- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.261
İyiyim kuzum iyiyim de benim ki bugün arkadaşları ile dışarıdaydı saat kaç oldu gelmedi hala modum düştü adamın umrunda bile değilimYaptırırız ayıpsın hahahhahaGeçti mi sinirin aşkım iyi misin ❤
Tamam aşkım haber et bekliyoruz ❤İçmedim canım dışarıdaydım bakıcam bakalım şimdi nasıl olmuş
M Mavimiresl kestaneden çıkmış olay aşko boyut değiştirmiş ama çizmek konusunu bildin çizilmişşş ahahahahaYaa güldürmeyin neye güldüğümü de söyleyemiyorum kahkaha attımekşın dıkşın tabikide yaptık
Aradın mı bebeğim ?İyiyim kuzum iyiyim de benim ki bugün arkadaşları ile dışarıdaydı saat kaç oldu gelmedi hala modum düştü adamın umrunda bile değilim
Aşkooo gönder numarayı yarın hediye elinde kapını çalacakİyiyim kuzum iyiyim de benim ki bugün arkadaşları ile dışarıdaydı saat kaç oldu gelmedi hala modum düştü adamın umrunda bile değilim
Ahahha aşko haberleri hiç izlemedim ama bize hepsi bahane biz herşeyi doğa olaylarına bağlıyoruz aslında biz iyi değilizYaaa aşkoo evet demek isterimama az önce haberde gördüm güneş tutulması en çok karadenizi etkileyecekmiş ahahaha ben şehir hatta bölge değiştirmem lazım Mucizemmm16 @Annabelle1 Demgey3 @raainbow @Random3 duydunuz mu haberleri siz
Kim satmışİnsan kardeşini bir telefona satar mı beee
Niye öyle diyorsun aşko ya biz birer ruh hastası mıyız tabiki evet amaaan iki dakika kendimizi normal insan sanıcaktık bozdun oyunu aşko ya ahahahaAhahha aşko haberleri hiç izlemedim ama bize hepsi bahane biz herşeyi doğa olaylarına bağlıyoruz aslında biz iyi değiliz
Yok aşko sabah tartışma oldu ya aramamAradın mı bebeğim ?
Ay aşko hediyesi batsın iyice sinirlendim şuan şu saat olmuş dışarıda sürtüyorAşkooo gönder numarayı yarın hediye elinde kapını çalacakMucizemmm16 iyi bilir enişteleri dize ve size getiriyorum
Ahahaha overlok makinesi tanıtımı gibi olmuş ama neyse onuda getiririm ayağınıza ben sizinAşkooo gönder numarayı yarın hediye elinde kapını çalacakMucizemmm16 iyi bilir enişteleri dize ve size getiriyorum
Etmezmiyiim sizler olmasınız zaten kafayı yerim herhalde tek başımaTamam aşkım haber et bekliyoruz ❤
Biz hem deliyiz hem tatlıyızNiye öyle diyorsun aşko ya biz birer ruh hastası mıyız tabiki evet amaaan iki dakika kendimizi normal insan sanıcaktık bozdun oyunu aşko ya ahahaha
Aşko istemeden slogan ürettin kendineAhahaha overlok makinesi tanıtımı gibi olmuş ama neyse onuda getiririm ayağınıza ben sizinMucizemmm16 Demgey3
Ah tipik balık seniYok aşko sabah tartışma oldu ya aramamne zaman gelirse artık
Ay aşko hediyesi batsın iyice sinirlendim şuan şu saat olmuş dışarıda sürtüyor
Amin hadi bakalımTatlım kaset olduğu için bi tık silik çıkmış ama varkan ver ve olaya noktayı koy derim ❤❤
Buna katılıyorum aşkoBiz hem deliyiz hem tatlıyızValla aşko kendimizi zaten anca 2 dakika normal insan sanabiliriz sonra hemen deliliğimiz tutar illa ki
Yaaa ahahhaa sormaAşko istemeden slogan ürettin kendineson enişte bükücü
Ay nasıl mutluyumAnlayabiliyorum farkındayım canım ama senin testlerin oldukça belirgin
Ayy öylemidirki heyecan yaptım. Kan testimi versem. Benim ikinci gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama kaç gün sonra test yaptım hatırlamıyorumYerleşme kanaması ise hemen çıkmayabilir bir kaç gün daha bekleyip tekrar et testi
Böyle kurumuş halleri canım üstteki sabah yaptığım alttaki öğleden sonraTamam aşkım haber et bekliyoruz ❤
Genelde kan testi bile olsa yerleşme kanamasından 4 gün filan sonra yapın diyorlar ben öyle okudum.. eğer Sabredebilrisen bir kaç gün bekle derim İnshaAllah bebiş vardırAyy öylemidirki heyecan yaptım. Kan testimi versem. Benim ikinci gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ama kaç gün sonra test yaptım hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?