Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzum iyiyim de benim ki bugün arkadaşları ile dışarıdaydı saat kaç oldu gelmedi hala modum düştü adamın umrunda bile değilim
Aşkooo gönder numarayı yarın hediye elinde kapını çalacak Mucizemmm16 iyi bilir enişteleri dize ve size getiriyorum

Ahahha aşko haberleri hiç izlemedim ama bize hepsi bahane biz herşeyi doğa olaylarına bağlıyoruz aslında biz iyi değiliz
Niye öyle diyorsun aşko ya biz birer ruh hastası mıyız tabiki evet amaaan iki dakika kendimizi normal insan sanıcaktık bozdun oyunu aşko ya ahahaha

Niye öyle diyorsun aşko ya biz birer ruh hastası mıyız tabiki evet amaaan iki dakika kendimizi normal insan sanıcaktık bozdun oyunu aşko ya ahahaha
Biz hem deliyiz hem tatlıyız Valla aşko kendimizi zaten anca 2 dakika normal insan sanabiliriz sonra hemen deliliğimiz tutar illa ki

Yok aşko sabah tartışma oldu ya aramam ne zaman gelirse artık

Ay aşko hediyesi batsın iyice sinirlendim şuan şu saat olmuş dışarıda sürtüyor
Ah tipik balık seni kovadan sana bir öneri aşko trip atıp sessizlik seni yer ağzını açıp deli edersen onu yersin kız onu ye ben elli kere msj atıp aramıştım şimdiye kadar kendini niye yıpratıyosun o delirsin senin yerine

Ayy öylemidirki heyecan yaptım. Kan testimi versem. Benim ikinci gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama kaç gün sonra test yaptım hatırlamıyorum
Genelde kan testi bile olsa yerleşme kanamasından 4 gün filan sonra yapın diyorlar ben öyle okudum.. eğer Sabredebilrisen bir kaç gün bekle derim İnshaAllah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…