu idi nerde kaldı şunun adını çağırtmasana hani bizler pozitif enerji dağıtıyorduk var mı herhangi bişey canım gelen giden falan
Gelen giden yok bi saçmalıkta orda aşko ay ortası kanama sıvı sulu akıntılı leke her türlü şeyi gördüm adete kaldı 3, iki gündür hiç bişey gelmiyor bu gün hafif kremle sarımsı akıntı geldi adete yakın gelir heh dedim tamam ama işte o kadar aşko 10 ayda Umutlarımı tükettiler

Ay şimdi sivrisinek bul da kendini ıssırt da çok iş çokkkk

İnshaAllah gelmez bebe vardır

Heeehh bi gebeliğimizi sivrisinekten anlamadığımız kalmıştı onu hallettik testlere para vermiyoruz bundan sonra aşkomm
Yaa öyle miymiş aşkım sivrisinek ısırması kötü evet ama iyi bişeye belirti veriyolar o zamaaan

Başta hamileler olmak üzere bazı kişilerin sivrisinekler tarafından daha fazla ısırıldığını söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Doktor Figen Akın,“Hamilelik döneminde vücuttaki metabolizma hızı artıyor. Bu nedenle sivrisinekler tarafından hamileler daha çok ısırılıyor” diyor.

Kurban olduğum beni böceklere yemmi etmeye çalışıyorsun çıkayım sabaha kadar bahçede mi yatayım ne olsun istiyorsun aşko kız bu topicte deli çok herşeyi söylemesene

Harika aşko bi daha ki ay gebe olmadığım halde her yerimi sivriler yiycek

Benimde normalde akıntım olur ama ne zamandır çok az geçen sarımsı idi krem kıvamında halada sarımsı ama minnacuk geliyor. Lütfen pozitif ol kız hadi evrene güzel mesaj gönder tam da saati senle ay I anda çatladık ve aynı ilişki yaptık 3 gün ben 5. Gün pembe lekelenme gördüm ama ilişki den mi diye şüpheliydim hep ama sen kahverengi leken beni daha çok umutlandırmıştı valla sen yapıp çizgiler görünce bende yapaym dedim ama benimkiler seninki gibi bile değildi düşün
Lütfen aşkooo doooobaaaarlannn

Kurban olduğum beni böceklere yemmi etmeye çalışıyorsun çıkayım sabaha kadar bahçede mi yatayım ne olsun istiyorsun aşko kız bu topicte deli çok herşeyi söylemesene
Hahahah ay napimm gerçekten sürekli beni isrriyorlar normalde çok nadir oluyor koca yaz bukadar isirilmadim.beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…